Prokurator - czy zna moje zarobki? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Prokurator - czy zna moje zarobki?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Prokurator - czy zna moje zarobki?

Jeżeli moim znajomym jest prokurator, to czy może on sprawdzić tak po prostu ile ja zarabiam? Albo, czy ma wgląd w składany pit? Wie ktoś może?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Prokurator - czy zna moje zarobki?

Nie.

3

Dziękuję za odpowiedź.
A mogę zapytać skąd ta pewność?
Czy mogę ufać Twojej informacji?
Ten temat jest dla mnie dość istotny i dlatego chcę się upewnić.

4

stokrotka88 napisał/a:

Dziękuję za odpowiedź.
A mogę zapytać skąd ta pewność?
Czy mogę ufać Twojej informacji?
Ten temat jest dla mnie dość istotny i dlatego chcę się upewnić.

Jeżeli nie ufasz informacjom podanym tutaj to sprawdź sobie sama w przepisach.

Pomijając  przepisy czy ty myślisz że twoich znajomych obchodzą twoje PIT-y?

6 Ostatnio edytowany przez stokrotka88 (2018-06-13 12:01:20)

Czy jest ktoś kto udzieli mi informacji i potwierdzi, że jest jej pewien?
Rozumiem, że w tym celu jest forum, aby się wymieniać wiedzą.

Proszę, aby osoby, które nie mają konkretnej odpowiedzi na moje pytanie nie spamowały mi tutaj.

7

Idź na forum prawne.

8

Lady Loka napisał/a:

Idź na forum prawne.

Tak właśnie zrobiłam i otrzymałam rzetelną odpowiedź od specjalisty.
Przy okazji dziękuję moderacji tego forum za reakcję na poprzedni spam.
Pozdrawiam.

9 Ostatnio edytowany przez ósemka (2018-06-13 20:39:36)

stokrotka88 napisał/a:

Jeżeli moim znajomym jest prokurator, to czy może on sprawdzić tak po prostu ile ja zarabiam? Albo, czy ma wgląd w składany pit? Wie ktoś może?

Nie może.
Jeśli osoba nieuprawniona do posiadania danych informacji (a taką niewątpliwie jest Twój kolega - prokurator) znalazła się w ich posiadaniu i wykorzystała do tego piastujące stanowisko, przekroczyła zakres czynności służbowych, co jest karalne.

Doczytałam, że już sobie poradziłaś smile

10

ósemka napisał/a:
stokrotka88 napisał/a:

Nie może.
Jeśli osoba nieuprawniona do posiadania danych informacji (a taką niewątpliwie jest Twój kolega - prokurator) znalazła się w ich posiadaniu i wykorzystała do tego piastujące stanowisko, przekroczyła zakres czynności służbowych, co jest karalne.

Doczytałam, że już sobie poradziłaś smile

Mimo wszystko bardzo dziękuję smile
Tak samo napisała mi osoba na innym forum, tak więc nie mam już żadnych wątpliwości smile
Dziękuję!

11

stokrotka88 napisał/a:

Jeśli Prokurator ( mimo,że jest Twoim znajomym) będzie chciał sprawdzić cokolwiek co tyczy Ciebie - zrobi to bez żadnych przeszkód,o tym powinnaś wiedzieć sama.

12

natolinka napisał/a:
stokrotka88 napisał/a:

Jeśli Prokurator ( mimo,że jest Twoim znajomym) będzie chciał sprawdzić cokolwiek co tyczy Ciebie - zrobi to bez żadnych przeszkód,o tym powinnaś wiedzieć sama.

Pytanie czy prokurator jest aż tak ciekawy, żeby zaryzykować swoją karierę, a w skrajnym wypadku wolność, po to tylko żeby poznać zawartość twojego pita.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Prokurator - czy zna moje zarobki?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024