Nie rozumiem dlaczego mnie zostawiła dziewczyna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nie rozumiem dlaczego mnie zostawiła dziewczyna

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 76 ]

Temat: Nie rozumiem dlaczego mnie zostawiła dziewczyna

Zostawiłam Cię, bo przesadziłes ze swoim zachowaniem, z okazywaniem miłości. Czuje też że nie jestem gotowa na nic poważnego

Witam mam 26lat a ona 18 napisała mi takie coś bylismy ze sobą,krótko bo niestety musiałem wyjechać do pracy. Ale zakochałem się w niej i raz nie odzywała sie cały dzień więc próbowałem się skontaktować i to jest to przesadzone zachowanie. Chciałem ją kochać i dac jej szczęście a teraz mnie zostawiła. Miałem do niej teraz przyjechać. Co ja mam zrobić ? Raczej już jej nie odzyskam. Ale jest mi przykro i boli mnie to, bo przez jeden błąd nie zostawia się kogoś do kogo mówi się pare tygodni wstecz Jesteś mężczyzną mojego życia eh..Pomóżcie co mam teraz zrobić ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie rozumiem dlaczego mnie zostawiła dziewczyna

Nad czym Ty się chcesz tu zastanawiać, chłopie masz 26 lat dorosłe życie przed Tobą, a się przejmujesz bo Ci jakaś 18 - nastka powiedziała "nie jestem gotowa na nic poważnego" Skoro nie jest to nara jej powiedz i się nie przejmuj.  Znajdź sobie kogoś w okolicach twojego wieku, bardziej dojrzałego to możne wtedy nie będziesz musiał słuchać tych głupot.

3

Znajdź sobie kogoś dorosłego.

4

yar3xpk napisał/a:

nie zostawia się kogoś do kogo mówi się pare tygodni wstecz Jesteś mężczyzną mojego życia eh..

Właściwie, to dlaczego po takim tekście nie zostawia się „kogoś”?

5

Po paru miesiącach Ty wierzysz w to, że jesteś dla jakiejś miłością jej życia? Po tym co Cię do tej pory spotkało?

6 Ostatnio edytowany przez yar3xpk (2018-07-03 01:11:21)

Tak doszło do mnie że po prostu nie dojrzała jest a grała taką dojrzałą itd.  Niestety mam problem z kobietami zbyt mało spędziłem czasu z kobietami i jest mi trudno kogoś poznać, nie rozumiem,dlaczego bo ze mną wszystko Ok, nawet ostatnio sobie uświadomiłem że jednak jestem przystojny i nie doceniałem siebie przez,co wybierałem dziewczyny którę myślałem że mnie ze chcą a nie,te które bym chciał. Teraz,w,dodatku jestem w Niemczech i będę tutaj gdzieś do lutego albo marca. Czuje się trochę jak frajer bo ani pomiędzy nami do niczego doszło a miało teraz jak miałem zjechać. Ogólnie to jestem mega zły nie rozumie dlaczego spotykam takie kobiety. Myślałem że pomimo wieku jednak będzie dojrzała bo traktowała mnie tak że żadna nawet nie pomyślała o mnie w ten sposób.

No skoro jednak nie Jestem męzczyzną jej zycia to po co taki tekst ? Ja mówię kiedy jestem pewny czegoś

7

yar3xpk napisał/a:

Czuje się trochę jak frajer bo ani pomiędzy nami do niczego doszło a miało teraz jak miałem zjechać. Ogólnie to jestem mega zły nie rozumie dlaczego spotykam takie kobiety. Myślałem że pomimo wieku jednak będzie dojrzała bo traktowała mnie tak że żadna nawet nie pomyślała o mnie w ten sposób.

Pokazywanie kobietom wielkiego zakochania przed seksem jest moim zdaniem strzałem w kolano.
Bo to trochę podobna sytuacja do tej gdy kobieta idzie do łóżka z facetem na pierwszej randce i przez brak więzi emocjonalnej on nie czuje potrzeby wchodzić w związek.
Chciałeś ją kochać ale nie doprowadziłeś do momentu w którym byłaby w stanie poczuć uczucia podobne do twoich. Natomiast mówienie o miłości w takiej sytuacji sprawiło, że podałeś się jej jak na tacy, a to zmniejszyło twoją atrakcyjność.

8 Ostatnio edytowany przez yar3xpk (2018-07-03 03:06:05)

To co ja mam zrobić ? Odkąd skończyłem 18 mam same nie udane związki eh każdy do był koszmar. A,ten ostatni no w sumie spotkałem się z nią tylko 2 razy ale było na prawdę wyjątkowo, romantycznie itd. I miała na mnie poczekać teraz,20 miałem do niej przyjechać i nagle ona zrywa bo wiedziałem że Jesteśmy daleko i chciałem po prostu żeby czuła moją obecność. No zakochałem sie jak gówniarz ale co ja poradzę ? Jak od żadnej dziewczyny nie usłyszałem nigdy wczesniej że jestem przystojny że chcę mnie że mnie pragnie żebym się nie zmieniał itd. Raczej miłe rzeczy bardzo mnie doceniała i nagle zostawiła. Nie wiem jak mogłem ją zdusic jak jestem,prawie 700km od niej. Pomóżcie mi bo ja już nerwowo nie wyrabiam czuję się bardzo zły, skrzywdzony i jak,frajer. Jak można zerwać bo z kimś jest za dobrze. Owszem trudno po 2 spotkaniach doprowadzić kiedy ona nagle mówi że nie zasluguje na mnie potem ciągnie prawie 2 tygodnie że ona,sama nie wie już nic czego chce. I nagle zrywa bo ona nie jest gotowa na związek. A potem pisze mi ze zostawiła mnie bo przeasadziłem z czułością i zachowaniem to co ja miałem zrobić ? Dziewczynę się szanuję a Ona nawet nie poczekała żeby się ze mną spotkać. Ja nie jestem milutki akurat w niej no się zakochałem i jak okazywalem jej to była w szoku i nagle taka oziębłość i zostawia mnie. Proszę o pomoc bo ja już k... mam dość chcę tylko poznać dziewczynę i wejść w związek dlaczego mam aż takie problemy ? Nawet na jakis,portalach nie odpisują mi choć tak poznałem własnie tą która mnie zostawiła w,tamtym tygodniu.

9

Czujesz się jak frajer? I bardzo dobrze bo sam się w taką sytuację wkopałeś.
Spotkałeś się dwa razy z 18latką! Dziewczyną 8 lat młodszą od Ciebie. Na innym poziomie mentalności, z innymi doświadczeniami i problemami.
Po dwóch spotkaniach to dziewczę stwierdziło, że jesteś facetem jej życia a Ty to bierzesz za pewnik? To czysta głupota.
A drugą czystą głupotą są jęki na temat tego, jak to nie skonsumowałeś związku bo nie zdążyłeś. Słyszysz siebie? Bo mnie się nóż w kieszeni otwiera, że zamiast pomyśleś o potrzebach drugiek osoby i o tym czy jest gotowa na seks to Ty już planowałeś.

Dziewczyna uciekła od Ciebie i zrobila bardzo rozsądny krok, bo po co komuś człowiek, który tak się zachowuje po 2 spotkaniach. Tchnie calkowitym brakiem doświadczenia i ogromną desperacją. Zostaw 18latki rówieśnikom.

10

W ogóle nie myślalem o skonsumowaniu związku w ogóle ale prawie 3 lata nie mam kobiety. A ona wręcz sama naciskała że jak przyjadę itd. Dobra to był zły pomysł bo w sumie nie wiem dlaczego mnie zostawiła niby bo nie jest gotowa na związek. Czy ja wiem czy desperacja pisalem troche miłych slów i bylem dla niej w porzadku. Dosc czesto z nią pisalem czy dzwonilem no bo jestem daleko. Dobra usunicie ten temat. Poradzę sobie poszukam kogoś na poziomie nie 18 latke która sama nie wie czego chce

11

yar3xpk napisał/a:

(...)Pomóżcie co mam teraz zrobić ?

Zdania, nad którymi warto byś się zastanowił, bo bardzo wiele mówią o Tobie i ewentualnych przyczynach Twych niepowodzeń w relacjach z kobietami:

(...) mam problem z kobietami zbyt mało spędziłem czasu z kobietami i jest mi trudno kogoś poznać, nie rozumiem,dlaczego bo ze mną wszystko Ok (...)

