Czy to zdrada? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Czy to zdrada?

Nie wiem od czego zacząć, pogubiłam się w życiu. Jestem w związku od niespełna 3 lat i do tej pory układało nam się świetnie. Ostatnio się kłócimy, przez to oddaliliśmy się od siebie no i na dodatek mój chłopak wyjeżdża często za granicę, tam pracuje, widujemy się 3-4 dni w miesiącu i to też  na krótko. Ja z kolei od pół roku wyjechałam do wrocławia , tam zawsze mi się podobało, 4 miesiące temu wprowadził się lokator. Bardzo się polubiliśmy , choć jest 5 lat młodszy, ma 25 , ja dobijam do 30. , wspólne rozmowy, spacery, wzajemna pomoc , no i dwa dni temu o mało nie wylądowaliśmy w łózku a właściwie położył się na mnie , tuliliśmy się , przeraziłam sie gdy zaczął całować mi okolice piersi, ciezko bylo mi się pohamować , kiedy chciał już zdjąć stanik, powiedziałam że nie mogę , że co my robimy. Oboje stwierdziliśmy ze zle się stało, ze to wina spędzania razem czasu, no i związku na odległość itd , mam straszne poczucie winy. Wczoraj była powtórka z rozrywki ale obiecalismy sobie że to się nie powtórzy, chłopak fajny z  charakteru i fajnie wyglada, nawiazałam z nim fajna wiez, przyjazn , stad moje opory. Jestem w szoku, bo nie spodziewałam się tego sad
Jeszcze bgdy mnie całował mówił "wiem że tego chcesz albo nie mogę przestać, był naprawdę napalony ale odpuścił bo nie pozwoliłam iść na całość, ale chyba i tak przegięłam , co? zle mi z  tym . Co ja mam robić? czy to wg Was zdrada , ja tłumacze sobie ze nie ale mam nauczkę, ktoś miał podobnie?proszę , błagam , napiszcie coś

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to zdrada?

Wyobraź sobie swojego faceta leżącego na jakiejś koleżance i całującego jej biust - będziesz wiedzieć, czy to zdrada wink

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024