Duphaston - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Duphaston

Hej kobietki smile Szukam porady od dziewczyn, które przyjmowały duphaston. Spóżniała mi się miesiączka i meeega bolał mnie jajnik, poszłam do gin i okazało się że powstała torbiel na jajniku, ciąża została wykluczona, lekarz przepisał mi duphaston 2x1 przez 10 dni. We wtorek 08/10 zaczełam je brać, w niedzielę 13/10 od rana plamiłam a wieczorem przerodziło się to w normalną miesiączkę. Trwała 6 dni i była skąpa (jakieś 3 dni skąpego krwawienia i 3 dni takiej ,,końcówki") Przez cały czas brałam duphaston. W piątek 18/10 skończyłam krwawić i skończyłam przyjmować tabletki. Dziś jest wtorek 22/10 i pojawił się ciemniejszy śluz , nie plamienie ale ewidentnie taki ,,przed okresowy''. Czuję że coś tam się rozkręca na miesiączkę. Ale żeby w tak krótkim czasie dostać znowu? Miałyście tak?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Duphaston

a nie musisz po skończonej kuracji iść na wizytę? zwłaszcza że masz torbiel, oprócz tego jak będziesz chciała współżyć to koniecznie się zabezpieczaj raz że ciąza bo nie wiadomo co z ta owulacją u ciebie a dwa że infekcja jak masz takie problemy, ja moge polecic ci diafragme ginekologiczna używam i jest ok

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024