Witam.
Na początku roku poznałam faceta z portalu randkowego. Ma na imię Adam ma 28lat, a ja 23.
Sam wie że ma trodny charakter jest uparty stanwczy pracowity wymagający wiele potrafi i dąży do celu.
Jest prawie moim wymarzonym chłopakiem. Wiem że ideałów nie ma ale takie zachowanie jak mnie traktuje od kilku tygodni nie podoba mi się.
Nie moge z nim normalnie porozmawiać wymijające odpodpowiedzi lub że mam za trudnych pytań nie zadawać albo żartobliwie mi odpowiada.
Ostatnio ciągle ma o coś pretensje, staram się on tego niedocenia.
Ostatnio napisał mi w taki sposób że mi było bardzo przykro i myślałam że już skończył nasz związek. Właśnie po tym zauważyłam że ma kąto na portalu randkowym którego ciągle używa. Nawet teraz kiedy się pogodziliśmy.
Jak on się na mnie złości to do bardzo pokazuje swoją złość cały dzień a czasem dłużej wypomina. Jak ja jestem zla to mnie zaraz uciasza "o co ci chodzi" albo marudzisz. Powie przekręci tak żeby on miał rację i to nie jego wina
Czasem mi wysyla serduszka w SMS, się spotykamy często i nawet domaga się tego. Lubi się przytulać. Wszytko wydaje się że jest w porządku ale tak nie jest jak się spotkamy.
Czy on prowadzi jakąś grę? Jestem tylko na jakiś czas aż inną sobie znajdzie? Nie chcę go stracić. Co mogę zrobić?
Proszę doradzie mi i z góry dziękuję.