Czuje się trochę jak frajer bo ani pomiędzy nami do niczego doszło a miało teraz jak miałem zjechać. (...)

Odkąd skończyłem 18 mam same nie udane związki eh każdy do był koszmar. (...)

Ja nie jestem milutki (...)

chcę tylko poznać dziewczynę i wejść w związek (...)

Owocnej pracy nad sobą.

12

yar3xpk napisał/a:

W ogóle nie myślalem o skonsumowaniu związku w ogóle ale prawie 3 lata nie mam kobiety. A ona wręcz sama naciskała że jak przyjadę itd. Dobra to był zły pomysł bo w sumie nie wiem dlaczego mnie zostawiła niby bo nie jest gotowa na związek. Czy ja wiem czy desperacja pisalem troche miłych slów i bylem dla niej w porzadku. Dosc czesto z nią pisalem czy dzwonilem no bo jestem daleko. Dobra usunicie ten temat. Poradzę sobie poszukam kogoś na poziomie nie 18 latke która sama nie wie czego chce

Chciała seksu, nie chciała związku. Jakby zależało Ci bardziej na seksie to może po skonsumowaniu by coś z tego było.

13

Po prostu nie,rozumiem pewnych rzeczy miała 2 facetow kazdy sie nia zabawił i zostawił. Trafiła na mnie szanowalem Ją, troszczyłem coś poczułem i chciałem dac jej szczęście. Niestety musialem jechac do pracy do Niemiec. Wszystko było ustaiwione zanim Ją poznałem. Było cudownie czułem się jakbym się zakochał od pierwszego wejrzenia. Była cudowna itd nie doszło pomiędzy nami do niczego. Teraz mialem do niej przyjechac no i mialo byc cudownie i gorąco. Nagle 2,tygodnie temu napisała mi ze jestem za dobry dla niej ze ona na mnie nie zasluguje.Potem to juz,pisala co jakis czas ze ona nie wie nic i nienawidzie siebie. Nie jestem skurwielem postanowilem zawalczyc o nas. I nagle moze z par3 dnie temu przed praca pisze ze podjela decyzje i dzwonie do niej rozmawiam spokojnie i nic. Potem mi pisze ze mnie zostawia bo okazywałem zbyt duzo uczuc. I przesadzilem moim zachowaniem. Jakbym mial skreslac ludzi za jeden blad to bym siedzial,sam w piwnicy ze świeczką. Potem ze ona nie jest gotowa zwiazek. Przeprasza mnie ze jest glupia i naprawdę nie chce mnie krzywdzić. Wydaje mi się ze wkrecilem sie w nie tak dojrzale myślącą dziewczynę jak Ja. A ze jest pierwszą ktora mi sie serio podoba z tych z ktorymi sie zwiazalem to dlatego tak boli

14 Ostatnio edytowany przez yar3xpk (2018-07-04 04:09:26)

Choc życzy mi szczescia i mowi zebym nie dal sie wiecej skrzywdzic i ze na pewno odnajde szczescie i bedzie na,pewno ladniejsza i bedzie na mnie zaslugiwac. Bo jestem fajnym normalnym facetem. Nie wiem serio nic wydaje mi sie ze Ona tym bardziej. A powody ze zostawila mnie samego za granica znajac moją historie ze mam ciezko kogos poznac itd. A i tak mnie tu zostawila a za,granicą kogoś poznać eh nie wiem. Wszystko zaczęło sie ze prawie zginąłem jak jechalem do Niemiec i mi chlodnica wybuchla w aucie bmw a,potem to juz wszystko zaczęło sie walić. Chyba musze sie pogodzic zyc dalej , dalej spiewac i grac na gitarze , dalej trenowac kalistenikę i pracować. Przemyslec ze nie ja jestem winny bo teraz wina kierowana jest na mnie. I po prostu szukac dalej pięknej kobiety ktora mnie pokocha dojrzale.

15

Wielokropek napisał/a:
yar3xpk napisał/a:

(...)Pomóżcie co mam teraz zrobić ?

Zdania, nad którymi warto byś się zastanowił, bo bardzo wiele mówią o Tobie i ewentualnych przyczynach Twych niepowodzeń w relacjach z kobietami:

(...) mam problem z kobietami zbyt mało spędziłem czasu z kobietami i jest mi trudno kogoś poznać, nie rozumiem,dlaczego bo ze mną wszystko Ok (...)

Czuje się trochę jak frajer bo ani pomiędzy nami do niczego doszło a miało teraz jak miałem zjechać. (...)

Odkąd skończyłem 18 mam same nie udane związki eh każdy do był koszmar. (...)

Ja nie jestem milutki (...)

chcę tylko poznać dziewczynę i wejść w związek (...)

Owocnej pracy nad sobą.

To że nie jestem milutki chodzi mi że nie głaskałem jej po głowie jak powiedziała. Ja,po prostu bylem wobec niej szczery, wierny , troskliwy i starałem się by było jej miło. Bo ogólnie jestem miłym facetem ale to nie znaczy że jestem jakis milutki. Potrafię byc kochany i milutki ale to przy dziewczynie w odpowiednim momencie i przy sprzyjającym klimatcie tego że mam być mily i kochany. Trochę za duzo przezylem zeby byc jakims milutkim facetem , potrafie byc czuły i wrazliwy bo jestem muzykiem i przy odpowiedniej dziewczynie oczywiscie ze wykazuje uczucia wrażliwość itd. Ale na codzień jestem twardym typem. Tylko z kobietami mam problem a raczej trafiam na same nie odpowiednie.

16

Spotkaliście się 2 (DWA) razy.
To nawet nie był związek.
Dorośnij. Tak naprawdę nie zdążyłeś jej poznać. Przestań przeżywać i wio do przodu.
Po prostu dziewczyna w trakcie poznawania Cię stwierdziła że to nie to i tyle. Norma.

17

Mam jakieś 9 miesiecy w ktorych raczej nie spotkam żadnej dziewczyny. Nie wiem niby sie troche pogodzilem troche mnie boli nie rozumiem dlaczego mnie zostawila bo jej argumenty sa co najmniej absurdalne. Na portalach to raczej mi nie odpisują. Nie wiem co mam zrobić przyjaciele to raczej dają mi słabe wsparcie. Eh chyba jak,wróce do Polski albo pójde do psychologa albo cos sie zmienii przez,ten czas co tu jestem i bede w stanie i gotow jakos kogos poznac. Tu nie chodzi o dorosnij tylko jakos kobiety mam wrazenie ze mnie ignorują i naprawde to juz teraz nie wiem i nie rozumiem nic. Tu nie chodzi o to ze 18 latkw mnie zostawiła,tylko ze to kolejna porażka,ktorej nie rozumię. Bo jak mozna zostawic kogos bo chce Cie kochac itd.

18 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-07-05 07:58:30)

yar3xpk napisał/a:

Bo jak mozna zostawic kogos bo chce Cie kochac itd.

Można, bo nie wchodzi się w związek tylko dlatego, że ktoś Cię chce kochać. To Ty musisz chcieć kochać tego kogoś. Dopóki nie zmienisz myślenia, to będziesz ponosić takie porażki.
W tej chwili stawiasz się na pozycji pieska, którego właściciel oddaje do schroniska - jak to, ja tak kochałem, przynosiłem patyczki, a on mnie oddaje? Tylko że pieskom można takie myślenie wybaczyć. Ludzie powinni zdawać sobie sprawę, że samo przynoszenie patyczków i noszenie kogoś na rękach nie wystarczy, jeśli druga strona po prostu Cię nie chce. I może Cię nie chcieć z rozmaitych powodów, ma do tego prawo.

19

W takim razie po co w ogóle to zaczęła ? Po co tak bardzo chciala ze mna być mówiła wiele wiele rzeczy. I nagle taka zmiana. Ze mnie zostawia ? Od początku nic nie czuła ? To po co ze mną w ogóle zaczęła być

20

yar3xpk napisał/a:

W takim razie po co w ogóle to zaczęła ? Po co tak bardzo chciala ze mna być mówiła wiele wiele rzeczy. I nagle taka zmiana. Ze mnie zostawia ? Od początku nic nie czuła ? To po co ze mną w ogóle zaczęła być

Ale jakie "zaczęła być"? Człowieku, Wy się dwa razy w życiu widzieliście...

