Taki typ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

Temat: Taki typ?

Jakiś czas temu poznałam faceta, ma już 36 lat, jest między nami różnica 10 lat. Dogadywaliśmy się zawsze bardzo dobrze. Facet jest mega ogarnięty, przystojny, ma swoją firmę, dom, samochód, gotuje, pasjonuje się tańcem, sportem, jest mega towarzyski, pewny siebie i ma świetne poczucie humoru. Ma na pęczki znajomych i każdemu zawsze pomaga w potrzebie. Niestety nigdy nikt nie widział żeby był w jakimś poważnym związku, mimo tego, że jest naprawdę w porządku. Kilka dni temu wylądowałam z nim przypadkowo na tej samej imprezie. Przysiadł się do mnie i strasznie bajerował, inni pytali czy jest coś między nami. W końcu koleżanka zapytała go dlaczego taki facet jak on jest sam, na co odpowiedział, że takie ma zasady (???)
Przyznał jednak, że przydałaby mu się kobieta, która czasem postawiłaby go do pionu. Opowiadał, że ze mną zawsze mu się dobrze gadało i że taka żona to byłby skarb. Dotykał moich dłoni, oddał mi swoją bluzę i powiedział, że cieszy się, że nikogo nie mam. Pytałam go co z tym zrobi, a on na to, że musi jeszcze rozważyć wszystkie "za" i "przeciw". Swego czasu pracował u mojego chrzestnego i powiedział, że i tak jest już wszystko ugadane, bo tamten kazał mu się nawet nie zastanawiać tylko brać w ciemno, więc nie mam odwrotu. Zaproponował, że mnie odprowadzi i na koniec zapytał kiedy następnym razem się widzimy.

Co myślicie o tej całej sytuacji?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Klio (2018-06-16 11:27:45)

Odp: Taki typ?
nadia91 napisał/a:

Jakiś czas temu poznałam faceta, ma już 36 lat, jest między nami różnica 10 lat. Dogadywaliśmy się zawsze bardzo dobrze. Facet jest mega ogarnięty, przystojny, ma swoją firmę, dom, samochód, gotuje, pasjonuje się tańcem, sportem, jest mega towarzyski, pewny siebie i ma świetne poczucie humoru. Ma na pęczki znajomych i każdemu zawsze pomaga w potrzebie. Niestety nigdy nikt nie widział żeby był w jakimś poważnym związku, mimo tego, że jest naprawdę w porządku. Kilka dni temu wylądowałam z nim przypadkowo na tej samej imprezie. Przysiadł się do mnie i strasznie bajerował, inni pytali czy jest coś między nami. W końcu koleżanka zapytała go dlaczego taki facet jak on jest sam, na co odpowiedział, że takie ma zasady (???)
Przyznał jednak, że przydałaby mu się kobieta, która czasem postawiłaby go do pionu. Opowiadał, że ze mną zawsze mu się dobrze gadało i że taka żona to byłby skarb. Dotykał moich dłoni, oddał mi swoją bluzę i powiedział, że cieszy się, że nikogo nie mam. Pytałam go co z tym zrobi, a on na to, że musi jeszcze rozważyć wszystkie "za" i "przeciw". Swego czasu pracował u mojego chrzestnego i powiedział, że i tak jest już wszystko ugadane, bo tamten kazał mu się nawet nie zastanawiać tylko brać w ciemno, więc nie mam odwrotu. Zaproponował, że mnie odprowadzi i na koniec zapytał kiedy następnym razem się widzimy.

Wyrwał Cie już na suchara o żonie oraz pozory, jakie stwarza. Obecnie będzie "rozważał za i przeciw" lol Ty jesteś już tak na niego napalona, że będziesz robiła wszystkie figury akrobatyczne jakie tylko istnieją, żeby jednak był "za" big_smile On chętnie skorzysta z Twojej chęci udowodnienia mu, że jesteś hiper super ekstra, że we wszystkim się z nim zgadzasz i że już teraz może wypróbować wszystkie funkcje żony-skarbu big_smile Łapiesz się na tanie chwyty człowieka, który na te chwyty złapał już nie jedną i dla zasady zostawił, bo on generalnie jest "przeciw", a kiedy ma potrzebę to na pewien, podejrzewam krótki czas jest "za" wink

3 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-16 12:51:20)

nadia91 napisał/a:

Ja myślę, że Ty wpadłaś po uszy w ten chodzący ideał wink

nadia91 napisał/a:

Facet jest mega ogarnięty, przystojny, ma swoją firmę, dom, samochód, gotuje, pasjonuje się tańcem, sportem, jest mega towarzyski, pewny siebie i ma świetne poczucie humoru. Ma na pęczki znajomych i każdemu zawsze pomaga w potrzebie.

