Witam drogie panie szukam filmu z motywem kobiecej zemsty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Witam drogie panie szukam filmu z motywem kobiecej zemsty

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez AdrianDąbrowski (2013-07-21 16:50:02)

Temat: Witam drogie panie szukam filmu z motywem kobiecej zemsty

Widziałem kiedyś film nie pamiętam na jakim kanale o kobiecie która w dzieciństwie została skrzywdzona chyba zgwałcona.
I sędzia(bądź prokurator) zwalił to na nią on uznał że to nie był gwałt, ona w atmosferze wstydu zmuszona jest uciec z miasta.
Po latach jako bogata pewna siebie kobieta przyjeżdża do małej miejscowości gdzie mieszka ta osoba i chce jego śmierci.
W tym celu przekupuje mieszkańców w tym księdza, pomogą finansowo jego rodzinie.
Facet z początku szaleje widząc że wszyscy w tej miejscowości są przekupieni i chcą jego śmierci nawet jego najlepszy kolega.
W końcu sam dochodzi do wniosku że dawniej postąpił niewybaczalnie.
Poza tym zaniedbał rodzinę, był zadłużony teraz jak  rodzina czuje się szczęśliwa  on stwierdza że jednak musi umrzeć.
Ginie od kuli w głowę prawdopodobnie w kościele prowadzony przez 3-4 ludzi, tego nie pokazują.
Szukałem tego filmu wszędzie sad ale może ktoś z was go widział i pamięta jego tytuł.

"Świat ludzi ma dwa skrzydła - jedno to kobiety, a drugie mężczyźni. Ptak nie może latać dopóki oba skrzydła nie są jednakowo rozwinięte. Jeśli jedno skrzydło pozostanie słabe, lot jest niemożliwy. Dopóki świat kobiet nie stanie się równy świat u mężczyzn w dochodzeniu do cnót i doskonałości, nie można osiągnąć pomyślności i dobrobytu tak, jak należy."
Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam drogie panie szukam filmu z motywem kobiecej zemsty

Niestety, nie znam tego filmu sad
Ale moge Ci podsunac dwa inne o podobnej tematyce -

pierwszy: I spit on your grave - o zemscie kobiety zgwalconej
drugi: Dolores Claiborne - o zemscie kobiety bitej i terroryzowanej przez meza, ktory molestowal ich wspolna corke.

Cynicznahipo napisał/a:

drugi: Dolores Claiborne - o zemscie kobiety bitej i terroryzowanej przez meza, ktory molestowal ich wspolna corke.

Niestety ale ten film mnie najbardziej interesuje, z resztą oba filmy widziałem choć z drugiego zdecydowanie wolę Książkę.
Swoją drogą Steven King to mistrz.
Zależ mi na tym filmie ponieważ widziałem fragmentami, wtedy psuła się kablówka (byłem wtedy w sieci multimedia)
Niestety nie znałem tytułu pzoa tym byłem jeszcze za mały na takie kino.
Było to z 15 lat temu

"Świat ludzi ma dwa skrzydła - jedno to kobiety, a drugie mężczyźni. Ptak nie może latać dopóki oba skrzydła nie są jednakowo rozwinięte. Jeśli jedno skrzydło pozostanie słabe, lot jest niemożliwy. Dopóki świat kobiet nie stanie się równy świat u mężczyzn w dochodzeniu do cnót i doskonałości, nie można osiągnąć pomyślności i dobrobytu tak, jak należy."

4

AdrianDąbrowski napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:

Niestety ale ten film mnie najbardziej interesuje, z resztą oba filmy widziałem choć z drugiego zdecydowanie wolę Książkę.
Swoją drogą Steven King to mistrz.
Zależ mi na tym filmie ponieważ widziałem fragmentami, wtedy psuła się kablówka (byłem wtedy w sieci multimedia)
Niestety nie znałem tytułu pzoa tym byłem jeszcze za mały na takie kino.
Było to z 15 lat temu

Rozumiem.
Ja tez wolalam ksiazke.

5

Wiekowy film"Granica"wg powieści Nałkowskiej.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Witam drogie panie szukam filmu z motywem kobiecej zemsty

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021