hej! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: hej!

cześć, jestem tu nowa i chciałabym się przywitać. to dopiero początek mojej przygody z forami więc proszę o lekkie przymknięcie oka na ewentualne wpadki wink po długich namysłach postanowiłam przestać narzekać na codzienność i poszukać znajomych w sieci z którymi mogłabym porozmawiać o wszystkim i o niczym, tak by nie zamęczać jedynej najbliższej mi osoby swoimi codziennymi troskami - bo wiadomo że nikt nie lubi jak ktoś cały czas narzeka.. jestem całkiem w porządku, jednak życie tak się potoczyło, że obecnie można powiedzieć że jestem samotna choć nie sama.. więc jak już wspomniałam na początku, cześć wszystkim i mam nadzieje, że poznam tu wiele ciekawych osób smile

2

Odp: hej!

Witaj smile
Przyjemne forum, pewnie się tu zadomowisz, a i fajnych znajomych z czasem spotkasz.
Ja tu jestem od niedawna i podoba mi się.
Zdarzają się oczywiście osoby trudne i przykre komentarze, ale to ułamek, z tego, co na razie widzę.

3

Hej smile W jakim wieku jesteś i z jakich rejonów Polski pochodzisz? smile

4

mam taką nadzieję na miło spędzony czas wink mam 24lata i obecnie mieszkam na podlasiu smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024