21 Ostatnio edytowany przez CatLady (2018-07-05 20:12:24)

yar3xpk napisał/a:

Ona z Tobą nie zaczęła być - spotkaliście się dwa razy i to wszystko. Stwierdziła, że to nie to i do widzenia. Nie ma chyba nakazu bycia z kimś, kogo się dwa razy w życiu spotkało.

PS. W ogóle jak czytam, co piszesz, to mam wrażenie, że masz 16 lat, nie 26.

22 Ostatnio edytowany przez Sure The Guy (2018-07-06 00:56:46)

Czytam ten wątek i mam wrażenie, że ta 18 latka ma więcej rozumu w głowie. Dlaczego tak sądzę? Bo spotkaliście się całe DWA RAZY, a jesteś wielce zakochany (a raczej zauroczony) i jedyne co robisz to tworzysz jej wyidealizowany obraz w głowie, czym jeszcze bardziej sie dołujesz. A ona? Widzi, że żeś nakręcił się jak budzik, to przytomnie spieprza z placu boju, bo niestety bycie Werterem nie jest tym czego pragną kobiety lub po prostu :

"Czuje się trochę jak frajer bo ani pomiędzy nami do niczego doszło a miało teraz jak miałem zjechać"

Wyczuła pismo nosem. Naprawdę czujesz się jak frajer, ponieważ nie doszło pomiędzy Wami do niczego? Bo śmiem twierdzić, że to głównie o to sie rozbija, jest to niejako skazą na honorze.
I chłopie, Tobie po prostu brakuje bliskości i akceptacji. Tak ogólnie, w jakiejkolwiek formie. Przykro mi, że przez 26 lat tego nie znalazłeś (ale luz, jesteśmy niemal równieśnikami i też jestem w ciemnej du**e, lecz w końcu coś zrozumiałem) ale teraz, gdy pojawiła się ona, obiekt mogący wypełnić Twój emocjonalny deficyt, rozpaliłeś uczucia do czerwoności, ułożyłeś sobie w głowie wymarzoną rzeczywistość i.... pierdykło jak w 39.

Rada - WYLUZUJ, opuść z parciem na związek. Bo masz je ogromne, martwisz się, ze przez 9 miesięcy nie będziesz nikogo miał. To wykorzystaj ten czas DLA SIEBIE, wylecz się, opróżnij umysł, serce, a jak wrócisz to ze zdrowym podejściem "ktoś" sam się znajdziesz.

No i kurcze.... zlituj się, przeczytaj post przed dodaniem. Ja wiem, sam nie jestem literatem, mam specyficzny sposób pisania, ale staram się pisać tak, by ktoś po przeczytaniu wiedział o co chodzi. A tutaj taki mały bałagan i milion myśli bez zakończenia.

23 Ostatnio edytowany przez yar3xpk (2018-07-06 02:00:10)

Wiem. Pogadałem z paroma osobami. I wiem już co chciałem wiedzieć. Ogólnie w życiu to mialem 3 kobiety ale no zdradzily mnie itd. Nie ważne faktycznie odpuszcze bo, po prostu Ona nie wie czego chce. Zostawiła mnie trudno. W końcu znajdę szczęścię. Pomaga mi to że koleżanki mi mówią że dziwne że tak mam że trudno mi poznać dziewczyne,bo jestem normalnym, ogarniętym facetem i po prostu trafiam lub wybieram  nie odpowiednie kobiety, dziewczyny. Fakt zbytnio się wkręciłem w nią bo pierwszy raz chciała mnie naprawdę ładna dziewczyna która mi się podobała. Własnie ze nie chodziło mi w ogóle o bliskośc ale sama tak mnie nakręcała a od prawie 3 lat nie miałem kobiety i tak jakoś poniekąd mnie to rozczarowało. Nie masz pojęcia co przeżyłem. A uwierz mi nie jeden by się zabrał stąd. Wiesz,dlaczego mnie zostawiła bo ma jakiś okres w życiu ze odtrąca wszystkich i uważa że na nikogo nie zasługuje. Mówiła że nawet jak ze mną zaczęła być to czuła sie tak samo. I tak spotkalem się 2 razy bo pojechałem cieżko zarabiac na życie i prawie zginąłem nie z mojej winy bo po prostu mi chłodnica wybuchła w samochodzie.Mówiła, zarzekała że,poczeka na mnie bo jestem tego wart bo jestem skarbem. I nie wytrzymała,nawet do pierwszego zjadu tym bardziej że mam do niej jakieś 700km prawie więc mogłem 1-2 w,miesiącu sie z nią widzieć. Więc ta,swoja,przestrzeń miała jak chciała. Czytałem Wertera i nie jestem jakimś cierpiącym nieszczęśliwie zakochanym który potem popełnia samobója. Po prostu zaczęła mnie traktować jak żadna inna wcześniej. Wisiało mi że ma,tylko 18 lat bo wydawała się dojrzała i rozmawialiśmy poważnie itd. Te 2 spotkania byly cudowne. Raczej smutne jest to że były lepsze niż moje związki. Owszem,wyluzuje bo zdałem sobie sprawę że to Ona,wybrała Ona mnie zostawiła. A Ona,też była "nakręcona jak budzik" i to bardziej niż jakakolwiek kobieta na mnie. Myslisz że jakaś mi kiedyś powiedziala,czy napisała że mnie pragnie że jestem przystojny ? To Ci powiem nie. A ona mówiła,to często i sama nie wierzyła że może być tak cudownie. Nagle rozumiesz ? Nagle zadzwoniła pijana że Ona na mnie nie zasluguje i zebym nie dał sie,skrzywdzic jej ani nie pozwolil zadnej  innej kobiecie. Potem bylo nagle lepiej bo ja uspokoilem itd. Pare dni pozniej napisala. Blagam nie zostawiaj mnie nawet gdybym gadała,głupoty. I parę tygodni później Ona nie wie czy cos do mnie czuje i nie wie czy chce ze mna być. Ze nie jest jej czas na związek. Moim zdaniem to jakis okres,buntu młodzieńczego. Nie wiesz,co przeżyłem a przeżylem za dużo. Pogodziłem się że mnie zostawiła, trochę boli. I nie miałbym parcia na związek gdybym szukał dziewczyny na noc a nawet tak nie potrafię.Szukam dziewczyny czy kobiety no z którą po prostu będę i będzie mozliwośc zbudowania przyszłośći. A że nie mam zbyt wielu kobiet na koncie to każdą okazję do poznania traktuję dośc poważnie. Bo  szanuje kobiete gdy Ją poznaję i pokazuje jej ze nie chce jej wyrwać na noc czy parę a potem odstawić. A co  do tego że czuję się jak frajer bo dałem się młodej dziewczynie, otworzyłem się i Ona też i miało być pięknię, namiętnie miłość itd. i Ona mnie zostawiła nagle bez jakiś konkretniejszych argumentów.Bo skoro zbyt ją kochalem ? Jak albo sie kocha albo nie albo się z kimś jest i traktuję poważnie,albo nie.Ona tez uznała że nie będzie w życiu stawiac kogos wyżej wiec bylbym na równi z jej przyjacielem i przyjaciółką. Ja,trenuję i gram na gitarze ogólnie jestem muzykiem. Nie wiem może kogoś poznam ale raczej w Niemczech trudno a w,pracy same pary albo starsze kobiety. Skoro już tak to chcialem się rozstać w zgodzie bez scen itd. No to wydedukowałem. Pisałem ze nie chce scen itd. . Ona stwierdzila ze chyba lepiej bylo by zerwac kontakt. Ja,dla zartu napisalem no szukaj mnie kiedys u siebie w mieście z gitara bede grał na ulicy bo mam taki pomysł żeby jeździć i grac na ulicach. I powiedzialem moze sie spotkamy wtedy na jakies piwo. A ona tak i dowiem sie ze masz,dziewczyne i ze mogłas,myslec wczesniej itd. Nie wiem co o tym myśleć. Ale wiem że rozwiązałem to bez spin bez nienawiści. I zapewniłem Ją że nie jestem taki ,że nie powiedziałbym jej takich słów. Uznałem że no ludzie się rozstają nie Ona,widocznie mi była pisana bo było zbyt idealnie wręcz jak,w filmach. Jestem pewny siebie, ogarnięty, no jestem zaradny , czuły, potrafię być wrażliwy. Ale na codzień jestem twardym typem, tylko no właśnie z,tymi kobietami mam problem. No ale mam samochód będę jeździl po Polsce w różne miejsca nie ma problemu cos zwiedze cos odwiedzę no moze akurat jakąs piękna poznam. Zacznę bardziej nawet już,sam,wychodzić do pubów itd. I myślę że po tym co usłyszalem od koleżanek. Jestem na swój sposób przystojny, trenuję itd. No na pewno znajdę taką która mnie zaakceptuję i pokocha. No tylko potrzebuję czasu a przez 9 miesiecy mogę zrobic taką formę itd. A towarzystwo kobiet mam, mam koleżanki które uwielbiają ze mną gadać więc się oswoję tak fajnie z kontaktem z,kobietami. Ah moim błędem jest to że głównie poznawałem przez,portale na których i tak prawie żadna mi nie nie odpisywała. A nie szukałem własnie w "realu". No teraz,wiem że jak się zakochać to trzeba też wtrącić racjonalne myślenie a nie tylko tworzyć idealizm miłośći. No i przede wszystkim w odpowiedniej osobie. I okazać jej uczucia kiedy będę widział że Ona chcę moich uczuć bo chce mnie.

