On jest żonaty? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: On jest żonaty?

Cześć kobietki wink poznałam faceta mega sympatycznego, przystojnego. Chcemy sie spotkać teraz drugi raz, poznajemy sie właśnie, jest miło. Chciałabym jednak wydedukować na podstawie faktów czy on jest żonaty czy jest inny wariant(dla mnie lepszy). Ten mężczyzna mieszka w domu, ma siłownie w domu oraz motor. Dba o siebie. Mieszka około 50km od mojej miejscowości czyli miejscowości tez w której on pracuje. Może spotkać sie tylko po pracy czyli po 17 (ale może byc tez tak ze po prostu mu szkoda paliwa?). Po smsach zobaczyłam tez ze brakuje mu bliskości, ale nie jest nachalny. Jak myślicie czy on jest żonaty, byc może bardziej znacie sie na facetach. On jest drugim takim na poważnie(dopiero). Nie wiem tez co potem mam zrobić jak sie tego dowiem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On jest żonaty?

za mało danych, jak sie poznaliście, w jaki sposób, ile minęło od poznania do spotkania, kiedy to było, dlaczego w ogole podejrzewasz, że żonaty? to raczej oczywiste, ze spotyka sie po pracy, a nie w jej trakcie, jaki ma system pracy, czy w weekendy tez pracuje? czy chce sie spotykać w weekendy?

3

A nie lepiej samego zainteresowanego zapytać o to, czy jest żonaty? Albo jakiś wywiad przeprowadzić - 50km to wcale nie tak daleko, wbrew pozorom.
Na forum raczej nikt Ci na twoje pytanie jednoznacznej odpowiedzi nie udzieli.
Ale mnie jedna rzecz jeszcze zaniepokoiła - spotkaliście się raz, a Ty już widzisz w nim faceta "na poważnie" ?

4

Nirvanka87 napisał/a:

za mało danych, jak sie poznaliście, w jaki sposób, ile minęło od poznania do spotkania, kiedy to było, dlaczego w ogole podejrzewasz, że żonaty? to raczej oczywiste, ze spotyka sie po pracy, a nie w jej trakcie, jaki ma system pracy, czy w weekendy tez pracuje? czy chce sie spotykać w weekendy?

3 tygodnie minęły od 1 spotkania. Tak tylko on chce sie spotkać od razu po pracy, bo jak wróci do domu to juz nie przyjedzie do mnie. W weekendy nie pracuje ale tez nie da rady spotkać sie w weekend.

5

na podstawie Twoich informacji ciężko wywnioskować czy ten facet jest żonaty. Zapytaj wprost albo obserwuj jego zachowanie. Po jednym spotkaniu myśleć o nim jako o facecie na poważnie to zdecydowanie za szybko. Nic o nim nie wiesz, a już zakładasz że to na poważnie.
Czy on też zakłada, że to na poważnie? Może tylko Ty upatrujesz w tej znajomosci szansę na związek, a może temu panu chodzi tylko o towarzystwo, zaspokojenie braków bliskości, a może nawet o kogoś na boku?

6

Annax napisał/a:

A nie lepiej samego zainteresowanego zapytać o to, czy jest żonaty? Albo jakiś wywiad przeprowadzić - 50km to wcale nie tak daleko, wbrew pozorom.
Na forum raczej nikt Ci na twoje pytanie jednoznacznej odpowiedzi nie udzieli.
Ale mnie jedna rzecz jeszcze zaniepokoiła - spotkaliście się raz, a Ty już widzisz w nim faceta "na poważnie" ?

Tak to określam, bo zwykle nie angażowałam sie, nie starałam sie, polegałam tylko na tym co facet zaproponował. Tym razem chciałabym dać cos od siebie smile

7

no troche podejrzane jest to, ze nie chce w weekendy- może je poświęcać rodzinie, co do spotkań po pracy to rozumiem, ze to dla wygody, w końcu pracuje w miejscowości, w której mieszkasz, po co ma jeździć w tę i z powrotem.

A teraz w pełni serio, dlaczego myślisz, ze ma żonę? i jeszcze jak się poznaliście?

Paulinka672 napisał/a:

Tak tylko on chce sie spotkać od razu po pracy, bo jak wróci do domu to juz nie przyjedzie do mnie. W weekendy nie pracuje ale tez nie da rady spotkać sie w weekend.

No, mnie by się też nie chciało zapinkalać 50km do domu, żeby potem wrócić w to samo miejsce spotkać się z kimś i z powrotem potem znowu 50km... Nie wiem, czy jest żonaty, ale na pewno logicznie myśli.

9

Autorko, a jak ten facet argumentuje fakt, że w weekendy nie może się spotkać?
A dzwonicie chociaż do siebie? W weekendy i nie tylko?

10

Nie wieadomo, czy jest żonaty, ale zdecydowanie podejrzany jest fakt jego zajętych weekendów, po za tym, widzieliście się raz i to 3 tyg temu, więc gdyby naprawdę zależało mu na Tobie, to po pierwszym spotkaniu dążyłby szybko do następnego, w końcu pracuje w miejscowości w której mieszkasz, no i kolejna sprawa; domyślam się, że to krótka znajomość, kontakt raczej sms-owy, a on już Ci się żali, że brakuje mu bliskości? Hmmm...
Przede wszystkim weź zimny prysznic, bo najwyraźniej jesteś tak napalona, że gdyby nawet okazał się żonaty, to i tak w to wejdziesz.
Spytaj go ogólnie, czy jest zajęty i dlaczego nie możecie spotykać się w weekendy, a w ogóle ściągnij różowe okulary z nosa.

