FwB z byłym partnerem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » FwB z byłym partnerem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: FwB z byłym partnerem

Hej, ponieważ ciężko jest na własne życie spojrzeć z dystansu chciałabym zasięgnąć Waszej opinii.

Kilka miesięcy temu tkwiłam w szczęśliwym (jak mi się wówczas wydawało związku) choć byłam świadoma drobnych skaz. Parter "zakończył" ze mną po 3 latach w dość osobliwy sposób mówiąc, że jestem mu bliska, ale nie będziemy ze sobą w przyszłości szczęśliwi. Pomyślałam no super prorok się znalazł...

Pozbawiona dalszych wyjaśnień, po nieudanych próbach rozmowy wróciłam do swojego starego mieszkania. Starałam się sobie wszystko zracjonalizować, na zasadzie lepiej się stało i nie zmarnuję życia... Pomyślałam, że to wreszcie czas dla mnie i mogę realizować swoje marzenia, zmienić styl życia itd. I jak już zaczęłam realizować cudowną wizję zrobiłam chyba krok w tył, bo nie wiem jak nazwać regularne spotkanie się z byłym partnerem na seks.

Za pierwszym razem zrobiłam to z wyrachowania, gdyż wcześniej powiedział mi, że nie ma już między nami tej chemii. Później uznałam, że jest to obopólnie korzystny układ. Nikt nikogo nie krzywdzi, bo w końcu jesteśmy wolnymi ludźmi, ale coraz bardziej czuje, że to się może tylko źle skończyć. Cudownie jest być z kimś kto Cię zna, ale boje się, że jako droga donikąd i stanie się to z czasem ograniczające. Nie jest normalne to, że budzę się kilka razy w tygodniu obok kogoś z kim nie powinnam mieć w ogóle kontaktu. On coraz częściej zachowuje się w sposób dziwny, choć sam nie opowiada mi o tym jak mija mu czas, w szczegółach chce wiedzieć co u mnie. Byłoby to dla mnie normalne jeśli byłaby to obustronna szczerość. Mam wiele wątpliwość, ale też jestem świadoma że ciężko będzie mi to skończyć.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: FwB z byłym partnerem

Tracisz czas, ale ponieważ jest Twój, to możesz marnotrawić go do woli bez żadnych wyrzutów.

3

A miałabyś czego żałować, gdybyś skończyła? Jednak skoro ciężko ci będzie zamknąć ten rozdział, to znaczy, że jest dla ciebie bardzo cenny.
Na własne życzenie dajesz się tak wykorzystywać, że aż żal.

4

Już to gdzieś pisałem ale powtórzę się. Po co być z Tobą w związku skoro można mieć korzyści bycia z Tobą bez niczego dawania w zamian? Bez ograniczeń może sobie podrywać inne a jak nie wyjdzie to wieczorem wpadnie do Ciebie na bzykanie. A najlepsze jest że nie możesz nic oczekiwać i jak będziesz miała potrzebę inną niż sex to po prostu powie sorry mała ale nie jestem twoim facetem. Ale spokojnie jak jesteś dobra w łóżku to będzie wracał darmowe bzykanie zawsze w cenie. No chyba że w końcu mu z inną pyknie wtedy będziesz się cieszyć jego szczęściem ... w samotności.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » FwB z byłym partnerem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024