chcial sie umowic czy byl tylko mily..? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » chcial sie umowic czy byl tylko mily..?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: chcial sie umowic czy byl tylko mily..?

Hej, potrzebuje szybkiej i konkretnej rady smile
Jakis czas temu spotkalam starego znajomego. To byl zupelny przypadek. On wydal sie bardzo mily, ucieszyl sie na moj widok, powiedzial komplement odnosnie mojego wygladu oraz ze musi koniecznie mnie gdzies zaprosic. To byloby tyle... minal jakis czas a on milczy. Tak naprwde nie znamy sie zbyt dobrze, ale mam o nim bardzo pozytywne zdanie, dlatego chetnie bym sie z nim spotkala i poznala blizej.
Zastanawiam sie czy napisac do niego, czy raczej uznac ze skoro sie nie odzywa to znaczy ze rzucil ot tak nic sobie z tej "obietnicy" nie robiac?
Z tym, ze naprawde byl mily, usmiechniety, zapytal czy jestem w zwiazku...
Nie chcialabym tez wyjsc na jakas desperatke/idiotke...

Z gory dziekuje za konstruktywne komentarze smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chcial sie umowic czy byl tylko mily..?
kathleen09 napisał/a:

Hej, potrzebuje szybkiej i konkretnej rady smile
Jakis czas temu spotkalam starego znajomego. To byl zupelny przypadek. On wydal sie bardzo mily, ucieszyl sie na moj widok, powiedzial komplement odnosnie mojego wygladu oraz ze musi koniecznie mnie gdzies zaprosic. To byloby tyle... minal jakis czas a on milczy. Tak naprwde nie znamy sie zbyt dobrze, ale mam o nim bardzo pozytywne zdanie, dlatego chetnie bym sie z nim spotkala i poznala blizej.
Zastanawiam sie czy napisac do niego, czy raczej uznac ze skoro sie nie odzywa to znaczy ze rzucil ot tak nic sobie z tej "obietnicy" nie robiac?
Z tym, ze naprawde byl mily, usmiechniety, zapytal czy jestem w zwiazku...
Nie chcialabym tez wyjsc na jakas desperatke/idiotke...

Z gory dziekuje za konstruktywne komentarze smile

Jak długo milczy?

3

Milczy tydzien.

4

Dość długo, jeśli masz do niego kontakt to napisz, że miał zaprosić Cię na kawę, jeśli będzie dawał wymijające odpowiedzi, to znaczy, ze raczej nic z tego.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » chcial sie umowic czy byl tylko mily..?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024