G-Shot czyli powiekszenie punktu G. Co o tym myślicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » G-Shot czyli powiekszenie punktu G. Co o tym myślicie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: G-Shot czyli powiekszenie punktu G. Co o tym myślicie?

Hej, zastanawiam się nad powiększeniem punktu G. Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego i szukamy z narzeczonym jakiegoś rozwiązania. Ale nie jestem pewna co do efektów takiego zabiegu. Jak on jest wykonany? I czy boli? Tak jak np wypełnianie ust? Czy ktoś kto podjął się tego mógłby coś zdradzić?
Z góry dziękuję

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: G-Shot czyli powiekszenie punktu G. Co o tym myślicie?

Brzmi to tak:    "Dzień dobry! Chciałabym dostać się z Krakowa do Gdańska. Nie mamy samochodu tak jak wszyscy. Czy ktoś próbował w tym celu budować rakietę? Czy to jest droższe od samochodu? A czy potem lot z Krakowa do Gdańska jest tańszy?".

Na pytanie Ci nie odpowiem, bo Wam się nawet o seksie czytać nie chce.

A ja czytałem, że sprzedają takie siatki jak na strzelnicy......to się nakleja we właściwym miejscu .....a potem łatwiej trafić w 10-tkę big_smile

4

E tam... To zwykła reklama była tego, pożal się Boże, "zabiegu". Pewnie im mało jeleni się zgłasza, więc temat trzeba rozruszać. Wszystkie herezje dotyczące ulepszania cipki stosują taką szeptaną reklamę na forach. Wychodzą z założenia, że baby są durne i pobiegną się okaleczać, bo Dziunia i Niunia z interneta polecają.

5

myślę to samo co trzy czwórki smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » G-Shot czyli powiekszenie punktu G. Co o tym myślicie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024