Witam !
Spotkalem swoja dobra znajomowa z ktora kilka razy sie przespalem w sumie to dosc dziwna byla nie podala nawet nr tel gdzie dokladnie mieszka mozna powiedziec na dystans mnie trzymala mimo to ja kochalem, poznalismy sie w szkole i tak sie spotykalismy, gdy byla u mnie w miescie to mnie po prostu odwiedzala tzn jak miala ochote w sumie kilka razy sie klocilismy bo jej powiedzielem prawde gdy musi czekac na autobus to mnie po prostu odwiedzi ale rowniez to , ze tesknie za nia gdy przykladowo nie bylo jej 2 miesiace badz 3 wiadomo myslalem o niej ciagle ale rowniez chcialem tez o niej zapomniec aby nie cierpiec z tego powodu bo gdy przyjezdzala to tesknota wracala i od nowa jej nie bylo 1-2 miesiace... to bylo bez sensu
duzo sie wydarzylo przyznam raz jej wygarnalem dla mnie juz mozesz tu juz nie przyjezdzac ale to bylo pod wplywem zlosci zdenerwowania wiadomo zaczela plakac..
Ale po kilku tygodniach duzo sie zmienilo przejezdzala co 2 tyg i bylo bardzo milo, pieniadze jej dawalem zeby zawsze miala na busa. Niestety od roku mozna powiedziec zostawila mnie normalnie sie pozegnalismy i to byl Sylwester prosilem zeby zostala ale nic na sile i od tego czasu nie mam z nia zadnego kontaktu w sumie nawet nie mam jak aby sie z nia skontaktowac.. Mowilem tyle razy, ze ja Kocham ale ona zawsze traktowala mnie jak powietrze, i zawsze powtarzala nikogo narazie nie szuka to byla dosc dziwna osoba ( znajomosc) gdy pracowalem tak sobie glupi rozmyslalem gdyby u mnie zamieszkala znalazla prace calkowicie zycie by mi sie odmienilo i mysle rozsadnie aby zalozyc rodzine no niestety zycie zweryfikowało... Jakos sobie radzilem mimo to nie zapomnialem o niej.
Dzis mozna powiedziec widzialem ja gdy wychodzila ze sklepu z jakims fagasem tak mi sie chociazby wydaje , ze to ona byla raczej Halucynacji nie mam, serce zaczelo walic az mi sie duczno zrobilo i te wszystkie wspomnienia wracaja nie wiem jak wziac sie w garsc, jestem tak dziwnie nie spokojny, wiem teraz pomyslisz stary ona ma Cie w dupie ! olej ja i zapomnij ! Niestety tak szybko sie nie da ;( Macie podobne takie mozna powiedziec rozterki milosne?