Brak krwawienia z odstawienia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Brak krwawienia z odstawienia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Brak krwawienia z odstawienia

Witam, trzy miesiące przyjmowałam tabletki vines, lecz niezbyt dobrze je tolerowałam. Lekarz kazał zmienić mi preparat na vibin mini. Zrobiłam jak kazali w ulotce i nie robiłam przerwy po vines tylko od razu zaczęłam brać vibin mini. Teraz zaczęłam tabletki placebo jestem już na czwartej tabletce a krwawienia ani widu ani słuchu... Strasznie się stresuje, może któraś z was miała podobną sytuację? Nie wien czy to wina zmiany tabletek czy ciąża.  ;(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak krwawienia z odstawienia
koniarka napisał/a:

Witam, trzy miesiące przyjmowałam tabletki vines, lecz niezbyt dobrze je tolerowałam. Lekarz kazał zmienić mi preparat na vibin mini. Zrobiłam jak kazali w ulotce i nie robiłam przerwy po vines tylko od razu zaczęłam brać vibin mini. Teraz zaczęłam tabletki placebo jestem już na czwartej tabletce a krwawienia ani widu ani słuchu... Strasznie się stresuje, może któraś z was miała podobną sytuację? Nie wien czy to wina zmiany tabletek czy ciąża.  ;(

Dla pewności zrób test, ale brak krwawienia lub bardzo skąpe krwawienie przy braniu pigułek, to nic niepokojącego. Organizm musi się przyzwyczaić do nowych tabletek.

3

Mnie się zdarzalo miec krwawienie dopiero przy poczatku kolejnego blistra smile nie panikowalabym.

4

Częste smile spokojnie, jeżeli przestrzegałas stałej pory brania tabletek, to niskie szansę na ciążę. Jeżeli to Coś uspokoi to zrób test ciążowy. Natomiast jak masz cierpliwość, możesz poczekać do następnego miesiąca i wtedy powinien już być okres. A w tym miesiącu wcale nie musi się pojawić i nie ma co panikować

5

Dziękuję dziewczyny za wsparcie :*. Zrobiłam test i wyszedł negatywny . Już jestem spokojniejsza

6

Jakby ktoś miał podobny problem to nie dostałam wtedy tego krwawienia wcale. Natomiast przy kolejnej przerwie już przyszło normalnie trzeciego dnia smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Brak krwawienia z odstawienia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024