Szukam tolerancyjnej przyjaciółki - Kuj. - pomorskie i nie tylko - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam tolerancyjnej przyjaciółki - Kuj. - pomorskie i nie tylko

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Katarzynka88 (2018-06-10 19:18:45)

Temat: Szukam tolerancyjnej przyjaciółki - Kuj. - pomorskie i nie tylko

Cześć dziewczyny, witam Was serdecznie i mam nadzieję, że mnie nie zjecie smile

Mam 30 l. i mieszkam w Toruniu. Szukam przyjaciółki, z którą mogłabym pogadać, pójść na spacer, napić się wina i pośmiać się. Szkopuł w tym, że… Jestem w poliamorycznym związku z dwoma mężczyznami (26 i 30 l.) – moim mężem i naszym najlepszym przyjacielem. Tworzymy zgraną paczkę, ale czasem na naszych spotkaniach brakuje mi damskiego towarzystwa.

Poszukuję koleżanki, której nie będzie przeszkadzała nasza relacja. Poza niestandardowym związkiem, jesteśmy normalnymi ludźmi. Urody i wykształcenia też nam nie brakuje. Lubimy się śmiać, grać w planszówki, chodzić po górach i rozmawiać po świt o wszystkim i niczym. Jeżeli jesteś miła, otwarta i chcesz mnie/nas poznać, koniecznie napisz.

Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :
Odp: Szukam tolerancyjnej przyjaciółki - Kuj. - pomorskie i nie tylko

Witam

3

Cześć!

4

Hej hej! Ponawiam pytanie, czy są tu jakieś dziewczyny z okolic Torunia? Mam nadzieję, że nie odstraszył Was mój pierwszy post sad

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam tolerancyjnej przyjaciółki - Kuj. - pomorskie i nie tylko

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024