Problem intymny u chłopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Problem intymny u chłopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Problem intymny u chłopaka

Witam, z góry przepraszam, że piszę na tym forum, ale zapewne dostanę tutaj najlepsze odpowiedzi. Na wstępie proszę o potraktowanie sprawy poważanie a nie dla żartów. Byłem u lekarza i prawdopodobnie mam jakieś zapalenie cewki lub pęcherza, biorę tabletki, ale póki co nie ma rezultatu. Kilka razy dziennie pojawia się wydzielina a zmienianie 3-4 razy dziennie majtek jest uciążliwe. W jaki sposób chłopak może się zabezpieczyć przed niechcianą wydzieliną ? Czy są jakieś podpaski lub wkładki dla chłopaków ? Podkładanie chusteczek itp odpada, ponieważ one się zwijają. Czy ewentualnie można użyć takich kobiecych podpasek ? Wiem, że u kobiet to przylega i nic nie wydostaje się na zewnątrz, u chłopaka może być z tym problem, ponieważ będzie odstawać. Ewentualnie jakie kobiece podpaski lub wkładki są najcieńsze tak aby nic nie wyróżniało się spod ubrania, ponieważ kompletnie nie mam pojęcia ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Kleoma (2018-06-03 16:39:25)

Odp: Problem intymny u chłopaka
celt.dawid napisał/a:

Witam, z góry przepraszam, że piszę na tym forum, ale zapewne dostanę tutaj najlepsze odpowiedzi. Na wstępie proszę o potraktowanie sprawy poważanie a nie dla żartów. Byłem u lekarza i prawdopodobnie mam jakieś zapalenie cewki lub pęcherza, biorę tabletki, ale póki co nie ma rezultatu. Kilka razy dziennie pojawia się wydzielina a zmienianie 3-4 razy dziennie majtek jest uciążliwe. W jaki sposób chłopak może się zabezpieczyć przed niechcianą wydzieliną ? Czy są jakieś podpaski lub wkładki dla chłopaków ? Podkładanie chusteczek itp odpada, ponieważ one się zwijają. Czy ewentualnie można użyć takich kobiecych podpasek ? Wiem, że u kobiet to przylega i nic nie wydostaje się na zewnątrz, u chłopaka może być z tym problem, ponieważ będzie odstawać. Ewentualnie jakie kobiece podpaski lub wkładki są najcieńsze tak aby nic nie wyróżniało się spod ubrania, ponieważ kompletnie nie mam pojęcia ?

Dla mężczyzn są specjalne wkładki urologiczne np.  TENA men Light,  cena jednej sztuki ok. 1 zł. Są w opakowaniach po 20 sztuk bodajże.
Są specjalnie wyprofilowane aby pasowały do męskiej budowy, są przyklejane, nie przesuwają się.
Można kupić w aptece lub sklepach z zaopatrzeniem medycznym.
Mężczyźni używają ich w razie przypadłości nietrzymania moczu. Może i na twój problem poradzą.

3

celt.dawid napisał/a:

Jedna lub dwie wkladki higieniczne (wkladki, nie podpaski)  przyklejone w odpowiednie miejsce powinny załatwić problem

4

Iceni napisał/a:
celt.dawid napisał/a:

Jedna lub dwie wkladki higieniczne (wkladki, nie podpaski)  przyklejone w odpowiednie miejsce powinny załatwić problem

A które konkretnie polecasz wkładki?

5

Ja widziałam w Rossmannie takowe dla mężczyzn, natomiast całe życie nie chcesz ich używać? Nic nie zastąpi wizyty u urologa.

6

Potwierdzam w rossmanie są takie wkładki. Urolog także jest tu wskazany aby nie zakończyło czymś poważnym

7

najpierw to niech idzie do lekarza

8

Napisał wyraźnie, że był u lekarza i dostał leki.

Myślę, że kupno męskich wkładek za 1zł/sztuka, to bezsensowny wydatek. Zainwestuj w cieniutkie wkładki damskie, np. Discreet.

9

Cyngli napisał/a:

Napisał wyraźnie, że był u lekarza i dostał leki.

Myślę, że kupno męskich wkładek za 1zł/sztuka, to bezsensowny wydatek. Zainwestuj w cieniutkie wkładki damskie, np. Discreet.

No dokładnie. Przecież taka cienka wkładka nie jest widoczna na zewnątrz.

10

Damskie wkładki zdadzą egzamin w tym przejściowym okresie. Ważne były bez zapachowe. Polecam różowe FEMINA z Biedronki. Będziesz zadowolony.

11

Też mam taki problem, tylko ja używam pieluchy tetrowe wieczorem i do spania. Tak na dzień w problemach urologicznych noszę duże podpaski Bella, a żeby to wszystko się trzymało na miejscu jest w damskich dopasowanych reformach /rozporek mi nie potrzebny/ , bo jak zmienić podpaskę , a męskie szorty niezbyt przystosowane do takiej sytuacji.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Problem intymny u chłopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024