Czy to jest miłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy to jest miłość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Miśka001 (2019-09-04 00:46:19)

Temat: Czy to jest miłość

W październiku wychodzę za mąż. Jednak mam wątpliwości. Mój narzeczeczony nie dawal mi tego czego potrzebowałam, czasu, troski. Zaczęłam pisać z jego kuzynem, który jest starszy ode mnie o 23lata, żeby się wyżalić. Rozmawialiśmy po 4h.  Mój narzeczony przyłapal nas jak się całowaliśmy, wybaczyl mi to, starał się o mnie, a teraz już nic. Jest jak dawniej. A ja nadal mam kontakt z jego kuzynem, spotkaliśmy się nawet ostatnio. Obiecywalismy sobie tyle razy, że urwiemy kontakt, ale nic z tego.  Kilka miesięcy temu powiedział, że jestem miłością jego życia. A mój narzeczony nigdy mi tego nie powiedział.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to jest miłość
Miśka001 napisał/a:

W październiku wychodzę za mąż. Jednak mam wątpliwości. Mój narzeczeczony nie dawal mi tego czego potrzebowałam, czasu, troski. Zaczęłam pisać z jego kuzynem, który jest starszy ode mnie o 23lata, żeby się wyżalić. Rozmawialiśmy po 4h.  Mój narzeczony przyłapal nas jak się całowaliśmy, wybaczyl mi to, starał się o mnie, a teraz już nic. Jest jak dawniej. A ja nadal mam kontakt z jego kuzynem, spotkaliśmy się nawet ostatnio. Obiecywalismy sobie tyle razy, że urwiemy kontakt, ale nic z tego.  Kilka miesięcy temu powiedział, że jestem miłością jego życia. A mój narzeczony nigdy mi tego nie powiedział.

Mam nadzieję, że troll.

3 Ostatnio edytowany przez Excop (2019-09-04 07:45:50)

ltrx napisał/a:

Mam nadzieję, że troll.

Zdecydowanie. Jakiś dzieciak zasiadł do komputera nielegalnie. smile

4

Miśka001 napisał/a:

Wiesz, wątpliwości z reguły nie biorą się z powietrza.
Moim zdaniem nie powinnaś wychodzić za mąż, skoro oszukujesz narzeczonego i za jego plecami kombinujesz coś z jego kuzynem.
Podejrzewam, że jesteście oboje młodzi, po co marnować sobie życie i się wiązać, skoro nie masz pewności, że tego chcesz? Zastanów się dobrze, masz jeszcze trochę czasu. Lepiej rozwiązać problem teraz, niż potem się po sądach włóczyć.

5 Ostatnio edytowany przez balin (2019-09-04 10:12:31)

Warto przeanalizować swoje relacje z ojcem - jeszcze z dzieciństwa.

6

zostaw narzeczonego, skoro go nie kochasz to bedzie jeszcze gorzej, a dla niego partnerka co szuka ,,pocieszenia" za jego plecami nie rokuje

7

balin napisał/a:

Warto przeanalizować swoje relacje z ojcem - jeszcze z dzieciństwa.

Warto po prostu dobrze się prowadzić.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy to jest miłość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024