Wylicza mi pieniadze - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wylicza mi pieniadze

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Wylicza mi pieniadze

Witam.  Mój facet wylicza mi pieniądze na wszystko ..nawet  muszę sie prosić o podpaski.mam już dość tego.  Też pracuje tak jak on i tylko gdy nadchodzi dzień wypłaty mam mu robić odrazu przelew . Nie wiem już co robić . Na zakupy jak mam iść daje mi 50 złotych i ma mi na wszystko starczyć a jak czegoś nie kupię to odrazu mordę drze na mnie że co ja niby takiego kupiłam że nie starczyło . Nawet nie pamiętam żebym sobie coś kupiła dla siebie ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wylicza mi pieniadze

A dlaczego oddajesz mu swoje pieniądze i potem musisz się prosić, by Ci dawał na życie?

3 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2018-09-26 10:39:32)

A co takiego cię trzyma przy tym facecie? Przemocowiec, despota, jakiś drań spod ciemnej gwiazdy, a ty szykujesz sobie zamiast milego gniazdka przy nim, jakies łoże madejowe i jeszcze nie wiesz co zrobić?  Spakuj manatki i ewkuuj się z jego życia w trybie natychmiastowym. Widzisz inne rozwiązanie? Ja nie widzę, bo ludzie się nie zmieniaja z drani w spolegliwe aniołki za pomocą pobożnych życzeń. Jest źle, a będzie jeszcze gorzej - tak będzie się "rozwijał" wasz związek.

Zmuszanie kogoś, do odadwania własnych pieniędzy i pozbawianie go możliwości dysponowania nimi, jest karalne.

4

Cyngli napisał/a:

A dlaczego oddajesz mu swoje pieniądze i potem musisz się prosić, by Ci dawał na życie?

też lubię takie zagwostki big_smile

5

Aj, kobiety. Mówisz, że pracujesz, to nie oddawaj mu swoich pieniędzy, tak jak mówią koleżanki wyżej.

6

Czy to ludzie tak trollują, czy naprawdę mają takie problemy?

Nikt nikomu nie powinien oddawać swoich pieniędzy.

Każdy niech dysponuje swoimi, a wydatkami dwoje ludzi dzieli się po równo.

Każdy inny układ jest nienormalny.

7 Ostatnio edytowany przez Ferreus somnus (2018-09-27 15:43:35)

Kama1231 napisał/a:

Witam.  Mój facet wylicza mi pieniądze na wszystko ..nawet  muszę sie prosić o podpaski.mam już dość tego.  Też pracuje tak jak on i tylko gdy nadchodzi dzień wypłaty mam mu robić odrazu przelew . Nie wiem już co robić . Na zakupy jak mam iść daje mi 50 złotych i ma mi na wszystko starczyć a jak czegoś nie kupię to odrazu mordę drze na mnie że co ja niby takiego kupiłam że nie starczyło . Nawet nie pamiętam żebym sobie coś kupiła dla siebie ...

Wiesz zawsze możecie przelewać na wolne konto te same sumy na wspólne wydatki / życie jeśli dzielicie się obowiązkami. Ew podług ustalenia jeśli któreś więcej robi w domu. Ale zrezygnować ze swoich pieniędzy? Dziwne.

Z arabusem się związałaś?

8

Znikła...
Pewnie rachunku za internet nie zapłaciła...

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wylicza mi pieniadze

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024