Czesc! Szukam kolezanek w miescie Torun. Mam 25 lat i zaczynam zycie od nowa. Mieszkam tu od niedawna i chetnie poznalabym kogos zeby moc poplotkowac, gdzies wyjść, spędzać razem aktywnie czas. Ostatnio zostawil mnie chlopak, dawne znajomości sie urwaly a reszta znajomych sie rozjechala.
Hej, ja mam 26 lat. U mnie podobnie kiepsko ze znajomymi. Chetnie poznam nowych życiowych i pozytywnych ludzi. Odezwij się do mnie jeśli chcesz, najlepiej w wiadomości prywatnej
Hey ja także jestem z Torunia. Możemy pogadać jeśli byś chciała
Hej :-) ja też z chęcią poznam jakaś koleżankę jeżeli będziesz chciała to pisz :-)
Dziewczyny ja też chętnie poznam koleżankę do pogaduch, jestem z torunia, 30 l
6 2019-06-20 15:31:13 Ostatnio edytowany przez nellady (2019-06-20 15:31:38)
Hej;) wlasnie sie przeprowadzilam i nikogo nie znam, a tak lubię wychodzić;) ma 28 lat. Jeśli któraś chętna to zapraszam na priv
7 2019-07-03 00:02:40 Ostatnio edytowany przez MagdaM92 (2019-07-03 00:03:08)
hej wybieram się w czwartek do Torunia - będę do niedzieli. Niestety sama, więc jakby któraś z Was miała ochotę się przejść na piwko czy gdzieś wyjść to ja chętnie. Pozdrawiam
Cześć dziewczyny Ja też was chętnie poznam
Jeśli któraś by chciała pogadać piszcie, ja co prawda jestem z Grudziądza, ale często bywam w Toruniu.
Cześć dziewczyny, też jestem tu od niedawna. Mam 23 lata i chętnie wyskoczę gdzieś na piwo albo kawę pogadać
#friends #torun