Witam Serdecznie. Jest to forum dla kobiet, lecz gdzie znajdę lepszą pomoc jak nie u Kobiet.
Drogie Panie. Prosiłbym was o pomoc w moim związku. Otoż. Jestem ze swoją Partnerką od 5 lat i 8 miesięcy. Lecz wszystko od jakiegoś czasu się sypie.... Tzn, może nie od jakiegoś czasu lecz od dłuższego czasu. Nie dogadujemy się wogólę.. Ponieważ jej przeszkadza to, że nie jestem romantyczny jak na początku, a mi zaś to że praktycznie wogólę się nie kochamy ani nie okazuje mi Ona czułości. Gdy powiedziała mi ze nie jestem romantyczny jak na początku, to starałem się być taki jak kiedyś. Coś tam pokombinowałem i niby była zadowolona. Lecz oczekiwałem ze Ona również da coś od Siebie, rozczarowałem się. Kochamy się raz w tygodniu, i to tylko wtedy jak juz widzi ze serio jestem o to zły... Ona zawsze się tłumaczy ze ona sexu nie potrzebuje.. Kolejna sprawa jak już jest to wygląda to tak, ze niestety nawet jak jej mówię w jakich ubraniach mnie pociąga itd, to mówi ze nie chce jej sie ubierać specialnie w to... ;/ Mówi też ze w związku sex nie jest najważniejszy. Ja lubię się kochać i bawić w takie rzeczy, dlatego przez to ze tego nie mam, często sie o wszystko kłócimy bo jestem nie zadowolony. Kolejna sprawa, pracuję długo, nie kiedy po 16h i gdy wrócę nie mam niestety obiadu ani nic, mówi ze sam mam ręce i mogę sobię przygotować. Nasz związek, widzę to. Wygląda jak koledzy/koleżanki. Lecz ja chciałbym zawalczyć jeszcze o to, Proszę was o jakieś rady, cokolwiek. Jęsli macie jakieś pytania czy brakuje informacji, będę na bierząco tutaj.