Wakacje z chłopakiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wakacje z chłopakiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Wakacje z chłopakiem

Jestesmy z moim chłopakiem od 4 miesięcy. Mamy po 27 lat. Mamy zaplanowane w większym gronie wakacje za granicą. Wyjazd za kilka dni. Od jakiegoś czasu on zachowuje się zupełnie inaczej niż na początku. Nie stara się, nie dba o tą relacje tak jak z początku. Ja już wiele razy z nim rozmawiałam na temat tego jak to wygląda. On albo się obraża albo na trzy dni jest okej i później znowu zachowuje się niedojrzale. Ja na prawdę wkładam w tą relację całą siebie i staram się. Ostatnio coraz wiecej jego zachowań mi się nie podoba. Zaczyna wychodzić że mamy inne wartości i spojrzenie na przyszłość. Kiedy wyjeżdża w rodzinne strony praktycznie kontakt z nim jest chwilowy. Chyba że ja zadzwonię. Nie poczułam jeszcze do niego tzw. Miłości. Odnoszę wrażenie że już zdeżyłam się ze ścianą. I zastanawiam się czy jechać na te wakacje wiedząc że to nie ma sensu w przyszłości. Jakie jest wasze zdanie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wakacje z chłopakiem

jedź na wakacje, spóbuj z nich wyciagnac jak najwiecej przyejmnosci, a po powrocie zerwij smile

3 Ostatnio edytowany przez marakujka (2019-08-24 15:19:49)

Ja2727 napisał/a:

Jestesmy z moim chłopakiem od 4 miesięcy. Mamy po 27 lat. Mamy zaplanowane w większym gronie wakacje za granicą. Wyjazd za kilka dni. Od jakiegoś czasu on zachowuje się zupełnie inaczej niż na początku. Nie stara się, nie dba o tą relacje tak jak z początku...

Kiedy wyjeżdża w rodzinne strony praktycznie kontakt z nim jest chwilowy. Chyba że ja zadzwonię. Nie poczułam jeszcze do niego tzw. Miłości. Odnoszę wrażenie że już zdeżyłam się ze ścianą. I zastanawiam się czy jechać na te wakacje wiedząc że to nie ma sensu w przyszłości. Jakie jest wasze zdanie?

Chwilowy kontakt -
a jaki wtedy ma być? Długotrwały? Po to się jeździ do domy, by rozmawiać z rodziną, a nie siedzieć na telefonie z dziewczyną, z którą i tak się codziennie jest na miejscu.

W sumie dużo ogólników piszesz. Chyba że ów brak uczucia tzw. Miłosci - to cusz. Skoro jej nie ma, to nie ma.
Zastanów się czy chcesz go brać na wakacje skoro nie chcesz z nim potem być. Jeśli pojedziecie, a ty już go nie chcesz, to mogą być tam kwasy i kłótnie. Może też być wypominanie, czyli wszystko co psuje humor. A chyba nie po to się płaci i jedzie na wakacje, by mieć spieprzony nastrój.

Warto więc zastanowić się, zanim wyjedziecie, czy będziesz w stanie sama sobie nie spartaczać przy nim dnia przez niego.

4

Z biurem podróży Konsorcjum.pl miałam okazję zgłębić tajemnice miast Majów w sercu dżungli, gdzie indiańska kultura zachwyca autentycznością i historią. Program wycieczki, zakończony relaksem na karaibskich plażach, spełnił wszystkie moje oczekiwania.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wakacje z chłopakiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024