W ciągu dwóch tygodni przytyłam 3kg!! Pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » W ciągu dwóch tygodni przytyłam 3kg!! Pomocy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: W ciągu dwóch tygodni przytyłam 3kg!! Pomocy

Wszystko zaczęło się przed okresem miałam bardzo wzmożony apteyt potrafiłam zjeść słodycze a zaraz potem zamówić zestaw w maku ( ogólnie unikam fast-foody), i ciągle jadłam i jadłam.. Potem zaczęłam się dziwnie czuć .. Zawsze jak zjadłam jakieś słodycze czy jednego dnia zjadłam za dużo to następnego bez problemu moglam się wypróżnić. Teraz nie wiem co mi się podziało, metabolizm mi zwolnił?;( Ogólnie na codzien jem w miarę zdrowo.. W ciągu dwóch tygodni przytyłam 3 kg ..Jadłam na potęgę i to mi się nie zwróciło w kibelku.. Jestem załamana, ogólnie jestem szczupła ale martwi mnie skok takiej wagi..Jakieś rady?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: W ciągu dwóch tygodni przytyłam 3kg!! Pomocy

no to cię zaskoczę radą - przestać tyle jeść!

A tak na poważnie skoro nie jest to "normalne", skoro jesteś szczupła i udaje ci się utrzymać wagę, a tu nagle tak gwałtownie 3kg+ to udałabym się do lekarza, być może masz jakiś problem z hormonami, z poziomem cukru lub ze stresem - zalecana wizyta również u psychologa.

3

Odp: W ciągu dwóch tygodni przytyłam 3kg!! Pomocy

Normalne zatrzymanie wody.. pij min 3 l..
słone przekąski, konserwanty..zrobiły swoje

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » W ciągu dwóch tygodni przytyłam 3kg!! Pomocy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023