Chciałabym porozmawiać z kobietami, które mają podobny problem jak ja a lekarze, ginekolodzy nie widzą problemu i uważają, że wszystko jest w porządku. Odczuwam silny ból podczas stosunku zauważyłam, że mam bardzo wąskie wejście do pochwy (to zauważył tez jeden ginekolog) ale nie samym problem jest ból przy rozciaganiu a kosci okalające wejscie przez co jest duzo mniejsze. Chodze od ginekologa do ginekologa i w kólko slysze taka natura taka budowa a ja nie moge normalnie wspolzyc z partnerem, z czasem chce zajsc w ciaze tylko jak? Bardzo prosze o jakies wsparcie bo czuje sie bezradna szukam kolejnego lekarza chcialabym sie wybrac do seksuologa ginekologa ale ciezko o takiego w moim miescie, powoli trace nadzieje, ze ktos mi pomoże i, że bedzie normalnie.
Wejscie do pochwy nie moze byc za male. Przeciez jak bedziesz rodzic to wypchnsiesz tą drogą dziecko.
Skup sie na tym czy w czasie seksu wszystko jest ok. Nawilzenie, luz, odprezenie? Niech Cie facet lekko porozciaga palcami przed penetracją. Wyluzuj, bo psychika tez dziala tak ze wiesz ze boli wiec sie spinasz i w efekcie boli jeszcze bardziej.
Kobiety z nietypowymi pochwami to naprawde przypadek jeden na milion.
Chciałabym zobaczyć "kości okalające wejście do pochwy" uniemożliwiające wprowadzenie członka. Najlepiej na rentgenie.
Już tam nie dopowiadaj sobie z inną budowa pochwy też tak kiedyś myślałam
Pewnie dopiero zaczynasz współżycie?