4 dni do okresu a moja dziewczyna szaleje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » 4 dni do okresu a moja dziewczyna szaleje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: 4 dni do okresu a moja dziewczyna szaleje

Cześć wszystkim.
Jestem z moja dziewczyna pol roku. Zawsze okres przechodzila spokojnie nawet nie bolal ja mocno brzuch ale teraz?! Do okresu zostały jej 4 dni a ona chodzi zbulwersowana. Wiem ze jest te cale napiecie przedmiesiaczkowe no ale wczesniej czegos takiego nie miala. Ale zaczelo sie to chyba miesiac temu. Najgorzej jest wieczorem, ona nie chce z nikim spedzac czasu a zarazem uwaza ze nikt się nią nie interesuje. Teraz jest tylko tak ze na mnie sie wkurza. Ogolnie ona ma wybuchowy charakter no ale teraz? W dzień tylko szybciej sie denerwuje a przychodzi wieczor godzina 20-21 cos w nia wstepuje i zaraz mi mówi np ze tylko ja ją tak wkurzam, ze denerwuje ja moja sama obecność, ze wolala by czas spedzac najlepiej z kims innym. Czy to te cale napiecie przedmiesiaczkowe?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 4 dni do okresu a moja dziewczyna szaleje

Może się wypaliła?

3

Może się wypaliła?

Wypalila sie tzn ze nie kocha? Nieee bo wszystko czyli te cale jej nerwy itp nasilają sie wlasnie przed okresem.

4

Nie przed okresem, tylko na twoj widok.
Zbieżność dat przypadkowa.

5

Czemu uważasz, że to przez okres? Przecież może być 2335675644 przyczyn

6

Uwazam ze to przez okres bo miesiac temu wlasnie kilka dni przed okresem bylo podobnie

7

Trudno powiedziec. A normalnie jak się zachowuje? Mówisz ze tylko jej sie to nasila przed? Jak jej po miesiączce przechodzi, to chyba musisz to przeczekać. Ja jestem mega drażliwa 2-3 dni przed, ale już w dniu kiedy mam miesiaczke staję się łagodna jak baranek smile

8

Moja dziewczyna jest ogolnie nerwową i wybuchową osoba. Czasami sie wkurza czasami ma humorki jak to kobieta no ale nie wkurza sie o byle co tak jak teraz.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » 4 dni do okresu a moja dziewczyna szaleje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024