Nasieniotok - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Nasieniotok

Witam serdecznie, gdyż jest to mój pierwszy post na tym forum. Jestem 30-letnim chłopakiem i chciałem zapytać, czy ktoś z czytających to forum spotkał się z przypadłością nasieniotoku u mężczyzny? Czy ktoś ma wiedzę na temat czy da się to w ogóle wyleczyć? Przekopałem niemal cały Internet i nie znalazłem ani jednej wzmianki na temat leczenia tej przypadłości. Byłem też raz u urologa, wg którego "czasem tak jest, to może minąć, jak znajdzie pan partnerkę". Niestety, cała sytuacja dołuje mnie psychicznie i zawstydza do tego stopnia, że boję się chodzić na randki, a co dopiero myśleć o seksie. Z góry dziękuję za odpowiedzi na poziomie. Pozgrążony w beznadziei...MnM89

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nasieniotok
MnM89 napisał/a:

Witam serdecznie, gdyż jest to mój pierwszy post na tym forum. Jestem 30-letnim chłopakiem i chciałem zapytać, czy ktoś z czytających to forum spotkał się z przypadłością nasieniotoku u mężczyzny? Czy ktoś ma wiedzę na temat czy da się to w ogóle wyleczyć? Przekopałem niemal cały Internet i nie znalazłem ani jednej wzmianki na temat leczenia tej przypadłości. Byłem też raz u urologa, wg którego "czasem tak jest, to może minąć, jak znajdzie pan partnerkę". Niestety, cała sytuacja dołuje mnie psychicznie i zawstydza do tego stopnia, że boję się chodzić na randki, a co dopiero myśleć o seksie. Z góry dziękuję za odpowiedzi na poziomie. Pozgrążony w beznadziei...MnM89

Zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest kobiece Forum?
Idź do kompetentnego lekarza.

3

Ale z tego co widziałem, komentują tu również panowie. A może partner którejś z forumowiczek miał podobny problem? Czy z punktu widzenia kobiet taki temat nie ma racji bytu na tym forum?

4

MnM89 napisał/a:

Ale z tego co widziałem, komentują tu również panowie. A może partner którejś z forumowiczek miał podobny problem? Czy z punktu widzenia kobiet taki temat nie ma racji bytu na tym forum?

Większą szansę powodzenia miałby na Forum typowo męskim, ale Twój wybór. Kobiety, jako właścicielki wagin, raczej średnio tu pomogą.

5

To jest bardzo dobre miejsce dla mężczyzn. Jest tutaj wolność słowa, można mówić co się myśli i prawie wszystkie kobiety mają tutaj penisa:)

Z pewnością znajdziesz odpowiedzi na dręczące problemy .

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024