24 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2018-07-07 19:00:09)

Odebrałam, że Ty szukasz kogoś do poważnego związku. Jak na moje to Ty jesteś odbierany jako fajny kolega (generalnie porządny mężczyzna), ale na pewno nie typ męża. Inaczej już któraś z wolnych koleżanek zrobiłaby ruch w Twoją stronę. Nie robią... hmm... Uwierz mi "kaloryfer" na brzuchu itp. nie pomogą Ci znaleźć tej jedynej. Fakt podniesie to Twoją samoocenę - co jest ważne. Ale ostrzegam nie próbuj ciała traktować jako wabik. Masz chyba niską inteligencję emocjonalną i kobiety, które zaliczają, łatwo potrafią Tobą kierować. Nie chodzi o to, aby nie okazywać uczuć, ale myśleć. Już dla mnie robienie sobie ogromnych nadziei po dwóch spotkaniach z 18-latką świadczy, że musisz emocjonalnie dorosnąć, bądź na siłę szukasz szczęścia w partnerce. Bynajmniej przemyśleć czy dobrze zrozumiałeś kogo powinieneś szukać.
Nie panikuj, wymagaj dużo od siebie i rzeczywiście jeździj w różne miejsca. Nie wiem tylko czy na stałe zamierzasz pracować poza granicami, a do Polski przyjeżdżać "od święta". To również może skutecznie odstraszać kobiety poważnie myślące o związku, bo która chce w przyszłości zostać z domem, potrzebami seksualnym, ew. dzieckiem sama w kraju? Żadna. Takie formy zarobku trudno przychodzą już małżeństwom i pozostawiają piętno.

Owocnych weekendowych przemyśleń.

25 Ostatnio edytowany przez yar3xpk (2018-07-08 01:23:48)

W sumie to nie mam,wolnych koleżanek. Wszystkie są zajęte. Nie mam kaloryfera cwicze bo lubie cos ze sobą robić wygladam jak wyglądam. Owszem szukam powaznej dziewczyny do związku. Ale po prawie 3 latach trafiłem na tą 18 latkę tak niestety nic mi sie nie udało. Nigdy nie szukalem w "realu". Chyba na siłe szukam szczęścia w dziewczynie . Moja pierwsza to mnie zostawila i zdradzila jak jej brata zabili. A druga zerwala kontakt jak jej typ wyszedl z wiezienia. A,trzecia no oszukiwała mnie ze pracuje w salonie masazu ok pracuje ale erotycznego i sie puszcza i znalazlem przez,przypadek jej ogloszenia na,roksie i ja zerwałem znajomość. Nie wydaje mi sie zebym mial mała inteligencję emocjonalną. Jestem facetem wrazliwym i czułym. Okazuje uczucia gdy jakas dziewczyna mnie chce. A niestety ja nie widzę żeby jakaś mnie chciała.A moje koleżanki nigdy zadna nie robila,ruchu w moja stronę. Smutne jest to co powiedziałaś. Ale co ja mam zrobic ? Ja,jestem zupelnie normalny ale nigdy nie podrywałem żadnej dziewczyny. I mam zamiar wrócić do Polski na stałe. Jedna mną kierowała,ta pierwsza,owszem ale nie daję sobą kierować. Tak zrobilem sobie nadzieje bo od prawie 3 lat żadna nie chciała się ze mna spotkać a Ona chciała. Jestem pewny siebie i otwarty no ale nie mogę trafic na żadną,dziewczynę która by się mną zainteresowała.

26

Inteligencja emocjonalna nie ma nic wspólnego z okazywaniem uczuć, raczej z rozumieniem emocji innych (w szczególności odczytywaniem manipulacji). Dziewczyny w Twoim wieku nie szukają tak ślepo miłości, jak 18-latki. Myślą o przyszłym partnerze również w aspektach: czy będzie dobrym mężem/ojcem? Twoje ex (za wyjątkiem tej ostatniej) miały "dość mało" moralne życie. Zatem zdecydowanie coś jest na rzeczy.
Na Twoim miejscu zajęłabym się samorozwojem i zastanowiła co mogło przyciągnąć do Ciebie taki typ kobiet. Możesz nawet zapytać się koleżanek (bo One znają Ciebie lepiej od kogokolwiek na tym forum). Może to wygląd, może zachowanie z którego nie zdajesz Sobie sprawy? Najważniejsze to nie uzależniać samooceny od bycia w związku i rzeczywiście zacząć poznawać kobiety z różnych miejsc. Wszystko w Swoim czasie.

27

Zająć się samorozwojem ciąglę to robię bo jestem muzykiem ciąglę doskonale swój warsztat. A trenuję bo kiedyś uprawialem Parkour a,teraz,przerzuciłem się na treningi siłowe z własnym obciążeniem. Każda koleżanka mi mówi ze trafiam na złe kobiety. Może mam zbyt duże parcie na związek. Trudno mi troche zaufać kobiecie po tych zdradach.

28

Mnie się wyłania z Twoich postów obraz faceta, który nie potrafi żyć sam i jednocześnie nie ma zupełnie pojęcia o tym, po co człowiekowi jest zwią

Brzmisz mi na człowieka, który oczekuje, że wszystko skę zrobi za niego. Że dziewczyny będą lgnąć do niego bez żadnego sygnalu z jego strony.
A tu nawet 18latka stwierdziła, że to nie jej bajka.

Autorze, nikt nie chce jęczybuły, który nic nie robipoza marudzeniem i jojczeniem.

29 Ostatnio edytowany przez yar3xpk (2018-07-08 13:50:53)

Dobra. Usuńcie ten temat. Poradzę sobie sam. Bo wcale nie oczekuje ze sie zrobi wszystko za mnie. Ale jeśli zainteresowanie kobiet mną widzę że jest znikomę to co mam jakoś siłą przekonywać do siebie. Ta 18 latka sama nie wie czego chce mowi ze w jednej chwili chce byc kochana i szanowana a w drugiej ma to kompletnie w dupie i dlatego mnie zostawiła. Bo uznala ze jej na niczym nie zalezy niczym sie nie przejmuje i  jest nie zdecydowana. A ja widzę że ktoś próbuje mnie ciągle tu obrazić. Nie jestem jakims meczy bułą tylko myslalem ze ktos mi tutaj jakoś pomoże zrozumieć to ale zamiast tego widzę że jestem męczybułą itd. Więc sam sobie poradzę bo to nie są rady. I potrafię życ sam ale nie lubię życ sam zbyt dlugo jestem sam i denerwuje mnie taki stan rzeczy. Wiem po co czlowiekowi związek. Po prostu oceniasz mnie po nakrótszej lini oporu. A prawda jest taka że miałem przesrane z dziewczynami z którymi byłem w związkach. Więc proszę o usunięcie tematu

30

Kolego ja mam podobny problem. Cóż takie życie... ja trafiam na toksyczne materialistki, kolega na dzieciaste, Ty na malolaty które nie wiedzą czego chcą.

O kobietę trzeba na pewno walczyć, ale nie angażować się. Nie można być dla nich nudnym, namolnym... Facet ma być facetem wink
Nie załamuj się, dziewczyny są różne.

