Kolega rwie dziewczynki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolega rwie dziewczynki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Kolega rwie dziewczynki

Jeden z moich znajomych nie szanuje kobiet. Kiedy usłyszał ode mnie podobne słowa, nie zgodził się. Stwierdził, że nic złego nie robi i w swych występkach nie widzi niczego zdrożnego.

Kolega założył konta na popularnych portalach społecznościowych. Jak mówi, rozmawia z kilkoma dziewczynami, które chce, cytuję "zerżnąć".

I czy to nie jest przedmiotowe traktowanie, - "ta jedna mi się podoba, z charakteru nie do końca mi odpowiada, ale na ruchańsko, ją wezmę"

On, nie patrzy na kobiety jak na partnera. Nie liczy się z ich uczuciami, a interesuje go jedynie "zaliczanie".

Kolega ma o sobie wielkie mniemanie. Mówi tak "wiem, że podobam się dziewczynom". Albo "jestem za przystojny żeby spotykać się z dziewczyną mającą dziecko". Albo "podobam się dziewczynom ze względu na wygląd".

On uważa siebie za mega przystojniaka. Sęk w tym, że o ile nie jest brzydki, to do typowego przystojnego faceta, sporo mu brakuje. Określiłbym go jako przeciętnego, zwykłego kolesia.

Nie rozumiem jego mentalności. Na portalach podoba się 5/100 kobiet. Więc o jakim powodzeniu mówimy? On sądzi, że jeśli 5 dziewczyn dało mu lajka, to jest dla kobiet atrakcyjny. A nie dostrzega faktu, że to 5%.

W dodatku zastanawia mnie jego "styl" uwodzenia.

Z tego co mówił, to na pierwsze spotkanie zabiera dziewczynę na spacer. Rozmawia o pierdołach. Sporo żartuje.

Na drugim spotkaniu, powtarza to co było na pierwszym, ale dodaje pocałunek.

Na trzecim zabiera dziewczynę do domu i ją "rucha" i potem już stara się robić to regularnie.

Zastanawia mnie:

- dlaczego tak łatwo to mu się udaje?

- czy dziewczyny tego nie dostrzegają, że traktuje je jak sekszabawki?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kolega rwie dziewczynki

Kobiety też maja swoje potrzeby jeśli chodzi o seks, więc może tym dziewczynom właśnie oto chodziło, może nie są zainteresowań byciem z nim, ale chcą się zabawić. Trudno tu mówić o jakim "udawaniu się", bo jak sam piszesz niewielki odsetek jest nim zainteresowany

3

Jeżeli to prawdziwa historia... w co wątpię.

Kolega się chwali. Dużo mówi, mało robi. Albo nic nie robi tylko gada.

4

Lady Loka napisał/a:

Jeżeli to prawdziwa historia... w co wątpię.

Kolega się chwali. Dużo mówi, mało robi. Albo nic nie robi tylko gada.

Też o tym pomyślałam, ale przyjęłam, że autor wątku ma jakieś dowody, widział te dziewczyny czy rozmowy z nimi

5

Tzn kolega pokazywał rozmowy i wiem, że z tym nie ściemniał.

Zastanawia mnie skąd u niego taka buta i przekonanie co do własnej atrakcyjności - gada nam teksty typu - "wiem, że podobam się dziewczynom", "mam wygląd i gadkę i laski na mnie lecą" , "podobam się dziewczynom, bo mój wygląd sporo mi daje"

On obiektywnie nie jest przystojny, nie jest brzydki, zwykły średni facet

W dodatku myśli sobie, że jak parę dziewczyn jest nim zainteresowanych, to że z niego od razu atrakcyjny facet, a nie bierze pod uwagę, że to tylko kilka%

Po co trolla karmicie? Nie widzicie, że to ten sam, co każde zdanie od nowej linijki zaczyna i zawsze ma problem z kolegami?

7

santapietruszka napisał/a:

Po co trolla karmicie? Nie widzicie, że to ten sam, co każde zdanie od nowej linijki zaczyna i zawsze ma problem z kolegami?

Ooooo, jestem trollem, fajnie wiedzieć smile A może jestem po 2 trollem? big_smile:D:D albo po 3cim? smile

8

brunetzielony napisał/a:

Tzn kolega pokazywał rozmowy i wiem, że z tym nie ściemniał.

Zastanawia mnie skąd u niego taka buta i przekonanie co do własnej atrakcyjności - gada nam teksty typu - "wiem, że podobam się dziewczynom", "mam wygląd i gadkę i laski na mnie lecą" , "podobam się dziewczynom, bo mój wygląd sporo mi daje"

On obiektywnie nie jest przystojny, nie jest brzydki, zwykły średni facet

W dodatku myśli sobie, że jak parę dziewczyn jest nim zainteresowanych, to że z niego od razu atrakcyjny facet, a nie bierze pod uwagę, że to tylko kilka%

Ale Ty mu zazdrościsz czy jesteś tak szlachetny, że razi Cię jego zachowanie? niech sobie gada, może dla niego te kilka % to wystarczająco żeby mu ego urosło

9

Temat uznaję za prowokację, dlatego zostaje zamknięty.

P.S. Język polski jest bogaty, zamiast używać slangu spod budki z piwem, naprawdę warto się z nim zaprzyjaźnić.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolega rwie dziewczynki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024