Prezent przez kuriera - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Prezent przez kuriera

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Prezent przez kuriera

Cześć dziewczyny
Potrzebuję waszej porady i zobaczyć kobiece myślenie big_smile

Sytuacja wygląda tak że chcę mojej dziewzynie zrobić prezent ale że jestem aktualnie za granicą i wracam dopiero na święta pomyślałem że zamówię prezent na allegro i wyślę na adres mojej dziewczyny. Dzwoniłem już do jednego sprzedającego i pytałem czy jest możliwość wysłania takiego prezentu/paczki który upatrzyłem to odpowiedzieli mi że mogą jedynie wysłać bez paragonów cen itd ale o jakieś ładne zapakowanie nie mają czasu jedynie co mogą zrobic to w zwykły karton a nie zawiniete w folie. Upatrzylem ładny szlafroczek i pidżamy na prezent.
I zastanawiam się czy to dobry pomysł na taki prezent niespodzianka bez ładnego zapakowania tylko w zwykłym kartonie, dlatego potrzebuję was kobiety opini czy chiałybyście dostac takiego niespodzieanego kuriera z przesyłką  czy uważcie ze to średni pomysł i prezent powinienem dać osobiście jak wróce na świeta do polski

Proszę bardzo o wasze opinie
Dziękuje!!! smile))

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Prezent przez kuriera

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024