Pozdrawiam

31

yar3xpk napisał/a:

Dobra. Usuńcie ten temat. Poradzę sobie sam. Bo wcale nie oczekuje ze sie zrobi wszystko za mnie. Ale jeśli zainteresowanie kobiet mną widzę że jest znikomę to co mam jakoś siłą przekonywać do siebie. Ta 18 latka sama nie wie czego chce mowi ze w jednej chwili chce byc kochana i szanowana a w drugiej ma to kompletnie w dupie i dlatego mnie zostawiła. Bo uznala ze jej na niczym nie zalezy niczym sie nie przejmuje i  jest nie zdecydowana. A ja widzę że ktoś próbuje mnie ciągle tu obrazić. Nie jestem jakims meczy bułą tylko myslalem ze ktos mi tutaj jakoś pomoże zrozumieć to ale zamiast tego widzę że jestem męczybułą itd. Więc sam sobie poradzę bo to nie są rady. I potrafię życ sam ale nie lubię życ sam zbyt dlugo jestem sam i denerwuje mnie taki stan rzeczy. Wiem po co czlowiekowi związek. Po prostu oceniasz mnie po nakrótszej lini oporu. A prawda jest taka że miałem przesrane z dziewczynami z którymi byłem w związkach. Więc proszę o usunięcie tematu

Nie reaguj tak nerwowo na osoby które ci odpisują nikt niechce cie tu poniżać czy wyzywać , każdy próbuje ci przetłumaczyć żebyś sobie ja darował i pobył trochę sam . Jak przeczytałam jak się zburzyles na słowa Lady to się uśmiałam ja też wiele razy na początku byłam zła w jaki sposób mi odpisuje ale wiesz co teraz jak ochłonęłam po rozstaniu wiem że miała rację w tym co pisze i naprawdę warto posłuchać rad osób które mają już takie historie za sobą .

32 Ostatnio edytowany przez yar3xpk (2018-07-08 16:22:04)

Spoko. Właśnie,o to mi chodzi że,przez,to co jest w moim życiu od 18 jestem no nerwowy troche mnie t9 wszystko denerwuje nie załamuje. Podarowałem sobie Ją. Zrozumiałem że nie warto skoro Ona pokazała że nie zależy jej i sama nie wie czego chce. Ja wiem czego chce być szczęśliwy i nie pasuje mi zycie bez,kobiety potrzebuje kobiety jej bliskosci ogólnie być dla kogoś nie tylko dla siebie. Tak naprawde to mnie to samego dziwi bo odpuscilem chyba po 3 dniach ale no pewne przemyslenia wylałem tutaj. Jestem w niemczech no i zostanę tu do lutego a potem wróce do Polski na stałe. Aha i ja,tylko tak pisze przy dziewczynie jestem zupełnie inny. To są moje przemyślenia normalnie jestem pewnym siebie facetem. Tylko nie wiem jak mam zabrać się za poznanie dziewczyn ja np: na dyskoteki nie chodzę ja słucham bluesa , rocka sam tworzę muzykę. Do pubów chodzę itd. No ale nie podrywalem nigdy żadnej dziewczyny nie wiem sam dlaczego. I po prostu insunuje mi się że jestem że jestem słaby miękki i jęczę. A ja po prostu pytam się o radę co mógłbym zrobić. Mam sobie ją odpuścić spoko ale no nie pasuje mi zbytnio być bez kobiety dla mnie to jestem zbyt długo sam. Mnie po prostu zastanawia dlaczego no krótko mówiąc nie widzę zainteresowania ze strony kobiet moją osobą. Spoko ja się zachowuje normalnie w realu jestem no facetem pewnym siebie zabawnym itd. Ale kobieta sprawia że potrafię się tak wewnętrznie uspokoić a potrzebuję tego bo nie żyję się by cierpieć tylko by być szczęśliwym. A ja tylko tego chce ogarniety jestem pracowity zaradny kase mam nawet samochód. Mam wiele zainteresowań i robię wiele rzeczy między innymi od 12 lat gram na gitarze , sam się nauczylem wszystkiego. Sam tworze improwizuje, śpiewam. Trenuję bo chcę być silny poza tym no nie chcę być takim słabym nawet z wyglądu. Nie wiem może jest taki małe zainteresowanie bo jestem blondynem z zielonymi oczami nie wiem. Dlatego właśnie tutaj napisałem bo chcę sam to ogarnąć a nie chodzić po psychologach. Bo to że ona mnie zostawiła to jedno ale mój problem jest bardziej głęboki. Byłem zdradzony i nie dlatego że jestem słaby w łózku. Pierwsza to zostawiła mnie jak jej zamordowali brata i bylem przy niej ciagle widzialem jak płaczę wiele razy rzucalem wszystko by tylko Ona się nie załamywała. I nagle okazuje się że ona od miesiąca mnie zdradza i zostawiła mnie. Dopowiem że Ona ze mna nic z jakieś 6 miesiecy nawet w sumie sie nie chciała całowac wtedy mialem 18 lat. A przed ostatnia okazalo sie ze ma długi i to z 70tys. I zatrudniła się no w salonie erotycznym i tam się sprzedaje do dziś za hajs. Przez przypadek się dowiedziałem , znalazlem jej ogłoszenie na roksa.pl i komentarze jednoznaczne.

33

No ale jakiej dojrzałości spodziewałeś się po 18latce? Ja bym się nie spodziewała wiele.
Pomyśl lepiej, jakie braki rekompensujesz sobie wchodząc w relacje z kimś tak dużo młodszym. Bo w tym wieku 8 lat to przepasc.

Twoje problemy nie znikną przez to, że nie bedziesz startował do dziewczyn w swoim wieku tylko do młodszych.

Dla mnie każdy facet, który jęczy na forum dla kobiet i opowiada o tym jak to go nikt nie chce albo pyta czy jakakolwiek go zechce jest męczybułą. Bo zawsze w trakcie dyskusji zaczyna się obrażanie rozmówców, bo on taki biedny a te kobiety takie złe.

34

Powiem Ci że ona nagle się zmieniła o 180 stopni. Na początku na prawdę zachowywała sie normalnie i byłem zdziwiony że 18 latka tak poważnie myśli i się zachowuje. Wiesz chyba nie fajne jest to że Ona jako jedyna,dawała mi do myślenia że mnie pragnię że mnie chcę jako mężczyzne nie jako kolegę. Dlatego tak się wkręciłem przestałem być ostrożny i myśleć. Zakochałem się jak gówniarz i byłem w błędzie że bedzię dobrze.

35

Yar3xpk napiszę Ci jedną ważną rzecz nad którą powinieneś się pochylić - Ty owszem spotykasz takie dziewczyny, ale właśnie Je chciałeś do związku. Tzn. tego typu kobiety/dziewczyny najwidoczniej są w Twoim typie. Tu nie chodzi o to, aby wchodzić w związki i cały czas wszystko kalkulować. Jeśli się odpowiednio wybierze i na początku sprawdzi poglądy itp. partnera/partnerki to będzie szło wszystko z górki.

yar3xpk napisał/a:

Powiem Ci że ona nagle się zmieniła o 180 stopni. Na początku na prawdę zachowywała sie normalnie i byłem zdziwiony że 18 latka tak poważnie myśli i się zachowuje. Wiesz chyba nie fajne jest to że Ona jako jedyna,dawała mi do myślenia że mnie pragnię że mnie chcę jako mężczyzne nie jako kolegę. Dlatego tak się wkręciłem przestałem być ostrożny i myśleć. Zakochałem się jak gówniarz i byłem w błędzie że bedzię dobrze.

Nie mój drogi smile. Nie wiesz nawet czy przypadkiem Jej miłość względem Ciebie nie była silniejsza od Twojej własnej. Problemem także nie jest fakt, że się w Niej zakochałeś. Tylko, iż ani trochę nie zastanowiłeś się nad Jej wiekiem. Z taką metryką bardzo dużo osób szybko i intensywnie się zakochuje, ale i niestety odkochuje. Prawo młodości tj. szukanie cech pożądanych u partnera. Oprócz wyglądu nie interesują Ciebie w ogóle cechy charakteru, jak i mentalność kobiety. Tu masz prawdziwy problem - nie wiesz czego chcesz. Musisz trochę wejść w skórę kobiety - mi jak mężczyzna daje sygnały zainteresowania to od razu do Niego nie lecę. Tylko daję Sobie prawo do odmowy odwzajemnienia zainteresowania.

