temat: ubezplodnienie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » temat: ubezplodnienie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: temat: ubezplodnienie

Jaki jest sposób na pozbycie sie płodności bez większych problemów? Chce trwałego rozwiązania. I nie pisać mi tutaj ze jeśli mi sie odmieni bo jak mi by to ktoś w oczy powiedział to dałbym w twarz. To że JA chce być bezpłodny to nikogo nie powinno obchodzić bo to moje ciało i moja decyzja. Dzieci działają na mnie jak płachta na byka i prędzej bym temu krzywdę zrobił niż chciał słuchać jego darcia sie i płaczu. Wole spokój niz więzienie. Przychodzę tutaj po informacje, a nie czyjeś zdanie, bo takie nie ma dla mnie znaczenia.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: temat: ubezplodnienie

Wazektomia. Legalna w naszym kraju.

3

wazektomia i psychiatra:)

4

Wazektomia i po problemie. Póki co jest legalna, ale znając kretyńskie pomysły naszego rządu można się spodziewać, że jakiś idiota wpadnie na to, żeby ten zabieg zdelegalizować. Bo przecież Polacy powinni się mnożyć jak króliki.

5

1975bastian napisał/a:

Dlaczego psychiatra? Są ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci, tego się nie leczy.

6

Cyngli napisał/a:
1975bastian napisał/a:

Dlaczego psychiatra? Są ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci, tego się nie leczy.

Przeczytaj na spokojnie wypowiedź gościa..........dlatego psychiatra:)

7 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-03-05 09:32:35)

1975bastian napisał/a:
Cyngli napisał/a:
1975bastian napisał/a:

Przeczytaj na spokojnie wypowiedź gościa..........dlatego psychiatra:)

Koleś nie lubi dzieci i tyle. Bez przesady.
Sama mam ochotę pozabijać dzieci sąsiadów, gdy drą pyski od rana do wieczora pod moim oknem.

8

E tam. Lepiej żeby osoba z tak negatywnym podejściem nie miała dzieci. Lepiej dla niego i potencjalnych dzieci.
Wazektomia jest najlepszym wyjściem. Mało tego jest odwracalna, więc jakby się coś zmieniło to zawsze można iść się "naprawić".

9

Domnieto napisał/a:

E tam. Lepiej żeby osoba z tak negatywnym podejściem nie miała dzieci. Lepiej dla niego i potencjalnych dzieci.
Wazektomia jest najlepszym wyjściem. Mało tego jest odwracalna, więc jakby się coś zmieniło to zawsze można iść się "naprawić".

Dokładnie, myślę tak samo.

10

Wazektomia. Mam za sobą i jestem zadowolony.

11

misiando napisał/a:

Wazektomia. Mam za sobą i jestem zadowolony.

Mogę zapytać o koszt zabiegu? (Jeśli to nie tajemnica)

12

Strzelam, że jest tańsza niż wkładka. Świat jest niesprawiedliwy sad

13

1999 zeta

jest na stronie, której zlinkować nie mogę smile

Gość zarabia fantastyczny pieniądz, dwa koła za kwadrans roboty smile Solorz to przy nim biedak smile

14

Zakładasz temat, pojawiasz się w nim raz, a potem cisza big_smile

Nie wiem ile masz lat, ale jeżeli mniej niż 30 to powiem Ci tak samo jak powiedziałabym niemającej dzieci kobiecie przed 30tką.
Poczekaj. Naprawdę to jest czas, w którym wszystko może się zmienić. Można poznać odpowiednią kobietę, można nagle jednak zachcieć. Masę ludzi znam, którzy do +/- 30tki mówili, jak to nigdy dzieci mieć nie będą, a potem lądowali z własnej woli z 2 lub 3.

Jeżeli masz więcej niż 30, to tak jak wyżej, wazektomia.

15

Lady Loka wazektomia jest odwracalna. Na co ma czekać? Na przypadkowe i niechciane dziecko? Ja w tym widzę potencjał na tragedię. Wie czego chce, a raczej czego nie chce. Jego decyzja nie pociąga za sobą żadnych negatywnych konsekwencji w przeciwieństwie do posiadania ewentualnego potomstwa. Niech się tnie, najwyżej później się zszyje smile

16

Domnieto napisał/a:

Lady Loka wazektomia jest odwracalna. Na co ma czekać? Na przypadkowe i niechciane dziecko? Ja w tym widzę potencjał na tragedię. Wie czego chce, a raczej czego nie chce. Jego decyzja nie pociąga za sobą żadnych negatywnych konsekwencji w przeciwieństwie do posiadania ewentualnego potomstwa. Niech się tnie, najwyżej później się zszyje smile

Wazektomia jest teoretycznie odwracalna, aczkolwiek nikt Ci nie da 100%, że zabieg się powiedzie. Jest spore niebezpieczeństwo, że płodności już się nie uda przywrócić.

17

Domnieto napisał/a:

Nie zawsze da się odwrócić wazektomię.
Można się zabezpieczać na inne sposoby, a jeżeli 1995 to rocznik urodzenia autora, to tak naprawdę jeszcze ma sporo czasu przed sobą, żeby taką decyzję podjąć.

Podobnie poradziłabym kobiecie, która chciałaby w tak młodym wieku podwiązać sobie jajowody.

Myślenie się zmienia z czasem, ze związkami, w które wchodzimy. Autor ma słabe doświadczenia ze swoją obecną (byłą?) kobietą. Potem spotka inną, lepszą i będzie przypał, bo ona będzie chciała mieć dziecko, a on nie da rady.

18

Wazektomia.

Jeśli masz odpowiedni wiek i już naprawdę wiesz, czego chcesz.

19 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-03-06 13:23:38)

jak jesteś taki maczo z Grójca  to se odgryź i po problemie.

20

misiando napisał/a:

1999 zeta

jest na stronie, której zlinkować nie mogę smile

Gość zarabia fantastyczny pieniądz, dwa koła za kwadrans roboty smile Solorz to przy nim biedak smile

no co to? tylko nieliczni są tacy jak ty, mojego faceta skręcało na myśl, że psa chciałam wykastrować, na samą myśl odczuwał ból swoich klejnotów big_smile

ale może to niezły pomysł na starość, by dorobić do emerytury, będę jak Jadwisia w Seksmisji lol big_smile lol

21

Averylka, ales mnie ubawila tą Jadwisią smile smile

22

Averyl napisał/a:

no co to? tylko nieliczni są tacy jak ty, mojego faceta skręcało na myśl, że psa chciałam wykastrować, na samą myśl odczuwał ból swoich klejnotów big_smile
:

Nie mieszajmy systemów walutowych smile

Wazektomia a kastracja to dwie osobne kategorie smile

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » temat: ubezplodnienie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024