Jej stosunek do mnie uległ zmianie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jej stosunek do mnie uległ zmianie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jej stosunek do mnie uległ zmianie

Witam. Potrzebuje sprawdzic co mysla ww takiej sytuacji kobiety. Chce poznac wasz punkt widzenia do tej sprawy a moze ito porady badz linczu..

Zatem od maja tamtego roku wszedlem w zwiazek. Na poczatku bylo super okazywanie uczuc, okazywanie troski, rozmowy telefoniczne do wieczora, pisanie ze soba smsow.. lecz ostatnio cos sie zmienilo. Nie chce juz ze mna kontaktu bo "sie narzucam" ze ja to odpycha. Lecz to nieprawda. Kocham ja i nie wyobrazam sobie zycia bez niej , w najblizszym czasie mamy wyjechac za granice do pracy.. ale zauwazylem ze strasznie mnie olewa. Przeczytalem wiele artykolow gdzie doradzali by tez troche zaczac olewac by zaczelo jej  na nowo bardziej zalezec. Ale nie potrafie tego zrobic. Nie umiem dopuscic mysli ze moge olac osobe ktora jest dla mnie wszystkim.. mowi ze mnie kocha to fakt ale czy to jest szczere? Nie wiem..

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-02-24 13:19:46)

Odp: Jej stosunek do mnie uległ zmianie

jak długo rozmawiacie i piszecie, ile minut w ciągu dnia mniej więcej? może dziewczyna nie ma czasu na własne życie, ciągły kontakt może nie być dobry dla związku

3

Jest kilka opcji. Albo rzeczywiście się narzucasz i nie jesteś tego do końca świadomy, albo jej uczucia wobec Ciebie się zmieniły. Możliwe że coś się w niej wypaliło i nie chce Cibie zranić i nadal mówi że Ciebie kocha. Inną opcją jest to żę ona przeszła do innego "etapu" relacji. Związek jest troche jak ognisko - na począktu nieźle się jara ale z czasem płomień staje się spokojniejszy. Na początku relacji para czasami potrafi nie wychodzić z łóżka przez cały dzień, a po jakimś czasie namiętność i zainteresoanie spada.

Wg mnie nie ma co "grać" w olewanie tylko trzeba szczerze porozmawiać o tym co kto czuję i czemu pewne rzeczy wygądają inaczej.

4

Myślę że  czasami nayarczywoscia można  kogoś  zmęczyć.Twoja kobieta  może  czuję się  osadzona i na pewno nie chcę oby była ona tylko całym Twoim Światem może  czuć  sie tym oblaskiwaniem zmeczona. Może  jakbyś  miał  przestrzeń  w swoim  życiu zainteresowania i czerpał z tego radość  mogła by za Tobą  zatęsknić .Podobnie  jest z kotami lubią się pieścić  ale jak za bardzo  chcemy je głaskać  przytulać  to uciekają chowają się  a nawet mogą nas  zadrapać  jak damy im spokój  czas to same podchodzą  każdy  jest inny akurat Twoja kobieta potrzebuje  przestrzeni czasu dla siebie i to nie znaczy  że Ciebie  nie kocha ale przez naciskanie możesz ja stracić  pozdrawiam serdecznie

5

hmmm coś jest nie tak z jej strony , porozmawiaj szczerze , powiedz to co tutaj napisałeś i zobaczysz....lepsza gorzka prawda niż słodkie kłamstwa i im prędzej tym lepiej

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jej stosunek do mnie uległ zmianie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024