Placebo vibin mini i objawy - czy tak jest? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Placebo vibin mini i objawy - czy tak jest?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Placebo vibin mini i objawy - czy tak jest?

Witam. Zaczęłam swoje pierwsze w życiu tabletki antykoncepcyjne od Vibin mini. Naczytalam się że podczas ich brania mogę się źle czuć, co w sumie miałam  głównie do 1 tygodnia,później było ok.

Dwa dni temu wzięłam o 18 pierwsza tabletkę biała czyli placebo. No i od wczorajszego kolejnego wieczora bardzo źle się czułam, głównie migrene miałam. Myślałam że może dziś rano będzie lepiej, ale w sumie teraz ciężko mi ocenić przez ten ból duży czy jest różnica.

W związku z tym chciałabym zapytać o trzy rzeczy :
1. Czy podczas brania placebo takie objawy mogą być? Kiedy moga minąć?
2.  Czy gdy biorę placebo czyli bez hormonów to ja mogę kochać się normalnie z  orgazmem we mnie? Czy wtedy nie jestem zabezpieczona?
3. Kiedy mniej więcej wam pojawia się miesiączka na placebo? Bo u mnie nadal brak.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Placebo vibin mini i objawy - czy tak jest?

Placebo to tabletka, której równie dobrze mogłabyś nie brać. Nic w niej nie ma. To kwestia ciągłości nawyku połykania. Więc to nie od niej masz migrenę i nie po niej źle się czujesz.
Tak, możesz się kochać z wytryskiem. A okres może przyjść różnie. Mnie się zdarzało, że był dopiero na początku kolejnego blistra.

3

To od czego ta migrena? Ja myślę że z tego powodu że nie dostarczam stałej dziennej dawki hormonów. Ale chciałam się zapytać

4

Mt17 napisał/a:

To od czego ta migrena? Ja myślę że z tego powodu że nie dostarczam stałej dziennej dawki hormonów. Ale chciałam się zapytać

Migreny można mieć od wielu rzeczy. Ja mam np. na zmianę pogody.

5

Lady Loka napisał/a:
Mt17 napisał/a:

No proszę was. Nigdy tak nie miałam która trwa już  kilkanaście godzin i zaczęła się nie dawno po tym o czym jest temat

6

Mt17 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Mt17 napisał/a:

No proszę was. Nigdy tak nie miałam która trwa już  kilkanaście godzin i zaczęła się nie dawno po tym o czym jest temat

No ja miałam tongue takie mam na zmianę pogody, ewentualnie ze stresu. Czasami budzę się z migreną i trwa cały dzień. Więc da się tak.

Deal jest prosty, jak coś Ci jest to idź do ginekologa i zapytaj, a nie na forach. W placebo nic nie ma, więc nie ma Cię od czego boleć głowa. Od braku hormonów też nie powinna. Jak dzieje się coś, co Cię niepokoi to wio do lekarza, nawet do takiego pierwszego kontaktu.

Tabletki anty mają miliard różnych możliwych skutków ubocznych łącznie z migrenami.

7 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2019-10-23 15:38:11)

No dobrze, masz rację. Może też po prostu dostane miesiączki i stąd te objawy, ale też z reguły moje cialo inaczej się zachowywało przed. No ale jesteśmy kobietami xD

Dobrze. Po paru godzinach było coraz lepiej, teraz już jest w miarę ok i okresu dostałam.

Tylko ciekawi mnie serio czy  gdy się nie bierze hormonów można mieć sex z wtryskiem, bo myślałam że to hormony na bieżąco chronią, wszak zawsze jest napisane że jak się zapomni i weźmie po 12h to trzeba się zabezpieczać... To Przy placebo już nie? Dziwne...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Placebo vibin mini i objawy - czy tak jest?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024