Co on tak naprawdę o mnie myśli? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Co on tak naprawdę o mnie myśli?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Co on tak naprawdę o mnie myśli?

Cześć. Około 3 tygodni temu poznałam obcokrajowca w swojej miejscowości. Początkowo było to pisanie na Facebooku, później zdecydowaliśmy się na spotkanie. Było świetnie, on zabiegał codziennie o kontakt. Jest oszczędny w pisaniu, konkretnie i na temat natomiast rozmawiając na żywo otwiera się i opowiada również dość dużo o prywatnych kwestiach. Po około tygodniu doszło do naszego drugiego spotkania. Bawiliśmy się świetnie, dobrze nam się rozmawiało. Dużo mnie komplementował, mówił że lubi spędzać ze mną czas i żałuję że ma to tutaj tak mało bo wkrótce wraca do swojego kraju. Doszło do naszego zbliżenia jednak on po wszystkim nie zachowywał się inaczej. Trzymał mnie za rękę, odprowadził i dziękował za czas razem tutaj. Powiedział że możliwe że zobaczymy się jeszcze w niedzielę przed wyjazdem. Wczoraj odezwał się sam ale później nie odpisał po kilku wiadomościach.

Jak myslicie czy to typowe zachowanie faceta któremu zależało tylko na jednym czy brak czasu? Boję się spytać bezpośrednio o naszą relację bo nie chce wyjść na desperatkę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co on tak naprawdę o mnie myśli?

Ty go nie znasz. My tym bardziej. Trudno cokolwiek powiedzieć.

3

Jaspis94 napisał/a:

Cześć. Około 3 tygodni temu poznałam obcokrajowca w swojej miejscowości. Początkowo było to pisanie na Facebooku, później zdecydowaliśmy się na spotkanie. Było świetnie, on zabiegał codziennie o kontakt. Jest oszczędny w pisaniu, konkretnie i na temat natomiast rozmawiając na żywo otwiera się i opowiada również dość dużo o prywatnych kwestiach. Po około tygodniu doszło do naszego drugiego spotkania. Bawiliśmy się świetnie, dobrze nam się rozmawiało. Dużo mnie komplementował, mówił że lubi spędzać ze mną czas i żałuję że ma to tutaj tak mało bo wkrótce wraca do swojego kraju. Doszło do naszego zbliżenia jednak on po wszystkim nie zachowywał się inaczej. Trzymał mnie za rękę, odprowadził i dziękował za czas razem tutaj. Powiedział że możliwe że zobaczymy się jeszcze w niedzielę przed wyjazdem. Wczoraj odezwał się sam ale później nie odpisał po kilku wiadomościach.

Jak myslicie czy to typowe zachowanie faceta któremu zależało tylko na jednym czy brak czasu? Boję się spytać bezpośrednio o naszą relację bo nie chce wyjść na desperatkę.

Odpowiedź jest w Twym poście.

4

Wielokropek napisał/a:
Jaspis94 napisał/a:

Odpowiedź jest w Twym poście.

Chodzi Ci o tą podkreślona kwestie czy mojego podsumowania z przygodą?

5

Odpowiedź pogrubiłam. smile Wynika z niego jedno: nie wiąże z Tobą planów matrymonialnych (bo przecież o to pytasz).

Facetowi, jak go nazwałaś, nie zależało tylko na jednym, oboje jesteście dorośli i nikt nikogo nie zmuszał do seksu.

6 Ostatnio edytowany przez Jaspis94 (2018-11-18 14:22:40)

Cóż miałam podobne myśli.
Być może nie chodziło tylko o seks ale nie jest to na tyle znajomość żeby zależało mu na przejściu na dalsze etapy.

7

to nie jest kwestia czy mu zależy czy nie na dalszych etapach. ich nie będzie bo on wyjeżdża. poznaliście się z w złym momencie i tyle.

8

Jakei dalsze etapy? Przecież już powiedział, że wasza znajomość ma datę wygaśnięcia w najbliższej przyszłości, bo on wraca do siebie.

9

Jaspis94 napisał/a:

(...) nie jest to na tyle znajomość żeby zależało mu na przejściu na dalsze etapy.

A Tobie zależy? Pojedziesz za nim do jego kraju?

10

sosenek napisał/a:

to nie jest kwestia czy mu zależy czy nie na dalszych etapach. ich nie będzie bo on wyjeżdża. poznaliście się z w złym momencie i tyle.

Dokładnie. Dlatego nie narzucam mu się z kontaktem chociaż jestem ciekawa czy będzie jeszcze do jakiegoś dążyć.

11

Wielokropek napisał/a:
Jaspis94 napisał/a:

(...) nie jest to na tyle znajomość żeby zależało mu na przejściu na dalsze etapy.

A Tobie zależy? Pojedziesz za nim do jego kraju?

Na przestrzeni czasu spotkania z nim były najbardziej udane z wszystkich jakie miałam ostatnio pod wieloma względami.
Język znam dobrze więc nie odczuwałam dużej różnicy w rozmowie ale taka decyzja wymaga wiele czasu i na pewno więcej spotkań.

12

Czyli myślicie tak samo. smile

13

Wielokropek napisał/a:

Czyli myślicie tak samo. smile

Prawdopodobnie tak ale to najzdrowsze podejście w tej sytuacji.
Wolałam sama przemyśleć tą sprawę niż zasypywać go pytaniami.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Co on tak naprawdę o mnie myśli?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024