Dziwna relacja.. Czekać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dziwna relacja.. Czekać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Dziwna relacja.. Czekać?

Hej.
3 miesiace temu w internecie poznałam faceta po 30. Spotykaliśmy sie codziennie, swietnie sie dogadywalismy.. Pewnego dnia przestal sie mniej odzywac wiec zaczelam go dopytywac co sie dzieje i po alkoholu wyznal mi ze:
1) dopiero tydzien temu zlozyl papiery o rozwod(bylam pewna ze juz dawno..)
2)jest uzalezniony od marihuany
3) jest uzalezniony od gry komputeriwej do takiego stopnia ze gra w nia po 2-3h dziennie
4) ma 40tys dlugu

Gdy to wszystko mi powiedzial bylam w szoku i zerwalam od razu znajomosc. Po tygodniu odezwal sie, wyszlismy na kawe i powiedzial ze zakochal sie we mnie, ze chce zmienic swoje zycie - wyjezdza na odwyk, potem zagranice zarobic pieniadze na splate dlugu i w miedzyczasie ma rozprawe rozwodowa. Powiedzial ze po powrocie bardzo chcialby ze mna byc, ze odezwie sie zaraz po przyjezdzie - mniej wiecej pol roku i sprobujemy od nowa bez jego problemow z poprzedniego zycia, pojedziemy na jakies wakacje, wrzucimy na luz i zobaczymy jak to sie rozwinie. Nie ukrywam ze bardzo mi na nim zalezy i sie zakochalam sad codziennie o nim mysle - co robic?

Podrywa mnie jeden kolega, ale ja kompletnie nie moge myslec o nikim innym jak o tym facecie hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwna relacja.. Czekać?

Żyj dalej, spotykaj się z ludźmi.
Co będzie za pół roku, to się okaże.

Powiedz mu, że zobaczysz, jak będzie sytuacja wyglądała po jego odwyku i powrocie zza granicy.

3

Odp: Dziwna relacja.. Czekać?
liliana25 napisał/a:

Hej.
3 miesiace temu w internecie poznałam faceta po 30. Spotykaliśmy sie codziennie, swietnie sie dogadywalismy.. Pewnego dnia przestal sie mniej odzywac wiec zaczelam go dopytywac co sie dzieje i po alkoholu wyznal mi ze:
1) dopiero tydzien temu zlozyl papiery o rozwod(bylam pewna ze juz dawno..)
2)jest uzalezniony od marihuany
3) jest uzalezniony od gry komputeriwej do takiego stopnia ze gra w nia po 2-3h dziennie
4) ma 40tys dlugu

Gdy to wszystko mi powiedzial bylam w szoku i zerwalam od razu znajomosc. Po tygodniu odezwal sie, wyszlismy na kawe i powiedzial ze zakochal sie we mnie, ze chce zmienic swoje zycie - wyjezdza na odwyk, potem zagranice zarobic pieniadze na splate dlugu i w miedzyczasie ma rozprawe rozwodowa. Powiedzial ze po powrocie bardzo chcialby ze mna byc, ze odezwie sie zaraz po przyjezdzie - mniej wiecej pol roku i sprobujemy od nowa bez jego problemow z poprzedniego zycia, pojedziemy na jakies wakacje, wrzucimy na luz i zobaczymy jak to sie rozwinie. Nie ukrywam ze bardzo mi na nim zalezy i sie zakochalam sad codziennie o nim mysle - co robic?

Podrywa mnie jeden kolega, ale ja kompletnie nie moge myslec o nikim innym jak o tym facecie hmm

każdy z wymienionych 4 powodów dla normalnej, myślącej kobiety byłby powodem żeby nie rozpoczynać związku. Tu są aż 4. Masakra... A potem jest płacz, dlaczego trafiam na takich facetów? Jeszcze rozumiem, gdy kobieta nie jest świadoma...

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dziwna relacja.. Czekać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024