A on w przeciwieństwie do Ciebie - nie, na dodatek doskonale bawi się w tej sytuacji wink

nadia91 napisał/a:

Pytałam go co z tym zrobi, a on na to, że musi jeszcze rozważyć wszystkie "za" i "przeciw"

4 Ostatnio edytowany przez MuseHudson (2018-06-16 14:47:07)

Klasyka. Starszy facet bajeruje małolatę bo wśród dziewczyn w jego wieku trudniej o naiwniaczkę smile
Tak to odbieram.
Z Twojej perspektywy mężczyzna który jest "ogarnięty, przystojny, ma swoją firmę, dom, samochód, gotuje, pasjonuje się tańcem, sportem, jest mega towarzyski, pewny siebie i ma świetne poczucie humoru", z perspektywy jego rówieśniczki może być szarakiem, więc uważaj i się zastanów czemu taki fajny gość jest tak długo sam i nie szuka sobie kogoś w swoim wieku?

5

nadia91 napisał/a:

Nie chciałabyś wiedzieć  co myślę:)

6

nadia91 napisał/a:

Pytałam go co z tym zrobi, a on na to, że musi jeszcze rozważyć wszystkie "za" i "przeciw". Swego czasu pracował u mojego chrzestnego i powiedział, że i tak jest już wszystko ugadane, bo tamten kazał mu się nawet nie zastanawiać tylko brać w ciemno, więc nie mam odwrotu. Zaproponował, że mnie odprowadzi i na koniec zapytał kiedy następnym razem się widzimy.

Dla mnie to jasne... Znalazł młodą, naiwną, zaimponował samochodami, domem... a ona? Uległa.
Ale mnie przeraża cytat.. że już zostałaś sprzedana jak krowa...
Ja bym pomyślał nad tym, że skoro taki on "cacy" to dlaczego sam??? Może ma coś z głową, jakieś nałogi..itp?

7

Coombs napisał/a:
nadia91 napisał/a:

Pytałam go co z tym zrobi, a on na to, że musi jeszcze rozważyć wszystkie "za" i "przeciw". Swego czasu pracował u mojego chrzestnego i powiedział, że i tak jest już wszystko ugadane, bo tamten kazał mu się nawet nie zastanawiać tylko brać w ciemno, więc nie mam odwrotu. Zaproponował, że mnie odprowadzi i na koniec zapytał kiedy następnym razem się widzimy.

Dla mnie to jasne... Znalazł młodą, naiwną, zaimponował samochodami, domem... a ona? Uległa.
Ja bym pomyślał nad tym, że skoro taki on "cacy" to dlaczego sam??? Może ma coś z głową, jakieś nałogi..itp?

I dziewczyna w to się wciągnie, inaczej by nie chciała słuchać tych głodnych kawałków.
Domyślam się, że facet pije, ale co to znaczy wobec tych wszystkich "ugadań".

8

Summerka napisał/a:

Bardzo ciekawe, skąd taki domysł? Kobieca intuicja wink , czy coś z jego zachowania?

9

MuseHudson napisał/a:
Summerka napisał/a:

Bardzo ciekawe, skąd taki domysł? Kobieca intuicja wink , czy coś z jego zachowania?

Chyba doświadczenie:)Nie mówię, ze się nie mylę, ale czy to normalne, żeby chrzestny ugadywał się z  rzeczonym podmiotem tematu na temat dziewczyny? Tylko przy wódce:)
Kobiecej intuicji nie posiadam ani grama.

10

Coombs napisał/a:
nadia91 napisał/a:

Pytałam go co z tym zrobi, a on na to, że musi jeszcze rozważyć wszystkie "za" i "przeciw". Swego czasu pracował u mojego chrzestnego i powiedział, że i tak jest już wszystko ugadane, bo tamten kazał mu się nawet nie zastanawiać tylko brać w ciemno, więc nie mam odwrotu. [...]

[...]
[...]

Takie teksty akurat utrzymywane są w konwencji żartów i gadki - szmatki o rzekomym zeswataniu tych dwojga przez chrzestnego dziewczyny big_smile Ludzie! Jak można tego nie zauwazyć i brać na serio??
Przerażacie mnie tongue wink

11

Sony,bo ona została sprzedana, żartem.

