Czy to normalne? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Czy to normalne?

Kochani , od lat miałam tak, że zauroczyłam się kimś/zakochałam i tak mnie trzymało kilka lat nawet, no a pozniej zwykle przemijało, ale jest chłopak do którego mam sentyment , właściwie dwóch, przy czym z jednym nie mam i nie będę miała już kontaktu.
Wszystko chyba byłoby ok , gdyby nie fakt, że jestem świeżo po ślubie i mąż bardzo mnie kocha, dba , stara się,tylko że mieszka i z rok będzie mieszkał za granicą , co dwa tyg wraca do Polski, co na mnie zle wpływa . Ale pół roku temu poznałam mega chłopaka, zabawny , wesoły, miły, szalony smile nawet był na moim weselu.Mimo że jest młodszy 6 lat to nie wiem jak to się stało że jestem Nim tak podjarana. Gdy dzwoni od razu mam przypływ energii smile czytam sms(to zwykłe smsy) po kilka razy, cieszę się że mam z Nim kontakt.On czasem żartuje że gdyby nie mój mąż byłabym Jego ale On sobie żarty robi z tym smile
Mój facet nic o tym nie wie, wcześniej przed ślubem pokłóciliśmy się o Niego , ale już ok, wie że mam kontakt, że nawet wkrótce mnie odwiedzi.Nie chce Mu mówić bo będzie Mu przykro, będzie zły. On Go nie lubi zwłaszcza gdy tamten pocałował mnie kiedyś i On o tym wie.
Czy coś ze mną jest nie tak?? siebie nie muszę oszukiwać i wiem że ten chłopak mi się podoba , myślę o Nim dużo, zastanawiam się czy z Nim nie miałabym lepiej, przede wszystkim miałabym Go na co dzień smile chcę mieć z Nim kontakt, ale wiem że zdradzić nie zdradzę, tak jak ten durny pocałunek przerwałam bo z kimś byłam , to było jeszcze przed ślubem. Kurcze czy Wy też tak macie? bo moim zd normalne że kogoś ocenimy że jest przystojny ale nic z  tym nie robimy. Tylko czemu mając męża ja się tak zauroczyłam? czy komuś tak się zdarzyło tez?  przy nim czuję się jak nastolatka smile choć wiem że też ma swoje wady ale mnie kręci .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to normalne?

emi29 - mamy już jeden watek, w którym piszesz o swoich problemach małżeńskich: https://www.netkobiety.pl/t113354.html - proszę, kontynuuj dyskusję tam, zamiast zakładać nowy temat.
Na forum obowiązuje zasada, która mówi, że jeden związek = jeden wątek.

Proszę, zapoznaj się ponownie z naszym regulaminem i nie powielaj istniejących tematów. Dziękuję/ IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024