Czy to jest tęsknota ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy to jest tęsknota ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Czy to jest tęsknota ?

Dzień dobry wszystkim, jestem po bardzo burzliwym związku który trwał 7 lat i z którego została mi dwójka dzieci. Było dużo dobrego, ale też dużo złego... Rozstałem się z partnerką ponad rok temu. Ona międzyczasie poznała jakiegoś nowego gościa z którym się spotykała. Po pół roku ja wyjechałem do innego miasta. Przyjeżdżałem średnio co 2 tygodnie i pewnego razu zaczęliśmy od tak się całować bez słów, rozmów itp. Narosło to do takiego stopnia, że za każdym razem jak zjeżdżałem to gdyby można było to robilibysmy to na środku drogi. Zauważyłem, że porzuciła kontakt również z tamtym gościem z racji mnie. Po pewnym czasie napisała smsa, że może byśmy się zeszli itp że chciałaby żeby było jak dawniej itp. Zgodziłem się. ... 2 miesiące było ok, pisala smsy, ze kocha itp. Z racji mojej odległości zaczęło się psuć zpowrotem i napisała, że nie jest szczesliwa. Po czym odrazu zaczęła spotykać się z całkiem nowym gościem, kochać go po uszy itp.

Czy to była tęsknota ? Jak to rozumieć ? Zaburzenia emocjonalne ? Zabawa ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez klaudia__ (2018-12-27 02:15:20)

Odp: Czy to jest tęsknota ?

Nazwałabym to tęsknotą, ale też może dokładniej samym sentymentem.
Może nie mam doświadczenia w tak długim związku  ale spotykałam się kiedyś z facetem, który tak strasznie namieszał mi w głowie, że nasza relacja już od kilku lat jest jak bumerang. Możemy nie widzieć się rok, nie odzywać się do siebie po czym przy spotkaniu odzywa uczucie sprzed 5 lat. I jest tak samo cudownie jak wtedy. U siebie nazwałabym to sentymentem, gdyż tęsknota była od razu po zakończeniu związku. Teraz cokolwiek by się nie zdarzyło i co by nam nie sprzyjało po prostu nie wyobrażam sobie nas już razem. Coś zostało, ale cały fundament już dawno za nami. Tak też może być w waszym przypadku...

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy to jest tęsknota ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024