Szukam kolezanek Torun - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam kolezanek Torun

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Szukam kolezanek Torun

Czesc! Szukam kolezanek w miescie Torun. Mam 25 lat i zaczynam zycie od nowa. Mieszkam tu od niedawna i chetnie poznalabym kogos zeby moc poplotkowac, gdzies wyjść, spędzać razem aktywnie czas. Ostatnio zostawil mnie chlopak, dawne znajomości sie urwaly a reszta znajomych sie rozjechala.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Szukam kolezanek Torun

Hej, ja mam 26 lat. U mnie podobnie kiepsko ze znajomymi. Chetnie poznam nowych życiowych i pozytywnych ludzi. Odezwij się do mnie jeśli chcesz, najlepiej w wiadomości prywatnej smile

3

Hey ja także jestem z Torunia. Możemy pogadać jeśli byś chciała wink

4

Hej :-) ja też z chęcią poznam jakaś koleżankę jeżeli będziesz chciała to pisz :-)

5

Dziewczyny ja też chętnie poznam koleżankę do pogaduch, jestem z torunia, 30 l

6 Ostatnio edytowany przez nellady (2019-06-20 15:31:38)

Hej;) wlasnie sie przeprowadzilam i nikogo nie znam, a tak lubię wychodzić;) ma 28 lat. Jeśli któraś chętna to zapraszam na priv wink

7 Ostatnio edytowany przez MagdaM92 (2019-07-03 00:03:08)

hej smile  wybieram się w czwartek do Torunia - będę do niedzieli. Niestety sama, więc jakby któraś z Was miała ochotę się przejść na piwko czy gdzieś wyjść  to ja chętnie. Pozdrawiam

8

Cześć dziewczyny smile Ja też was chętnie poznam smile Jeśli któraś by chciała pogadać piszcie, ja co prawda jestem z Grudziądza, ale często bywam w Toruniu.

9

Cześć dziewczyny, też jestem tu od niedawna. Mam 23 lata i chętnie wyskoczę gdzieś na piwo albo kawę pogadać big_smile
#friends #torun

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam kolezanek Torun

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024