Miłość podobnie jak łyżeczka nie istnieje! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Miłość podobnie jak łyżeczka nie istnieje!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Miłość podobnie jak łyżeczka nie istnieje!

Cześć, Mam na imię Paweł, ma 33 lata, mieszkam i pracuje w Szczecinie. Uważam, że jestem samodzielnym i zaradnym mimo wielu przeciwności (np jak problemy zdrowotne ze stawami kolan) oraz odpowiedzialnym facetem z nieco sarkastycznym poczuciem humoru. Mam znajomych w różnym wieku kobiet i mężczyzn, ale jedno nie daje mi spokoju dlaczego nie mam dziewczyny? Nie wiem co ze mną jest nie tak, a może to nie ze mną tylko z otaczającym światem? Ogólnie nie mam problem, żeby zagadać do dziewczyny napisałbym, że mam wielką łatwość w nawiązywaniu takich kontaktów (o dziwo) i lepiej mi się rozmawia z dziewczynami niż z facetami, a mimo gromadzi się u mnie ogromna frustracja z tego powodu.

Niby z buzi brzydki nie jestem, ale nadal w tym aspekcie życia nic się u mnie nie zmienia. Ostatnio nawet zaczynam oswajać się z myślą, że nic z tego nie będzie. Po prostu w wielu kwestiach mam rację i obawiam się, że w tym aspekcie. Próbowałem nie szukać nic. Zacząłem szukać też nic. Tak więc najlepiej dać sobie z tym chyba tylko skupić się na własnych pasjach, a szczególnie w dążyć do spełnienia jednej bo tą pierwszą spełniłem w pełni i nawet z nawiązką.

ps

Proszę sobie darować uwagi typu zarejestruj się na portalach randkowych tylko po co? Już tam próbowałem i nic. Szkoda kasy i czasu.

ps 2

Jeśli chodzi oto czy całowałem się z dziewczyną? Tak, ale czy było coś więcej to aż takich prywatnych aspektów nie zdradzam.

ps 3

Tytuł jest nawiązaniem to bra..sióstr Wachowskich.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miłość podobnie jak łyżeczka nie istnieje!

Radze to wielu znajomym z tym samym problemem, pomysl najpierw o tym o jakich cechach, umiejetnosciach marzysz u partnerki, nastepnie poszukaj gdzie dziewczyna o tych cechcach moze bywac, I tam jej szukaj, jak chcesz dziewczyny oczytanej bywaj duzo w bibliotece, jak takiej co lubi tanczyc zapisz sie na kurs tanca, albo do zespolu tanecznego, jak chcesz takiej co lubi gotowac idz na kurs gotowania, portale randkowe kojarza ludzi do seksu, jak chcesz partnerke do zycia idz do biura matrymonialnego
Mam kumpla, z drugim zapisali sie do choru koscielnego, po pol roku obaj byli zonaci, I to w zasadzie dziewczyny z choru ich poderwaly

3

Ani z Tobą nie jest coś nie tak ani z otaczającym światem. Nie trafiłeś jeszcze na swoją miłość i tyle. Czekaj, może przyjdzie. Miłość to najwspanialsza rzecz jaka może się zdarzyć człowiekowi, ale nie każdemu jest dane jej zaznać niestety.
Bądź cierpliwy, a jak przyjdzie to nie przegap jej.

4

A może po prostu za bardzo się starasz i efekt jest wręcz odwrotny od założonego. Bo czasem im bardziej starasz się tym efekt tych starań nie wpisuję w oczekiwania. Ja podobnie jak ty zaliczam się do osób zaradnych i samodzielnych. Niestety w większości przypadków w relacjach damsko-męskich jestem bardziej kumplem od wypłakiwania się w rękaw niż jako partnerka. Kiedy to do mnie dotarło okazało się że moje grono "męskich znajomych " znacząco  zmalało.
Więc moja rada na spokojnie nic na siłę smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Miłość podobnie jak łyżeczka nie istnieje!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024