Chory związek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Jula_210 (2019-07-26 13:40:47)

Temat: Chory związek

Witam,
Nie bardzo wiem co mam myśleć o moim związku, a nie potrafię porozmawiać o tym ze swoimi bliskimi z powodu wstydu.
Mój chłopak bardzo się zmienił od początku naszej znajomości. Kiedyś był dla mnie wymarzonym facetem, a teraz patrzę na niego i zastanawiam się kim on jest. Wiem, że ja też nie jestem święta, potrafię wyzwać od chama i mówić, że go nienawidzę, ale on jest bardzo apodyktyczny, ciągle coś mu się nie podoba w moim zachowaniu i podejściu do związku. Ja nie potrafię mówić tak o wszystkim wprost, jestem z natury bardzo skryta. A teraz doszło jeszcze obrażanie. Wczoraj usłyszałam, że jestem chamówą, albo że mam przestać wulgaryzm wreszcie wulgaryzm, kiedy się nakręci to nie dopuszcza mnie do głosu tylko krzyczy i chce mnie od razu odwozić do domu. W smsach do kolegi pisał, że siedzę jak głupia i jestem wielką królową dramy kiedy ja płakałam po tych ciągłych kłótniach. Nie jestem przyzwyczajona do takiego traktowania. Moje wcześniejsze relacje wyglądały inaczej. Co mam robić? Pomóżcie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chory związek

Jak Ty mówisz mu, że jest chamem to jest ok, jak on powie to samo Tobie to Ty w płacz?
Toksyk z toksykiem się dobrał. Zacznij od siebie. Jak regularnie mówisz chłopakowi, że go nienawidzisz to po co właściwie jesteś z nim w związku?

3

mówię tylko w momentach kiedy naprawdę mam już dość, kiedy mnie nie słucha.

4

Jula_210 napisał/a:

mówię tylko w momentach kiedy naprawdę mam już dość, kiedy mnie nie słucha.

No on Tobie też. To Cię ani trochę nie usprawiedliwia. Sama sobie taki związek zbudowałaś.

5

Może masz racje. Ja zdaję sobie sprawę ze swoich błędów. Ale ja nie obgaduję go po znajomych i nie pisze koleżankom takich rzeczy o nim.

no nie wiem chyba jesteście siebie warci choć ty dla mnie wypadasz trochę gorzej, w twarz mu mówisz że go nienawidzisz a on tylko stwierdza że jesteś królową dramy. Może jednak warto by było się przełamać i zapytać rodziny i przyjaciół czy czasem nie jesteś taką królową dramy dla pewności.

7

Jula_210 napisał/a:

Może masz racje. Ja zdaję sobie sprawę ze swoich błędów. Ale ja nie obgaduję go po znajomych i nie pisze koleżankom takich rzeczy o nim.

Ale swoim zachowaniem doprowadziłaś go do właśnie takiego stanu.

Moim zdaniem to jest nie do uratowania. Będziecie się tylko niszczyć wzajemnie.

8

Odejdź od tego toksycznego faceta lepiej już nie będzie a jeśli pozwolisz mu na takie traktowanie to rozkręci się jeszcze bardziej i zacznie cię bić Nie pozwól się traktować w ten sposób miej szacunek do samej siebie

9

co zrobić? odejść.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024