Potrzebuje pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez tex999 (2018-05-17 20:20:13)

Temat: Potrzebuje pomocy

Witam.

Od pół roku jestem w związku z pewną kobietą. Wszystko jest ok tylko jestem trochę zawiedziony że kobieta czasem coś narzeka. Np. w poniedziałek byłem u niej, zrobiła dla mnie obiad, był pyszny i dałem  bardzo miłe słowo i kilka raz podziękowałem a dziś pogadaliśmy troszkę coś innego o ciastach, opowiadałem że w mojej rodziny tylko mama potrafi upiec dobre ciasta i chodzi o inne osoby to moi dwie młode kuzynki. Kobieta odpowiedziała że niech nie chwalę zwłaszcza o kuzynkach skoro jeszcze nie spróbowałem jeść ciasta od niej i była smutna, a później tak w skrócie postarałem się pisać coś miłego ale za mało i ona wolałby coś usłyszeć coś miłego dowcipnego albo coś pocieszającego. Czy ona ma rację że nie powinien pisać o tym, nie miałem zamiaru zrobić coś złego , tylko po prostu opowiadałem. Może ktoś obiektywnie coś wypowie w tej sprawie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Potrzebuje pomocy

nie zrobiłeś nic złego, wygląda na to, ze twoja dziewczyna jest przewrażliwiona

3 Ostatnio edytowany przez tex999 (2018-05-18 10:38:07)

Dziś po południu wpadnę do niej, czy wypada coś delikatnego powiedzieć że niepotrzebnie wczoraj ona była obrażona i smutna ,skoro nic nie zrobiłem złego?
Rożne romantycznie słowo czasem pisałem do niej kochanie, skarbie, kotku, misiu, słoneczko itp a ona twierdziła że lepiej byłoby żebym wymyślił coś nowego.  Trochę mam dość o tym, nie wiem mam zrobić z tym, wolałbym żeby było lepiej.

4

tak, warto to przegadać i wyraźnie zaznaczyć, że to było niepotrzebne - w ten sposób stawia się granice, właśnie po to żeby druga osoba nie wchodziła na głowe, ty jesteś facetem i szczególnie powinienes na to zwrócić uwagę bo regularne pozwalanie na przekraczanie granic sprawia, że ta druga osoba traci do nas szacunek.
wyjaśnij jej, że dorosłe osoby nie foszą o takie bzdury i po co psuć atmosferę o błahostki. że cenisz to, że wyraziła swoje zdanie,  ale następnym razem niech je zakomunikuje normalnie, a nie się obraża.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024