Matka dziewczyny dziwnie się zachowuje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Matka dziewczyny dziwnie się zachowuje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Matka dziewczyny dziwnie się zachowuje

Witam, zacznę od początku, mam dziewczynę w wieku 19 lat, spotykamy się od 3 miesięcy, wszystko pięknie, jednakże problemem okazuje się jej mama. Dziewczyna mieszka sama z mamą i wychowywała się bez ojca, poza tym ma dwie siostry, które już opuściły dom i mieszkają ze swoimi mężami. Przechodząc do problemu, mama czasami dziwnie się zachowuje w stosunku do córki, czasami jest w dobrym humorze, na wszystko pozwala (bez problemu puściła Ją do Zakopanego na 4 dni ze mną), później strasznie nie chciała bym nocował u nich w domu, tydzień temu zgodziła się bez problemu... Wracając, od 2 tygodni planowaliśmy wypad do Wrocławia, mieliśmy jechać w piątek, dziś dowiaduję się, że Jej nie puści... Moja dziewczyna mówi, że kilka dni temu uprzedziła ją, że się wybiera i nie było żadnego sprzeciwu, a dziś obrót sytuacji o 180 stopni, rzuca tekstami dlaczego się ze mną spotyka, czy oszalała itp. Dodam iż sprawia wrażenie bardzo przyjaznej kiedy spędzam czas u dziewczyny, dlatego mam mały mętlik w głowie. Czy to fakt iż jest to najmłodsza córka sprawia, że tak się czasami o nią martwi i robi takie akcje, a może menopauza sprawia iż ma takie wahania nastroju? Nie mam zielonego pojęcia, staram się ją zrozumieć, że się obawia o córkę, ale żeby aż tak? Proponowałem dziewczynie abym wpadł i z nią porozmawiał, jednakże ta jest przeciwna i uparcie twierdzi "że matka tak po prostu ma", jakiś czas temu słyszałem, że również do jej koleżanek ma jakieś ale, także nie wiem co o tym powinienem myśleć i co mam z tym zrobić..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Matka dziewczyny dziwnie się zachowuje

problemem jest twoja dziewczyna, która mimo pełnoletności nadal jest uzależniona od matki i twierdząc, że "ona już taka jest" nie zamierza nic z tym robić.

3 Ostatnio edytowany przez Tomko (2018-09-23 01:42:11)

Odp: Matka dziewczyny dziwnie się zachowuje

Może syndrom opuszczonego gniazda? Może przyzwoitość? Gdzie to tak ruchać córkę, jak za ścianą śpi matka smile Ile Ty masz lat, bo coś mi mówi że pewnie kilka więcej niż ona?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Matka dziewczyny dziwnie się zachowuje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024