36

Hmm wygląd owszem jest ładna. Jedyna taka ładna która mi sie spodobała i była wobec mnie wspaniała. Jak nie ? Charakter i mentalnośc interesuje mnie ale do cholery Ona nie dala mi sie poznac. Wszystko zostawiała dla,siebie i choć chciałem ja,wspierać i jej pomóc to Ona tego nie chciała ode mnie. Nie wiem czy Ona czuła serio to co mi mówiła. Bo dość drastycznie i szybko zrezygnowała z,tego co do mnie czuła.

37 Ostatnio edytowany przez yar3xpk (2018-07-08 21:21:03)

Czego chce eh. Chcę być dla kogoś kimś więcej. Chcę być kochany i szanowany i pożądany przez,tą jedyną kobietę. Chcę komuś,dać cząstkę siebie i komuś,dawać szczęście i uśmiech każdego dnia. Na pewno wiem że chcę bliskości z kobietą, chcę gdzieś z nią wychodzić, gdzies pojechać, wspólnie śmiac się, chcę no odnaleźć szczęście. Bo nie chcę już,być sam bez kobiety. Moje towarzystwo "przyjaciele" to same pary tylko ja zawsze jestem sam. Chciałbym no po prostu mieć dziewczynę która ze mną zostanie będzie mnie szanować , kochać i będzie przy mnie na dobre i złe. Chcę normalnego związku z kobietą najlepiej poważnego. Ale ogólnie chcę kobiety spędzać z nią,czas itd. Czuję że potrzebuję kobiecego spojrzenia na nie które sprawy potrzebuję kogoś,kto mnie będzie wspierał. Ale będzie Ona tez widzieć we mnie swoje oparcie i będzie czuła sie przy mnie bezpiecznie i dobrze. Chciałbym żyć nie tylko dla siebie ale dla kogoś. Wspierać, pocieszać, kochać, szanować, poznać Ją jej wady i zalety , zaakceptować Ją taką jaką jest i żeby ona mi to odwzajemniła. Tego chcę. Kogoś kto będzie chciał lub spróbuje mnie zrozumieć, zaakceptuje i pokocha. Ja nie jestem złym człowiekiem. Zawsze pomagam ludziom i jestem w,porządku wobec tych co mnie szanują.

38 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-07-08 21:21:21)

yar3xpk napisał/a:

Czego chce eh. Chcę być dla kogoś kimś więcej. Chcę być kochany i szanowany i pożądany przez,tą jedyną kobietę. Chcę komuś,dać cząstkę siebie i komuś,dawać szczęście i uśmiech każdego dnia. Na pewno wiem że chcę bliskości z kobietą, chcę gdzieś z nią wychodzić, gdzies pojechać, wspólnie śmiac się, chcę no odnaleźć szczęście. Bo nie chcę już,być sam bez kobiety. Moje towarzystwo "przyjaciele" to same pary tylko ja zawsze jestem sam. Chciałbym no po prostu mieć dziewczynę która ze mną zostanie będzie mnie szanować , kochać i będzie przy mnie na dobre i złe. Chcę normalnego związku z kobietą najlepiej poważnego. Ale ogólnie chcę kobiety spędzać z nią,czas itd. Czuję że potrzebuję kobiecegi spojrzenia na nie które sprawy potrzebuję kogoś,kto mnie będzie wspierał. Ale będzie Ona tez widzieć we mnie swoje oparcie i będzie czuła sie przy mnie bezpiecznie i dobrze. Chciałbym żyć nie tylko dla siebie ale dla kogoś. Wspierać, pocieszać, kochać, szanować, poznać Ją jej wady i zalety , zaakceptować Ją taką jaką jest i żeby ona mi to odwzajemniła. Tego chcę.

Fajnie, ale jaka ona ma być? Co konkretnie chcesz zaakceptować? Wszystko zaakceptujesz, byle powiedziała, że kocha?

39 Ostatnio edytowany przez yar3xpk (2018-07-08 21:32:48)

Ją jej charakter jej osobowość, jej wady i zalety no ujrzeć w niej swoją przyjaciółkę, swoją towarzyszkę życia. Wygląd wyglądem to kiedyś przemija. Ale mam swoje pewne standardy nie wymagania. Bo ja nie szukam desperacko takiej która mi podejdzie. Jednak musi mnie zainteresować sobą całą. No właśnie nie nie zaakceptuje wszystkiego żeby powiedziała kocham . Musi wzbudzić moje zainteresowanie jakos mnie zaintrygować np: moją słabością,sa,oczy zawsze patrzę na,oczy. Ale no musi jakoś mnie właśnie zaintrygować dać mi jakiś sygnał że mnie po prostu chcę. Nie chcę np; grubej ani zadufanej w sobie paniusi, nie chcę takiej sztywnej , ani takiej która nie wie czego chce. Jeśli chodzi o wygląd żeby była niższa ode mnie, najlepiej szczupła ale taka normalna jak najbardziej i tyle. A,jeśli chodzi o charakter raczej trudno mi powiedzieć tak o , raczej gdy poznaje to obserwuje jak się zachowuje jaka jest wobec mnie i jak a jest wobec innych.

40

yar3xpk napisał/a:

Ją jej charakter jej osobowość, jej wady i zalety no ujrzeć w niej swoją przyjaciółkę, swoją towarzyszkę życia. Wygląd wyglądem to kiedyś przemija. Ale mam swoje pewne standardy nie wymagania. Bo ja nie szukam desperacko takiej która mi podejdzie. Jednak musi mnie zainteresować sobą całą.

No ok, ale co musi mieć w sobie, żeby Cię zainteresowała? Nie pytam o wygląd...

41

Myślę że na pewno lubię sympatyczne,dziewczyny które sie uśmiechają. No właśnie nie nie zaakceptuje wszystkiego żeby powiedziała kocham . Musi wzbudzić moje zainteresowanie jakos mnie zaintrygować np: moją słabością,sa,oczy zawsze patrzę na,oczy. Ale no musi jakoś mnie właśnie zaintrygować dać mi jakiś sygnał że mnie po prostu chcę. Nie chcę np; grubej ani zadufanej w sobie paniusi, nie chcę takiej sztywnej , ani takiej która nie wie czego chce. Jeśli chodzi o wygląd żeby była niższa ode mnie, najlepiej szczupła ale taka normalna jak najbardziej i tyle. A,jeśli chodzi o charakter raczej trudno mi powiedzieć tak o , raczej gdy poznaje to obserwuje jak się zachowuje jaka jest wobec mnie i jak a jest wobec innych.

42 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-07-08 21:43:19)

yar3xpk napisał/a:

Myślę że na pewno lubię sympatyczne,dziewczyny które sie uśmiechają. No właśnie nie nie zaakceptuje wszystkiego żeby powiedziała kocham . Musi wzbudzić moje zainteresowanie jakos mnie zaintrygować np: moją słabością,sa,oczy zawsze patrzę na,oczy. Ale no musi jakoś mnie właśnie zaintrygować dać mi jakiś sygnał że mnie po prostu chcę. Nie chcę np; grubej ani zadufanej w sobie paniusi, nie chcę takiej sztywnej , ani takiej która nie wie czego chce. Jeśli chodzi o wygląd żeby była niższa ode mnie, najlepiej szczupła ale taka normalna jak najbardziej i tyle.

Ale ja nie pytałam o wygląd, a Ty sam stwierdziłeś, że wygląd nie ma znaczenia...

A,jeśli chodzi o charakter raczej trudno mi powiedzieć tak o , raczej gdy poznaje to obserwuje jak się zachowuje jaka jest wobec mnie i jak a jest wobec innych.

To dlaczego tyle płaczesz po pannie, której nawet poznać nie zdążyłeś? A motywem przewodnim jest "nawet nie zdążyłem skonsumować"?

A teraz włącz myślenie.

43

Konkretnie to lubię dziewczyny raczej pogodne i sympatyczne. Nie wywyższające się i robiące z siebie nie wiadomo kogo. Tak samo pustych nie lubie ktore intersuje mój stan portfela,co mam w spodniach i jakim samochodem jeżdzę. Co jeszcze ? Raczej chcialbym taką,dziewczynę normalną no własnie,dojrzalszą taką,która przynajmniej wie czego chce. Nie musi byc pewna,siebie bo ja jestem pewny siebie. No raczej dziewczynę zaradną życiowo. Z takimi cechami no typowo kobiecymi i takiej normalnej dziewczyny która po prostu chcę faceta a nie kolegę.