11 Ostatnio edytowany przez Paulinka672 (2018-04-19 20:54:55)

josz napisał/a:

Nie wieadomo, czy jest żonaty, ale zdecydowanie podejrzany jest fakt jego zajętych weekendów, po za tym, widzieliście się raz i to 3 tyg temu, więc gdyby naprawdę zależało mu na Tobie, to po pierwszym spotkaniu dążyłby szybko do następnego, w końcu pracuje w miejscowości w której mieszkasz, no i kolejna sprawa; domyślam się, że to krótka znajomość, kontakt raczej sms-owy, a on już Ci się żali, że brakuje mu bliskości? Hmmm...
Przede wszystkim weź zimny prysznic, bo najwyraźniej jesteś tak napalona, że gdyby nawet okazał się żonaty, to i tak w to wejdziesz.

Spytaj go ogólnie, czy jest zajęty i dlaczego nie możecie spotykać się w weekendy, a w ogóle ściągnij różowe okulary z nosa.

Przez 2 tygodnie nie było mnie w domu ponieważ wyjechałam i mielismy kontakt tak Ok. 2 razy w tygodniu. Nie chciałabym mu sie pytać, bo to jest za krotki staż znajomosci. Pomyśli ze chce sie wiązać a ja na chwile obecna jestem podekscytowana tym ze mogę go poznać.

12 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-04-19 20:58:09)

A nie możesz go po prostu zapytać o to wprost?
Przecież to jest normalne pytanie. Czy ma kogoś.

13

jeśli nie chce się spotkać w weekendy oraz nie dzwoni i tylko pisze sms-y, to na 100% jest w związku

14

Społecznościówki już przekopałaś, jak rozumiem?
Pełno ludzi wszystko tam wrzuca, łącznie z danymi geolokalizacyjnymi przy zdjęciach (nie ma to jak GPSy w telefonach i braki w świadomości) więc może nawet uda się znaleźć gdzie ktoś mieszka.

W ogóle XXI wiek lol

15

Paulinka672 napisał/a:

Nie chciałabym mu sie pytać, bo to jest za krotki staż znajomosci. Pomyśli ze chce sie wiązać a ja na chwile obecna jestem podekscytowana tym ze mogę go poznać.

Właśnie dlatego, że jesteś taka podekscytowana i on to z pewnością dostrzeże, warto spytać, czy jest w związku, bo np masz zasady i nie spotykasz się z zajętymi facetami, chyba, że takich zasad nie posiadasz, a ekscytacja bierze górę. Takie pytanie wcale nie musi oznaczać, że masz w związku z nim poważne plany, tylko na ile naprawdę chcesz poznać prawdę?
Obawiam się, że ta ekscytacja i chęć bliższego poznania go powoduje, że tracisz instynkt samozachowawczy, a potem będzie płacz i zgrzytanie zębów, bo...zakochsz się, a on, okaże się, że jest zajęty, a Ciebie zrobil kochankę, skoro taki niedopieszczony.
To jest ten właśnie czas, żeby dążyć do poznania prawdy i nie pchać się w jakiś nieciekawy układ, a potem leczyć złamane serce.

mallwusia napisał/a:

...jeśli nie chce się spotkać w weekendy oraz nie dzwoni i tylko pisze sms-y, to na 100% jest w związku

Też tak sądzę.

16 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-04-19 21:31:58)

Takie rozkminy... żonaty, nie żonaty - a gościowi pewnie się nie chce lecieć 50km w weekend do panny, z którą dopiero raz się spotkał... tak szczerze, to mnie by się też nie chciało, jeśli mam inne atrakcje - niekoniecznie żonę - na miejscu. Skąd on ma mieć pewność, że warto marnować czas i paliwo, z smsów? Godzina tam, godzina z powrotem, żeby się kawy napić? Nie wspominając o tym, że po prostu może mieć inne plany ze znajomymi bliżej...
Co innego, gdyby to już było parę spotkań - takich właśnie po pracy, znajomość by się rozwijała - a on nadal unikałby spotkania w weekend. A tu znajomość jest na takim etapie, że nawet podstawowych rzeczy jedno o drugim nie wie, bo nie miało okazji zapytać...

17

Paulinka672 napisał/a:

Jak myślicie czy on jest żonaty, byc może bardziej znacie sie na facetach. On jest drugim takim na poważnie(dopiero). Nie wiem tez co potem mam zrobić jak sie tego dowiem.

Nie wiesz co masz zrobić jak dowiesz się że jest żonaty??? Zastanów się głęboko nad sobą czy masz jakieś zasady i kręgosłup moralny. Poczytaj sobie na tym forum jak kończą się dla kobiet akcje wchodzenia w relacje z żonatymi. Bo będziesz tak samo płakała i w depresji prosiła o pomoc jak z tego wyjść.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024