Problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Problem

Mam od pewnego czasu problem z moim chłopakiem. Jesteśmy ze sobą od dłuższego czasu, ale nie akceptuje moich znajomych.  Gdy mówię mu ze wychodzę gdzieś z nimi to mówi ze nie będzie mi przeszkadzał i się nie odzywa po czym jest obrażony i mówi że źle się czuje. Jak z nim postępować ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem
aneta_g.71 napisał/a:

Mam od pewnego czasu problem z moim chłopakiem. Jesteśmy ze sobą od dłuższego czasu, ale nie akceptuje moich znajomych.  Gdy mówię mu ze wychodzę gdzieś z nimi to mówi ze nie będzie mi przeszkadzał i się nie odzywa po czym jest obrażony i mówi że źle się czuje. Jak z nim postępować ?

Uciekaj. Najpierw znajomi potem rodzina, potem Twój wygląd, a na koniec nie będziesz wiedziała kim jesteś i przyjdziesz tu po radę - jak uciec z toksycznego związku.

3 Ostatnio edytowany przez shqiptar (2018-05-24 18:24:59)

Odp: Problem
younglady napisał/a:
aneta_g.71 napisał/a:

Uciekaj. Najpierw znajomi potem rodzina, potem Twój wygląd, a na koniec nie będziesz wiedziała kim jesteś i przyjdziesz tu po radę - jak uciec z toksycznego związku.

Bez przesady. Sama mam partnera, który nie akceptuje moich nie wszystkich znajomych i nie pozwala mi wychodzić z nimi na kawkę. Ale tu mowa o chłopakach, a my, babki, doskonale wiemy, jak iskierka może się rozwinąć między nami wink Mam najlepszego przyjaciela, który należy do grupki przystojniaków, rozmawiamy codziennie od kilku lat, śmieszkujemy, a mój partner lubi go. BFF jest hetero w stu procentach smile
Anetko, Twój chłopak prawdopodobnie nie ma siły powtarzać na okrągło, abyś nie wychodziła z nimi, jeżeli to zrobił wcześniej, a jak nie - ukrywa swoje uczucia zazdrości, żalu i rozczarowania, co powoduje jego rozdrażnienie na pokaz oraz foszek. Czy on wie, kim są Twoi znajomi?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024