Jaki jest sposób na pozbycie sie płodności bez większych problemów? Chce trwałego rozwiązania. I nie pisać mi tutaj ze jeśli mi sie odmieni bo jak mi by to ktoś w oczy powiedział to dałbym w twarz. To że JA chce być bezpłodny to nikogo nie powinno obchodzić bo to moje ciało i moja decyzja. Dzieci działają na mnie jak płachta na byka i prędzej bym temu krzywdę zrobił niż chciał słuchać jego darcia sie i płaczu. Wole spokój niz więzienie. Przychodzę tutaj po informacje, a nie czyjeś zdanie, bo takie nie ma dla mnie znaczenia.
Wazektomia. Legalna w naszym kraju.
wazektomia i psychiatra:)
Wazektomia i po problemie. Póki co jest legalna, ale znając kretyńskie pomysły naszego rządu można się spodziewać, że jakiś idiota wpadnie na to, żeby ten zabieg zdelegalizować. Bo przecież Polacy powinni się mnożyć jak króliki.
wazektomia i psychiatra:)
Dlaczego psychiatra? Są ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci, tego się nie leczy.
1975bastian napisał/a:wazektomia i psychiatra:)
Dlaczego psychiatra? Są ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci, tego się nie leczy.
Przeczytaj na spokojnie wypowiedź gościa..........dlatego psychiatra:)
7 2018-03-05 09:31:44 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-03-05 09:32:35)
Cyngli napisał/a:1975bastian napisał/a:wazektomia i psychiatra:)
Przeczytaj na spokojnie wypowiedź gościa..........dlatego psychiatra:)
Koleś nie lubi dzieci i tyle. Bez przesady.
Sama mam ochotę pozabijać dzieci sąsiadów, gdy drą pyski od rana do wieczora pod moim oknem.
E tam. Lepiej żeby osoba z tak negatywnym podejściem nie miała dzieci. Lepiej dla niego i potencjalnych dzieci.
Wazektomia jest najlepszym wyjściem. Mało tego jest odwracalna, więc jakby się coś zmieniło to zawsze można iść się "naprawić".
E tam. Lepiej żeby osoba z tak negatywnym podejściem nie miała dzieci. Lepiej dla niego i potencjalnych dzieci.
Wazektomia jest najlepszym wyjściem. Mało tego jest odwracalna, więc jakby się coś zmieniło to zawsze można iść się "naprawić".
Dokładnie, myślę tak samo.
Wazektomia. Mam za sobą i jestem zadowolony.
Wazektomia. Mam za sobą i jestem zadowolony.
Mogę zapytać o koszt zabiegu? (Jeśli to nie tajemnica)
Strzelam, że jest tańsza niż wkładka. Świat jest niesprawiedliwy
1999 zeta
jest na stronie, której zlinkować nie mogę
Gość zarabia fantastyczny pieniądz, dwa koła za kwadrans roboty Solorz to przy nim biedak
Zakładasz temat, pojawiasz się w nim raz, a potem cisza
Nie wiem ile masz lat, ale jeżeli mniej niż 30 to powiem Ci tak samo jak powiedziałabym niemającej dzieci kobiecie przed 30tką.
Poczekaj. Naprawdę to jest czas, w którym wszystko może się zmienić. Można poznać odpowiednią kobietę, można nagle jednak zachcieć. Masę ludzi znam, którzy do +/- 30tki mówili, jak to nigdy dzieci mieć nie będą, a potem lądowali z własnej woli z 2 lub 3.
Jeżeli masz więcej niż 30, to tak jak wyżej, wazektomia.
Lady Loka wazektomia jest odwracalna. Na co ma czekać? Na przypadkowe i niechciane dziecko? Ja w tym widzę potencjał na tragedię. Wie czego chce, a raczej czego nie chce. Jego decyzja nie pociąga za sobą żadnych negatywnych konsekwencji w przeciwieństwie do posiadania ewentualnego potomstwa. Niech się tnie, najwyżej później się zszyje
Lady Loka wazektomia jest odwracalna. Na co ma czekać? Na przypadkowe i niechciane dziecko? Ja w tym widzę potencjał na tragedię. Wie czego chce, a raczej czego nie chce. Jego decyzja nie pociąga za sobą żadnych negatywnych konsekwencji w przeciwieństwie do posiadania ewentualnego potomstwa. Niech się tnie, najwyżej później się zszyje
Wazektomia jest teoretycznie odwracalna, aczkolwiek nikt Ci nie da 100%, że zabieg się powiedzie. Jest spore niebezpieczeństwo, że płodności już się nie uda przywrócić.
Nie zawsze da się odwrócić wazektomię.
Można się zabezpieczać na inne sposoby, a jeżeli 1995 to rocznik urodzenia autora, to tak naprawdę jeszcze ma sporo czasu przed sobą, żeby taką decyzję podjąć.
Podobnie poradziłabym kobiecie, która chciałaby w tak młodym wieku podwiązać sobie jajowody.
Myślenie się zmienia z czasem, ze związkami, w które wchodzimy. Autor ma słabe doświadczenia ze swoją obecną (byłą?) kobietą. Potem spotka inną, lepszą i będzie przypał, bo ona będzie chciała mieć dziecko, a on nie da rady.
Wazektomia.
Jeśli masz odpowiedni wiek i już naprawdę wiesz, czego chcesz.
19 2018-03-06 13:22:53 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-03-06 13:23:38)
jak jesteś taki maczo z Grójca to se odgryź i po problemie.
1999 zeta
jest na stronie, której zlinkować nie mogę
Gość zarabia fantastyczny pieniądz, dwa koła za kwadrans roboty
Solorz to przy nim biedak
no co to? tylko nieliczni są tacy jak ty, mojego faceta skręcało na myśl, że psa chciałam wykastrować, na samą myśl odczuwał ból swoich klejnotów
ale może to niezły pomysł na starość, by dorobić do emerytury, będę jak Jadwisia w Seksmisji
Averylka, ales mnie ubawila tą Jadwisią
no co to? tylko nieliczni są tacy jak ty, mojego faceta skręcało na myśl, że psa chciałam wykastrować, na samą myśl odczuwał ból swoich klejnotów
:
Nie mieszajmy systemów walutowych
Wazektomia a kastracja to dwie osobne kategorie