Dziewczyna zachowuje się okropnie przed okresem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna zachowuje się okropnie przed okresem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Dziewczyna zachowuje się okropnie przed okresem

Cześć,
Mam pytanie, co zrobić w sytuacji gdy dziewczyna przez około tydzień w miesiącu zachowuje się nienośnie. Mówi mi, że jej nie kocham, potrafi się nie odzywać, a nawet zrywa. Obraziła się, że do koleżanki napisałem "byłem u Olki", uważa, że pokazałem tym, że w ogóle się nie przejmuje nią i mam ją gdzieś i źle ją traktuje. Faktycznie nie lubi tej formy imienia, wiedziałem o tym, szczerze nie mam pojęcia dlaczego tak napisałem, chyba najzwyczajniej w świecie się zapomniałem. A ta była gotowa zerwać. Co waszym zdaniem zrobić? Gdy już jest po okresie godzimy się, ale to jest naprawdę dla mnie bardzo uciążliwe.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna zachowuje się okropnie przed okresem

ile macie lat? Bo z opisu jej zachowania, to brzmi jakby ona miała maksymalnie 15. Ja też bywam nieznośna kilka dni przed okresem i jakoś muszę chronić ludzi przed moimi dziwnymi reakcjami, bo zaczynam zachowywać się dziwnie (jestem nadwrażliwa, przeczulona na swoimi punkcie, wkurzają mnie wszyscy, nawet niewinni ludzie w tramwaju, chce mi się płakać itd). Ale reakcje twojej dziewczyny brzmią na mocno przesadzone. Zrywać, bo użyłeś formy imienia, której ona nie lubi, nie do niej tylko do kogoś innego? Szczyt absurdu.

Rozumiem, że to jest uciążliwe. I moim zdaniem nie masz obowiązku znosić tych fochów - mówię  to z całą pewnością osoby, która sama też robi paskudne rzeczy z powodu napięcia. I wtedy reakcje ludzie - wkurzenie, oburzenie, przywoływanie mnie do porządku - mi się należą. Bo nawet jeśli PMS coś wyjaśnia, to wcale tego nie usprawiedliwia. Zwłaszcza zachowania tak dziecinnego, jak to opisane. Ona cię szantażuje zerwaniem, bo chce na ciebie wymuszać różne rzeczy. Rani cię. Nie ma prawa tego robić. Jak nie radzi sobie ze swoimi emocjami, niech idzie do lekarza, zbada hormony itp.

3

Skoro była gotowa zerwać, to niech zrywa. Sprawa prosta. Ona się tak zachowuje, bo jej na to pozwalasz.

4

Powiedz jej, kiedy juz okres się skończy, że Ciebie to rani i męczy, że rozumiesz, żegorzej czuje się przed okresem i jesteś w stanie znieśc trochę, ale bez przesady.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna zachowuje się okropnie przed okresem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024