Witam, obawiam się że mogę być w ciąży co prawda moje cykle są 27, 29 dni, ostatnią miesiączkę miałam 2 grudnia, 21 kochałam sie z chłopakiem ale zapomnieliśmy o zabezpieczeniu. Na szczęście nie doszedł w środku. Czy ja mogę być w ciąży, według kalendarzyka było to tydzień po owulacji. Obecnie ma bóle podbrzusza takie jak typowo przed miesiączką ale no powinnam ją dostać jednak wczoraj bardzo proszę o pomoc bardzo się boje
Następnym razem jak zapomnisz zabezpieczenia, to nie uprawiaj seksu.
Robiłaś test?
Następnym razem jak zapomnisz zabezpieczenia, to nie uprawiaj seksu.
Robiłaś test?
nie jeszcze nie robiłam testu teoretycznie powinnam dostać w niedziele okres, ale no teraz ciągle jest stres to mam nadzieje że jakoś to będzie
Moim zdaniem nie powinnaś się martwić, tylko wyluzować, miałam taką samą dosłownie sytuacje i prze stres spóźnił mi się jeden dzień. Wyluzuj i będzie okres!
Pamiętaj, żeby się nie stresować, bo możesz sobie opóźnić okres. Jeśli w tobie nie doszedł to istnieje jakaś szansa, że nie jesteś w ciąży. Mężczyźni przy podnieceniu wydzielają preejakulat, który zawiera plemniki. Poczekaj do niedzieli, a jeśli pojawią się jakieś bóle albo wymioty to odpowiedź będzie jasna.