rozstanie w ciąży - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozstanie w ciąży

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: rozstanie w ciąży

za cztery tygodnie przyjdzie na świat moja córeczka. Ciąża przebiegała prawidłowo bez problemów i powikłań...tylko jeden problem ...całą ciążę borykam się z problemem wybaczenia zdrady ojca dziecka...niestety nie umiem. Próbowałam cały ten czas, starałam się nie myśląc o sobie< o tym co czuję, koncentrowałam się na dziecku, na rodzinie...pragnęłam normalnej, pełnej rodziny dla mojej córeczki. Dziś wiem, że w całym tym krajobrazie po zdradzie ogromna pustka we mnie...nie umiem tak żyć, nie umiem udawać, że jest dobrze...powinniśmy się rozstać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rozstanie w ciąży

Może zanim do tego dojdzie, jeśli jest szansa, to spróbujcie terapii dla par?

3

mloda92 napisał/a:

Czyli jednak urabianie Autorki, że nie ma racji i niech się dogaduje ze zdradzaczem? Nie sądzisz, że coś tu nie teges?

4

balin napisał/a:
mloda92 napisał/a:

Czyli jednak urabianie Autorki, że nie ma racji i niech się dogaduje ze zdradzaczem? Nie sądzisz, że coś tu nie teges?

Ale my nie wiemy, co to za zdrada była.. Czy przypadkowy seks, czy nielojalność, jak mąż zachowywał i zachowuje się wobec niej.
Są razem, jak rozumiem, będzie ich troje, jest się nad czym zastanawiać, a nie tylko dręczyć tą zdradą.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozstanie w ciąży

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024