Witam, męczy mnie ostatnio bardzo nieprzyjemny ból głowy... Pojawia się zazwyczaj w godzinach wieczornych i uniemożliwia zaśnięcie. Znacie może jakieś tabletki, które mogłyby mi pomóc? Co sądzicie o Gardan? Brał może ktoś z Was?
Ja znam!
Lekarz pierwszego kontaktu i skierowanie do neurologa.
Ja brałam kiedyś Gardan i pare razy mi pomógł, ale jeśli te bóle nie są sporadyczne, to nie wiem na co jeszcze czekasz... Tak jak napisał ktoś wyżej - poproś lekarza rodzinnego o skierowanie do neurologa (chociaż pewnie, jak mu opowiesz co ci dolega, to sam takowe wypisze), a jak on nie pomoże, to polecam wybrać się do psychologa - moja siostra miała podobne objawy przy nerwicy.
Witam, męczy mnie ostatnio bardzo nieprzyjemny ból głowy... Pojawia się zazwyczaj w godzinach wieczornych i uniemożliwia zaśnięcie. Znacie może jakieś tabletki, które mogłyby mi pomóc? Co sądzicie o Gardan? Brał może ktoś z Was?
Próbowałaś samej aspiryny/polopiryny? Potrafi pomóc.
Takie coś jak "Migea" bodajże - ponoć bardzo dobra.
Leki opioidowe.
Wizyta u lekarza, aby zapisał cos mocniejszego, bardziej dostosowanego do twojego problemu.
Witam
Mój ból głowy spowodował, że poszłam do lekarza pierwszego kontaktu, potem neurolog i rezonans. Nie lekceważ bólu głowy
Pozdrawiam
jak się tak często męczysz to koniecznie udaj się do lekarza. leków nie polecę, ale dobrze tak z dwie godzinki przed snem nie korzystać z komputera, telewizora czy smartphona, bo te urządzenia emitują dużo niebieskiego światła, które pogorszy sytuacje. napar z rumianku łagodzi też lekki ból głowy.