Przyjaciółki od Listów z Lubuskiego, bo plan był taki... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Przyjaciółki od Listów z Lubuskiego, bo plan był taki...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Przyjaciółki od Listów z Lubuskiego, bo plan był taki...

Choć obecnie mieszkam w Gdańsku i moja historia jest tak samo długa jak szeroka , to na chwilę obecną mam taki plan.
Szukam przyjaciółki, z którą będę pisać listy pomimo , że to już zapomniana forma, ale może warto zatrzymać się i spróbować takiej formy ?

W Gdańsku zatrzymałam się. Najpierw uporczywie szukałam przyjaźni, później postanowiłam ( co można wyczytać w poprzednich postach ) na ponad rok zajrzeć w głąb siebie i pobyć samej ze sobą.

W sumie stanęło na tym, że z Gdańska przeprowadzam się do Słubic. Szykuję mieszkanie do sprzedania, uczę się niemieckiego z racji dwu miasta Słubice / Frankfurt nad Odrą.

Może już na wiosnę uda nam się spotkać ?

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Przyjaciółki od Listów z Lubuskiego, bo plan był taki...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024