12

SonyXperia napisał/a:
Coombs napisał/a:
nadia91 napisał/a:

Pytałam go co z tym zrobi, a on na to, że musi jeszcze rozważyć wszystkie "za" i "przeciw". Swego czasu pracował u mojego chrzestnego i powiedział, że i tak jest już wszystko ugadane, bo tamten kazał mu się nawet nie zastanawiać tylko brać w ciemno, więc nie mam odwrotu. [...]

[...]
[...]

Takie teksty akurat utrzymywane są w konwencji żartów i gadki - szmatki o rzekomym zeswataniu tych dwojga przez chrzestnego dziewczyny big_smile Ludzie! Jak można tego nie zauwazyć i brać na serio??
Przerażacie mnie tongue wink

Taki żart. Że nikt jej o zdanie nie pyta. Że on i chrzestny "ugadali" razem o jej losie. I ona.. nie ma już odwrotu.
Taki żart;-O

13 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-16 14:38:31)

No ja wiem. Żartem jest, że została sprzedana. Takim miłym żartem. Żartem w celu poderwania. Więc co w tym złego, ze on tak bajeruje? big_smile Ba! Co w tym przerażającego? tongue

14 Ostatnio edytowany przez MuseHudson (2018-06-16 14:42:28)

Summerka napisał/a:
MuseHudson napisał/a:
Summerka napisał/a:

Chyba doświadczenie:)Nie mówię, ze się nie mylę, ale czy to normalne, żeby chrzestny ugadywał się z  rzeczonym podmiotem tematu na temat dziewczyny? Tylko przy wódce:)
Kobiecej intuicji nie posiadam ani grama.

Coś w tym jest. Bardzo sprytnie big_smile

No do mnie przemawia ta wódka też tongue  obie wersje z żartem na podryw i zacytowaniem pijackiego dowcipasa sprzed kilku dni są dla mnie równo prawdopodobne big_smile Mój umysł jest otwarty

15

Niektórzy z Was biorą chyba życie zbyt poważnie, więcej dystansu polecam.

16

Matko jedyna... On ma 30 parę, ona 10 lat młodsza... On mega wypas. Ona niewinna. I on potrzebuje jej "by postawiła go do pionu". Pijak, jak nic;-P Albo prochy wciąga... albo co innego.
A "sprzedana"... taka nowa forma niewolnictwa;-P

17 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-06-16 14:41:33)

Bajeruje facet, ile wlezie big_smile
Czemu od razu pijak lub narkoman? tongue

18

Też was bawi dwuznaczność w "stawianie do pionu"? Jak dla mnie to nawet lepsze niż handel kobietami z chrzestnym.
Może to szczery chłopak w gruncie rzeczy wink

19

MuseHudson napisał/a:

Też was bawi dwuznaczność w "stawianie do pionu"? Jak dla mnie to nawet lepsze niż handel kobietami z chrzestnym.

Zam takich "szczerych". Dziecioroby, złodzieje. I są w pierdlu. A ich kobiety... zmarnowane życie...

Facet ma 30 parę lat. I szuka młodszej, bo starsze się na nim poznały...

20

santapietruszka napisał/a:

Ależ mam dystans tylko te końskie zaloty:)

21

Coombs napisał/a:
MuseHudson napisał/a:

Zam takich "szczerych". Dziecioroby, złodzieje. I są w pierdlu. A ich kobiety... zmarnowane życie...

Facet ma 30 parę lat. I szuka młodszej, bo starsze się na nim poznały...

Coombs, dlaczego ja się z tobą zgadzam, zaczyna się niewinnie a kończy nieciekawie. Co innego gdyby dziewczyna nie potraktowała go poważnie, A tak nabierze się na firmę i dobre serce.

On szczery?  Żarty jakieś. Ze stawianiem do pionu to wytarty frazes u niektórych, nie ma co się doszukiwać.

22

Summerka napisał/a:
santapietruszka napisał/a:

Ależ mam dystans tylko te końskie zaloty:)

A to akurat nie było do Ciebie wink

23

Szczery na swój sposób - można uznać, że utrzymując żartobliwą formę tego podrywu pokazuje swoje prawdziwe intencje. wink

24

To chrzestny Cie sprzedal a nie ojcjec. Kobieto masz 26 lat a piszesz bajki jakic malo.

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024