44

Jak Ty możesz takie wzniosłe teksty jak z poorzedniej strony pisać o kimś, kogo widziałeś 2 razy to dla mnie jest niepojęte

45

santapietruszka napisał/a:
yar3xpk napisał/a:

Myślę że na pewno lubię sympatyczne,dziewczyny które sie uśmiechają. No właśnie nie nie zaakceptuje wszystkiego żeby powiedziała kocham . Musi wzbudzić moje zainteresowanie jakos mnie zaintrygować np: moją słabością,sa,oczy zawsze patrzę na,oczy. Ale no musi jakoś mnie właśnie zaintrygować dać mi jakiś sygnał że mnie po prostu chcę. Nie chcę np; grubej ani zadufanej w sobie paniusi, nie chcę takiej sztywnej , ani takiej która nie wie czego chce. Jeśli chodzi o wygląd żeby była niższa ode mnie, najlepiej szczupła ale taka normalna jak najbardziej i tyle.

Ale ja nie pytałam o wygląd, a Ty sam stwierdziłeś, że wygląd nie ma znaczenia...

A,jeśli chodzi o charakter raczej trudno mi powiedzieć tak o , raczej gdy poznaje to obserwuje jak się zachowuje jaka jest wobec mnie i jak a jest wobec innych.

To dlaczego tyle płaczesz po pannie, której nawet poznać nie zdążyłeś? A motywem przewodnim jest "nawet nie zdążyłem skonsumować"?

A teraz włącz myślenie.

Tylę że ja nie chciałem jej tylko przelecieć. Ja uznałem że Ona jest świetną kandydatką na dziewczynę. To ona raczej mi mówiła że chce się ze mną pieprzyć że jak tylko do niej zjadę to mi cały weekend nie da,spokoju.

46 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-07-08 21:49:41)

yar3xpk napisał/a:

Tylę że ja nie chciałem jej tylko przelecieć. Ja uznałem że Ona jest świetną kandydatką na dziewczynę. To ona raczej mi mówiła że chce się ze mną pieprzyć że jak tylko do niej zjadę to mi cały weekend nie da,spokoju.

No, faktycznie, jest powód do płakania... Była świetną kandydatką na dziewczynę, bo chciała się cały weekend pieprzyć? I to sprawiło, że po 2 spotkaniach się tak strasznie zakochałeś?

A teraz poczytaj sam siebie i włącz myślenie:

yar3xpk napisał/a:

Raczej chcialbym taką,dziewczynę normalną no własnie,dojrzalszą taką,która przynajmniej wie czego chce. Nie musi byc pewna,siebie bo ja jestem pewny siebie. No raczej dziewczynę zaradną życiowo. Z takimi cechami no typowo kobiecymi i takiej normalnej dziewczyny która po prostu chcę faceta a nie kolegę.

47 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2018-07-08 21:52:07)

yar3xpk napisał/a:

Konkretnie to lubię dziewczyny raczej pogodne i sympatyczne. Nie wywyższające się i robiące z siebie nie wiadomo kogo. Tak samo pustych nie lubie ktore intersuje mój stan portfela,co mam w spodniach i jakim samochodem jeżdzę. Co jeszcze ? Raczej chcialbym taką,dziewczynę normalną no własnie,dojrzalszą taką,która przynajmniej wie czego chce. Nie musi byc pewna,siebie bo ja jestem pewny siebie. No raczej dziewczynę zaradną życiowo. Z takimi cechami no typowo kobiecymi i takiej normalnej dziewczyny która po prostu chcę faceta a nie kolegę.

Resumując.
Ma to być dziewczyna pogodna i sympatyczna.
Ma być niepewna siebie, ale wiedząca czego chce. Czy jednak jedno nie jest sprzeczne z drugim?
Zestawienie 'nie musi być pewna siebie, bo ja jestem pewny siebie' wiele mówi, chyba wbrew zamierzeniom, o Tobie i relacji, której pragniesz.
Stwierdzenia 'cechy typowo kobiece', czy 'normalna dziewczyna' są workiem bez dna.

Edycja:
Przepraszam, Pietruszko. smile

48

Właśnie usiłuje wam,powiedzieć. Że juz nie płaczę po niej. Tylko problem jest bardziej ogólny i głębszy. Bo ja to widzę tak że po prostu zainteresowanie moją osobą ze strony kobiet jest nikłe. To zaniża moją,samoocene jako faceta który chce poznać dziewczyne. Bo mogę sobie mówić że jestem przystojny itd. ale jeśli nie będę miał potwierdzenia w postaci zainteresowania jakiejkokwiek dziewczyny to wtedy tylko ja tak myślę i to może być błędne myślenie.

49 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2018-07-08 21:55:27)

Rzecz w tym, że nie o przystojność chodzi.

50 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-07-08 21:58:43)

Wielokropek napisał/a:

Stwierdzenia 'cechy typowo kobiece', czy 'normalna dziewczyna' są workiem bez dna.

No tak, bo Autorowi wszystko jedno, byle by była dziewczyna big_smile

Edycja:
Przepraszam, Pietruszko. smile

A za co? big_smile Czy ja już mówiłam, że uwielbiam Twoje posty? big_smile

51

(...) A za co? big_smile Czy ja już mówiłam, że uwielbiam Twoje posty? big_smile

Ten rodzaj krytyki lubię najbardziej. big_smile

Przeprosiłam, bo zamiast autora odpowiedziałam na Twój post.

52

Zaczynam żałować że,w,ogóle tu napisałem. Bo co powiem jestem negowany. Ja rozumie że każdy ma swoje zdanie i ma,do,tego prawo. Ja,nie wiem mam wam,rozpisać jaką chcę dziewczynę ? Nie mam zbyt wysokich wymagań ok ? Chcę normalnej dziewczyny wiernej, sympatycznej, pogodnej, wiedzącej czego chcę , nie niezdecydowanej. Skąd ja mam to wiedzieć ? Ja nie jestem psychologiem że znam każde możliwe cechy charakteru. Po prostu poznaje dziewczyne patrze na nią na to jaki ma charakter i jaka jest wobec mnie. Nie musi być pewna siebie bo nie każda jest ale to nie oznacza że ją skreślam. Wy chcecie żebym był konkretnym facetem ale ja nie poznałem tyle dziewczyn w życiu żeby określać typy charakteru wiem jakie są typy chyba logiczne że nie chcę zadufanej w sobie, toksycznej, nie dojrzałej itd.

53 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-07-08 22:04:37)

yar3xpk napisał/a:

Zaczynam żałować że,w,ogóle tu napisałem. Bo co powiem jestem negowany. Ja rozumie że każdy ma swoje zdanie i ma,do,tego prawo. Ja,nie wiem mam wam,rozpisać jaką chcę dziewczynę ? Nie mam zbyt wysokich wymagań ok ? Chcę normalnej dziewczyny wiernej, sympatycznej, pogodnej, wiedzącej czego chcę , nie niezdecydowanej. Skąd ja mam to wiedzieć ? Ja nie jestem psychologiem że znam każde możliwe cechy charakteru. Po prostu poznaje dziewczyne patrze na nią na to jaki ma charakter i jaka jest wobec mnie. Nie musi być pewna siebie bo nie każda jest ale to nie oznacza że ją skreślam. Wy chcecie żebym był konkretnym facetem ale ja nie poznałem tyle dziewczyn w życiu żeby określać typy charakteru wiem jakie są typy chyba logiczne że nie chcę zadufanej w sobie, toksycznej, nie dojrzałej itd.

No i już lepiej brzmisz. Więc skąd taki płacz po kimś, o kim nic nie wiesz?

I tak, tak, wiem, że już po niej nie płaczesz. Ale rozkminienie tego pomoże Ci w rozwiązaniu problemu.
Tego problemu:

yar3xpk napisał/a:

Tylko problem jest bardziej ogólny i głębszy. Bo ja to widzę tak że po prostu zainteresowanie moją osobą ze strony kobiet jest nikłe. To zaniża moją,samoocene jako faceta który chce poznać dziewczyne. Bo mogę sobie mówić że jestem przystojny itd. ale jeśli nie będę miał potwierdzenia w postaci zainteresowania jakiejkokwiek dziewczyny to wtedy tylko ja tak myślę i to może być błędne myślenie.

54

Nie nie wszystko jedno. Tylko sie denerwuję..
Nie wszystko jedno bo grubej, o osobosci toksycznej, nie wiernej , nie zdecydowanej, głupiej, takiej która mysli ze wie wszystko lepiej, takiej która zjadla wszystkie rozumy takiej która sra wyżej niż sie ma. To nie zwróce nawet uwagi.

