Jak sobie wybaczyć i zapomnieć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak sobie wybaczyć i zapomnieć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-06-25 19:36:39)

Temat: Jak sobie wybaczyć i zapomnieć?

Może wydać wam się to śmieszne , ale przeżywam związek, który trwał zaledwie 2 miesiące a łącznie znałam tego faceta 5 mięsiecy. Minęły dwa miesiące , a ja nadal jestem w martwym punkcie to znaczy jest lepiej niż na początku , ale mimo , że staram się o tym o nie myśleć robić cokolwiek to wszystkie obrazy z nim związane wracają. To coś czego nie czułam przy nikim innym nigdy wcześniej czując się taka szczęśliwa i kiedy w końcu kogoś pokochałam to musiałam to wulgaryzm przez swoje zachowanie.

Zaczęły się myśli samobójcze.. itp.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak sobie wybaczyć i zapomnieć?

Jeśli zaczęły się myśli samobójcze, to czas, by poszukać profesjonalnej pomocy.
Nie odbieraj sobie szansy na "powrót" do normalnego stanu.

3

Odp: Jak sobie wybaczyć i zapomnieć?

Chyba nie ma co ubolewać nad tak krótką relacją co nie? On mi się śni codziennie i są to sny kiedy jeszcze jesteśmy razem lub do siebie wracamy. On mnie zostawił bo jak to twierdzi miał inne wyobrażenie mnie i potrzebuje kogoś innego. Wytłumaczyłam mu , że moje wahania nastroju , które trwały zaledwie przez kilka dni były spowodowane kryzysową sytuacją i tak szybko stracił do mnie zaufanie w ciągu kilku dni?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak sobie wybaczyć i zapomnieć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024