podejście nr. 2, poprzednio mnie wylogowało
Na początku chciałbym serdecznie powitać wszystkie Panie. Wiem, że to "Wasze" forum, ale dotychczas nie spotkałem jeszcze żadnego o tak wysokim poziomie merytorycznym. Gratulacje oraz wyrazy uznania za świetną robotę dla wszystkich moderatorek (i ew. moderatorów) oraz osób odpowiedzialnych za taki stan rzeczy
Co tutaj robię Ja? Szukam kogoś, z kim mógłbym porozmawiać (popisać). Coś ostatnio w życiu dla mnie ważnego (subiektywnie) bardzo zepsułem, albo i nie, w każdym razie "zżera" mnie to od środka. Próbuję i staram sobie z tym poradzić, ale czegoś brakuje niestety potrzebuję rady, może pomocy w zrozumieniu czegoś. Nie chce zakładać w tej sprawie "tematu" na forum, nie jestem gotowy, by się z tym "obnażyć" na forum publicznym, nawet anonimowo.
Nigdy nie lubiłem opowiadać o tym jaki jestem, zawsze wolałem to pokazać swoim zachowaniem.
Mogę powiedzieć tyle, że moje imię zaczyna się na K., mam 24 lata, nie mam "niestandardowych" zainteresowań, łączę ostatni rok studiów z pracą i jakoś tam w życiu idę do przodu. Obecnie mieszkam trochę zarówno na Mazowszu jak i w Zachodniopomorskiem.
Moją największą wadą i zaletą jest to, że nie lubię uogólnień i niedopowiedzeń. Dla niektórych to zaleta, dla niektórych wada. Czasem mam z tego powodu dobre chwile, a czasem złe Tak tylko zaznaczam, że gdyby jakaś życzliwa osoba chciała mi poświęcić trochę swojego cennego czasu, to zazwyczaj swoje myśli ubieram w dość długie zdania
Jeżeli post jest niezgodny w jakiś sposób regulaminem forum/działu, to z góry bardzo przepraszam.