znowu dałam się nabrać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » znowu dałam się nabrać

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: znowu dałam się nabrać

Hej,
znowu dałam się nabrać na  mojego byłego.
Jest on niestały w uczuciach, mozna powiedzieć ze bawił się mną. Miał kilka innych kolezanek kiedy ze mną był.
Pózniej zaczął o mnie mowic w towarzystwie niefajne sprawy , kiedy ja wyjechałam do innego miasta.

Wiem, ze nadal mu sie podobam i od roku nie zwracalam na niego uwagi. WIedziałam, ze on mial jakies dziwne prymitywne dziewczyny- sama nie wiem dlaczego takie wybiera.
Dodatkowo przestalam o nim myslec. Kiedy przestałam zaczelismy sie przypadkowo spotykać  na miesice, najpierw wydawało mi sie to normalne bo wlasnie po to są ludzie i miasto XD

A pozniej zaczelismy spotykac sie zbyt czesto ( przypadkiem) w roznych miejscach, dla mnie bylo to podejrzane.
Oczywiscie znowu dałam się nabrać , poneiwaz w koncu zaczelismy rozmawiać.
Był mily i sympatyczny, mielismy także parę na tinderze znowu - usunelam tindera po tym- nie chcialam się odkryć.
Po jednej z rozmow spotkalismy się porozmawialismy, on zaprosil mnie na jakas imprezę, do znajomych.
Pamietam, ze pozniej sie z tego grzecznie wymigiwal, jak gdyby nigdy nic. Tak jakby zapomniał lub zrobil to w ferworze emocji w danej sytuacji.
Oczywiscie to ja zaczelam nasze dwie ostatnie rozmowy, on nawet na ostatnią nie odpisał.

Daje sobie z nim spokój, ale nie wiem dlaczego on chciał mnie 'sprawdzic"? Jaka po latach jestem? Czy dam sie nabrac na niego znowu? Po co ten superlike na tinderze?
Chce podwyzszyc sobie ego moją osobą a moze każdej bylej tak robi? Chce przetestowac i sprawdzic? A ja znowu 'dałam mu atencję'? Niepotrzebnie.
Jak pozostać zimną w stosunku do niego? Powiedzieć zwykłe cześć , dobranoc do widzenia, a nie wdawac sie w gadki?

Dzięki,
sama juz sie mecze bo widze ze nie umiem postawić granicy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: znowu dałam się nabrać

A po co masz pozostawać zimną? mozesz być miła, ale mieć z tyłu głowy jaki on jest i nie wiązać z nim planów.

3

Nie mam tindera, więc za bardzo nie wiem, jak to działa, ale... Może go zablokuj? Jeśli nie chcesz, to po prostu olewają, nie reaguj na zaczepki, bo takie ,,cześć, co tam, jak tam" prowokują do dalszej rozmowy i korespondencji.
A co do przypadkowych spotkań na mieście- nie zaczynaj zaczynaj/podejmuj rozmowy, znajdź sobie inną miejscówkę...
Swoją drogą: minął rok, a Ty ma coś takiego że nabrałaś?

4

Ja bym olała typa.... Nie wiem po co on miesza ci w głowie, to znaczy- ma napewno w tym jakiś cel. Nie wchodz w takie 'układy'. Tak jak piszesz - zacznij go ignorowac...

5

Takie układy nigdy się nie sprawdzają, szkoda czasu, pamiętaj ze go nie cofniesz i już nigdy nie odzyskasz ! Powodzenia!

6

Po co się pakować w coś takiego? To się nigdy nie sprawdza, miałaś tyle argumentów przeciw, a i tak pobiegłaś do niego jak tylko kiwnął palcem, po co? Jak sama siebie nie uszanujesz, to nikt Cię nie uszanuje.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » znowu dałam się nabrać

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024