Czarna kuchnia z połyskiem. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Czarna kuchnia z połyskiem.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Czarna kuchnia z połyskiem.

Bardzo podoba mi się czarna kuchnia z połyskiem,ale słyszałam że ciężko ją utrzymać w czystości.Czy wydać na niej odciski palców itp.?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czarna kuchnia z połyskiem.

A to kuchnia do gotowania czy do patrzenia? smile znajoma ma i ciagle lata ze szmata bo wszystko widac kazde dotknięcie.

3

Piotr Introwertyk napisał/a:

A to kuchnia do gotowania czy do patrzenia? smile znajoma ma i ciagle lata ze szmata bo wszystko widac kazde dotknięcie.

Znajoma sama mieszka, że tylko ona lata z tą szmatą? xD

4

Nie_samica napisał/a:

Haha jakie to przewidywalne było big_smile. No pewnie nie sama, ale przecież wiadomo, ze do obowiązków każdej kobiety nalezy sprzątanie, gotowanie i utrzymywanie męża. Należy nam się za całokształt.

Z mężem no ale chyba nie chcesz obciazac go za jej wybory yikes ?

6

Z mężem no ale chyba nie chcesz obciazac go za jej wybory yikes ?

No skoro korzysta z tej kuchni, je to owszem powinni dzielić obowiązki. Mógł zaprotestować jak mu się czarna kuchnia nie podobała. No, ale witamy w Polsce od latania ze szmatą jest kobieta. Jemu to należy bić brawa jak wsadzi po sobie talerz do zmywarki.

7

Nie_samica napisał/a:

Być może nie sama, ale nie każdemu przeszkadza mała plamka, pyłek itp.
Jak jej przeszkadza, to niech lata wink

8

ines 32 napisał/a:

Bardzo podoba mi się czarna kuchnia z połyskiem,ale słyszałam że ciężko ją utrzymać w czystości.Czy wydać na niej odciski palców itp.?

Taaa, widać cały. Możesz zanieść do analizy w daktyloskopii big_smile

9 Ostatnio edytowany przez adiafora (2019-03-13 12:26:50)

ines 32 napisał/a:

na wszystkim, co błyszczy, zwlaszcza ciemnym, wszelkie plamki, zacieki i odciski widać bardziej. Na bieżąco trzeba przecierać (najlepsze szmatki z mikrofibry) i da się przeżyć.

10

Kuchnia do gotowania,ale tak żeby można było patrzeć na nią i nie płakać po każdym jej użyciu;)
Obecnie mam kuchnie matową i ogólnie nie jest zle,ale tłuste plamki to tragedia.
Także jeszcze się zastanowię nad nową i dziękuję za odpowiedzi:)

11

Lou71.71 napisał/a:
ines 32 napisał/a:

Taaa, widać cały. Możesz zanieść do analizy w daktyloskopii big_smile

Taa i wtedy będę wiedziała kto mi paćka kuchnię;)

12

ines 32 napisał/a:

mam. nie polecam. widać wszystko. paluchy, kurz każdy brud, a tego w kuchni pełno, rysy tak samo. mam nasłonecznione mieszkanie i tym bardziej wszystko się mieni. dramat i nigdy więcej.

13

prudencja napisał/a:
ines 32 napisał/a:

mam. nie polecam. widać wszystko. paluchy, kurz każdy brud, a tego w kuchni pełno, rysy tak samo. mam nasłonecznione mieszkanie i tym bardziej wszystko się mieni. dramat i nigdy więcej.

Właśnie tego się obawiałam.Dziękuję za opinie.

14

Bardzo widać. A szczególnie jest to upierdliwe w nasłonecznionych pomieszczeniach.

15

uwielbiam czarny kolor we wnętrznach. Wiedziałam  z czym się wiąże cała czarna kuchnia. Rozwiązałam to tak: czarne szafki górne. Zabudowa lodówki i szafki dolne białe. Blat czarny - imitacja marmuru. Sciana między blatem a szafkami górnymi również czarny marmur - gres. Wszystko w połysku. Nie widać rys na blacie przez wzory żyłek "marmuru". Szafki górne otiweram łapiąc je "od spodu" są opuszczone lekko (brak uchwytów), jednocześnie zakrywając taśmę led. Tym sposodem mam swoją ukochaną czerń. Męczę się jedynie ze szklaną czarną płytą gazową... Doprowadza do szafłu. Mam też czarny szklany stół w jadalni. Ale stół się i tak codziennie przeciera. Używanie podkładek chroni przed rysami. Nie zrobiłabym w mieszkaniu tylko czarnych komód, szafek w lazience, ściany przy prysznicu i ściany za umywalką.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Czarna kuchnia z połyskiem.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024