Brat mnie wyzywa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Brat mnie wyzywa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-12-31 00:29:44)

Temat: Brat mnie wyzywa

Mam prawie 40 lat, moj brat 10 lat mniej. Wychowuje samotnie dziecko. Mieszkamy w tym samym bloku, ja, on, rodzice tyle, ze kazdy we wlasnym mieszkaniu.
Jest agresywny. Do rodzicow boja sie go czasami. Nie odzywaja sie nic.
Ale tu chodzi o mnie. Mieszkamy blisko siebie od 3 lat. Nigdy nie wiadomo jak on sie zachowa i jaki bedzie mial humor. Z byle powodu potrafi nawyzywac od najgorszych, wywlekac jakies historie ktore nawet jego nie dotycza. Zeby tylko zadac bol. Na przyklad za to ze zwrocilam uwage aby kupowal papierosy a nie sepi od wszystkich.

Nie moge miec swojego zdania, a juz nie po jego mysli. Bo jestem wulgaryzm, wulgaryzm.

Wczoraj juz przesadzil. Ty wulgaryzm ty szmato psie wulgaryzm. Zdechniesz sama. Psie wulgaryzm. Nikt cie nie lubi, wszyscy sie z ciebie smieja. Beda pluc na ciebie. Psycholu wulgaryzm, wulgaryzm, sram na ciebie, mam w ciebie wulgaryzm, jestes sama i zdechniesz sama. Niech cie wulgaryzmci co do ciebie przychodza wulgaryzmitd...zobaczysz powiem twojemu dziecku co z ciebie za szmata.
To byla reakcja na moje o jego dziewczynie ze jest falszywa.

Do domu nikogo nie sprowadzam. Czuje sie nikim. Przez takie slowa. Nie wiem jak mam sie zachowac. To nie pierwszy raz. To wszystko jest nagrane. Zglosic na policje to moj brat. ? Boje sie ze on mi kiedys cos zrobi. Boje sie wychodzic z domu, zeby go nie spotkac. Sylwestra spedzam sama. Jestem wrakiem czlowieka.
Mieszkamy w Niemczech.

Wczesniej ucieklam od toksycznego faceta, ojca mojego dziecka. Tez mialam to samo, tez sie nade mna znecal.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brat mnie wyzywa
Mikaminelli27 napisał/a:

Mam prawie 40 lat, moj brat 10 lat mniej. Wychowuje samotnie dziecko. Mieszkamy w tym samym bloku, ja, on, rodzice tyle, ze kazdy we wlasnym mieszkaniu.
Jest agresywny. Do rodzicow boja sie go czasami. Nie odzywaja sie nic.
Ale tu chodzi o mnie. Mieszkamy blisko siebie od 3 lat. Nigdy nie wiadomo jak on sie zachowa i jaki bedzie mial humor. Z byle powodu potrafi nawyzywac od najgorszych, wywlekac jakies historie ktore nawet jego nie dotycza. Zeby tylko zadac bol. Na przyklad za to ze zwrocilam uwage aby kupowal papierosy a nie sepi od wszystkich.

Nie moge miec swojego zdania, a juz nie po jego mysli. Bo jestem wulgaryzm, wulgaryzm.

Wczoraj juz przesadzil. Ty wulgaryzm ty szmato psie wulgaryzm. Zdechniesz sama. Psie wulgaryzm. Nikt cie nie lubi, wszyscy sie z ciebie smieja. Beda pluc na ciebie. Psycholu wulgaryzm, wulgaryzm, sram na ciebie, mam w ciebie wulgaryzm, jestes sama i zdechniesz sama. Niech cie wulgaryzmci co do ciebie przychodza wulgaryzmitd...zobaczysz powiem twojemu dziecku co z ciebie za szmata.
To byla reakcja na moje o jego dziewczynie ze jest falszywa.

Do domu nikogo nie sprowadzam. Czuje sie nikim. Przez takie slowa. Nie wiem jak mam sie zachowac. To nie pierwszy raz. To wszystko jest nagrane. Zglosic na policje to moj brat. ? Boje sie ze on mi kiedys cos zrobi. Boje sie wychodzic z domu, zeby go nie spotkac. Sylwestra spedzam sama. Jestem wrakiem czlowieka.
Mieszkamy w Niemczech.

Wczesniej ucieklam od toksycznego faceta, ojca mojego dziecka. Tez mialam to samo, tez sie nade mna znecal.

Autorko, bardzo proszę abyś nie używała w swoich postach tak ogromnych ilości wulgaryzmów.
Jest to niezgodne z regulaminem naszego forum

3

A może bierze jakieś świństwo typu dopalacze lub podobne i dlatego tak się zachowuje?Jeżeli obawiasz się o swoje życie lub dziecka to bez zastanowienia powinnaś zgłosić to na policję. A najlepszym wyjściem byłoby wyprowadzić się z stamtąd i stracić z nim całkowity kontakt bo on  wykończy Cię psychicznie a pamiętaj że masz dla kogo żyć

4

Mariusz 28 napisał/a:

A może bierze jakieś świństwo typu dopalacze lub podobne i dlatego tak się zachowuje?Jeżeli obawiasz się o swoje życie lub dziecka to bez zastanowienia powinnaś zgłosić to na policję. A najlepszym wyjściem byłoby wyprowadzić się z stamtąd i stracić z nim całkowity kontakt bo on  wykończy Cię psychicznie a pamiętaj że masz dla kogo żyć

Tak ćpa.

Dzwon na policję. Nagrywaj braciszka, nie wpuszczaj za próg. Najlepiej zerwij kontakt. Po co ci to.

6

Byłoby najlepiej, gdybyś zmieniła mieszkanie a nawet dzielnicę, zamieszkała gdzie indziej i wyraźnie powiedziala bratu, że wyprowadzasz się aby nie mieć z nim kontaktu i nie chcesz jego odwiedzin u siebie. Może nawet nie podawaj mu adresu. Rozumiem, że to twój brat, ale myślę że on wcześniej czy później narobi sobie problemów i marnie skończy.  Żal tylko twoich rodziców, bo ich nie będzie chyba stać na to, aby się od niego odciąć. Ty masz takie możliwości, więc ja na twoim miejscu zrobiłabym to, dla siebie i swojego dziecka.

7

Salomonka ma rację, tylko na pewno nie podawaj mu adresu nowego mieszkania.
Ja bym w ogóle z nim nie rozmawiała. Był by dla mnie jak powietrze.
Co Cię obchodzą jego papierosy, dziewczyna i w ogóle jego życie? Odetnij się od gnidy i nie daj się zaczepiać. A to, że brat? A jakie to ma znaczenie? Obcy człowiek lepiej potraktuje niż taka gnida.

8

Tak, dokladnie wynieś się z stamtąd jak najdalej się da bo jeżeli ćpa to nie ma żartów on może nawet zabić Ciebie i twoje dziecko jak będzie na haju więc działaj póki nie wydarzyła się jakaś tragedia i zapomnij że to jest twój brat bo za takie obelgi ktore ualyszalaś to dla mnie taki człowiek jest zerem który poszedł na dno

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Brat mnie wyzywa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024