55

Moim błędem było że nigdy nie miałem żadnych wymagań i co mi się udało to brałem. Teraz,wiem że,to jest błąd i wiem że nie jest ze mną nic nie tak żebym nie miał szansy poznać takiej która mi pasuje.

56 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-07-08 22:13:41)

yar3xpk napisał/a:

Moim błędem było że nigdy nie miałem żadnych wymagań i co mi się udało to brałem. Teraz,wiem że,to jest błąd i wiem że nie jest ze mną nic nie tak żebym nie miał szansy poznać takiej która mi pasuje.

O, i no proszę smile Pierwszy krok smile

Wydrukuj to sobie i powieś nad łóżkiem, zamiast w co drugim poście strzelać fochy na forum smile Swoją drogą, nad fochami popracuj, bo żadna normalna kobieta ich na dłuższą metę nie zniesie smile

A potem zastanów się nad tym, do czego Twojej samoocenie potrzebna opinia kobiet...

57

Skoro swą samoocenę uzależniasz od opinii innych, i to w dodatku mało znanych osób, to z Tobą sporo jest 'nie tak', ale możesz (nie musisz) to zmienić.

58

yar3xpk napisał/a:

No i już lepiej brzmisz. Więc skąd taki płacz po kimś, o kim nic nie wiesz?

Bo jest pierwszą na którą dałem sobie szansę. W tym sensie że dla mnie ona jest bardzo ładna i zgrabna. I zawsze patrzyłem bardziej na charakter niż na wygląd. Tylko że ja po prostu nie doceniałem siebie i nie,potrafiłem sam poznać swojej wartości. I dlatego tak mnie to zabolało bo udało mi się kogoś poznać jakby powyżej tego na co myślalem że tylko zasługuje. I straciłem to tak szybko że nawet nie zdążyłem zacząć się cieszyć i być dumnym że mi się udało.

59 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-07-08 22:18:59)

yar3xpk napisał/a:

W tym sensie że dla mnie ona jest bardzo ładna i zgrabna. I zawsze patrzyłem bardziej na charakter niż na wygląd.

Myślenie włącz. Mówię po raz trzeci i ostatni.

Zadanie: wyszukaj trzy sprzeczności w tym, co mówisz.

60

yar3xpk napisał/a:

W tym sensie że dla mnie ona jest bardzo ładna i zgrabna. I zawsze patrzyłem bardziej na charakter niż na wygląd.

Myślenie włącz. Mówię po raz trzeci i ostatni.

Zadanie: wyszukaj trzy sprzeczności w tym, co mówisz.

Eh ale w jej przypadku obie rzeczy były wspaniałe bo najpierw,z nią pisałem z,parę tygodni zanim się spotkałem. I spotkalem sie tylko 2 razy bo nie fortunnie akurat poznalismy sie w momencie gdy juz mialem papiery itd ogarniete i musialem jechac do Niemiec no i prawie zginąłem jadąc tutaj.

61

Pisanie nie pokazuje o człowieku prawie nic.
Sorry, taka jest prawda.

To tak samo gdybyś na podstawie pisania chciał poznać którąś z nas tutaj.

62

Lady Loka napisał/a:

Pisanie nie pokazuje o człowieku prawie nic.
Sorry, taka jest prawda.

To tak samo gdybyś na podstawie pisania chciał poznać którąś z nas tutaj.

Tak wiem dlatego gadaliśmy luźno normalnie ja,zaproponowałem spotkanie i wtedy jej podejścię się zmieniło wtedy no widziałem że raczej szuka chłopaka .

63

18 latka to jeszcze dziecko. Po co się z taką wiązesz?

64

yar3xpk napisał/a:

Bo jak mozna zostawic kogos bo chce Cie kochac itd.

I tu jest cały problem. Otóż można. Wiesz na czym polega prawdziwa miłość? Na tym, że się wspólnie coś daje. Czyli tak łopatologicznie: Ty jej troszkę zainteresowania, ona troszkę. Ty jej bardziej, ona bardziej, Ty coraz mocniej, ona coraz mocniej. Gdy widzisz, że jej uczucie spada, Ty też się powoli wycofujesz, wracasz do swoich zajęć, zajmujesz się swoim hobby, albo rozwijasz jakieś swoje umiejętności. I ona nagle sobie przypomina o Tobie, zatęskniła. Ty się jej pytasz co tam u niej, co porabiała przez ten czas itd. Nie wywalasz pretensji czemu się nie odzywała, bo miała prawo pobyć sama.

Teraz kumasz? Dlatego tak ważne jest, aby człowiek będąc samemu pokochał siebie. Dzięki temu w sytuacjach, gdy druga osoba się odsuwa, można sobie w bezpieczny sposób z tym poradzić i tym samym zainteresować na nowo tą drugą osobę.

yar3xpk napisał/a:

Ponieważ jest młoda. Popełniła błąd, że dała się ponieść tym pierwszym motylkom. Dla niej też na początku to była piękna historia. Poznaje ciepłego, miłego, dobrego i dość przystojnego faceta, tak? I jest szczęśliwa. Tylko z czasem okazałeś się desperatem, który nie potrafi sobie poradzić, gdy nie ma przy sobie dziewczyny (przy sobie, mam na myśli, że mentalnie mega blisko).

yar3xpk napisał/a:

A że nie mam zbyt wielu kobiet na koncie to każdą okazję do poznania traktuję dośc poważnie. Bo  szanuje kobiete gdy Ją poznaję

Właśnie i tu jest Twój problem. Ty każdą kobietę obdarzasz zainteresowaniem! Dlaczego? Nie ma dla Ciebie znaczenia jaki ma charakter, co by chciała robić w życiu, jakiego faceta szuka? Dla Ciebie ważne jest tylko aby aby Cię polubiła? To trochę mało... I naprawdę bardzo wieje desperacją.

yar3xpk napisał/a:

Jestem facetem wrazliwym i czułym. Okazuje uczucia gdy jakas dziewczyna mnie chce. A niestety ja nie widzę żeby jakaś mnie chciała (...) żadna nie chciała się ze mna spotkać a Ona chciała.

Właśnie! Ty chciałes z nią być, tylko i wyłącznie dlatego, że ona okazała Ci zainteresowanie! I to jest Twoim największym błędem!!! Nie możesz lecieć na każdą, która na Ciebie spojrzy, bo każda szybko zwieje! Kobiety chcą się czuć wyjątkowe. Każda chce czuć, że jest wybrana z jakiegoś szczególnego powodu, a nie dlatego, że powiedziała Ci "cześć". Dociera to jakoś do Ciebie?

yar3xpk napisał/a:

JAle no musi jakoś mnie właśnie zaintrygować dać mi jakiś sygnał że mnie po prostu chcę. Nie chcę np; grubej ani zadufanej w sobie paniusi, nie chcę takiej sztywnej , ani takiej która nie wie czego chce.

Czemu nie chcesz sztywnej i zadufanej w sobie paniusi? Bo wiesz, że taka to kompletnie na Ciebie nie spojrzy, tylko Cię jeszcze wyśmieje. Ty chcesz takiej kochanej, dobrej i miłej. Właśnie! Czemu akurat takiej? Bo Ty mylisz przyjaźń z miłością. Takie kochane często są gotowe na przyjaźń, tylko Ty od razu wtedy się zakochujesz. A czemu np. nie wystartować do tej paniusi i ją sprowadzić troszkę do parteru? Postawić się jej, pokazać jej, że nie jest pępkiem świata i musi się sama troszkę wysilić, aby na Ciebie zasłużyć?

yar3xpk napisał/a:

O chyba do kolegi jednak coś dociera, jest nadzieja. wink

yar3xpk napisał/a:

no i prawie zginąłem jadąc tutaj.

Chyba z piąty raz już to napisałeś. Chłopie, aż tak bardzo potrzebujesz, żeby ktoś się zamartwił tym, że prawie zginąłeś???

65

Ona cie nie chce bo wydałeś jej się jednak frajerem czy kimś takim, no i pewnie ma na oku jakichś lepszych, albo wróciła do byłego, a ciebie pogoniła byle jakim tekstem.

Posty [ 1 do 65 z 76 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nie rozumiem dlaczego mnie zostawiła dziewczyna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024