Relacja. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Relacja.

Temat banalny. Ona i On. Tylko,że ona młodsza... sporo młodsza. Ode mnie. Jak to ująć.. "klei się". Gdy jest ze swymi znajomymi, jest na luzie. Gdy ja się pojawiam w jej otoczeniu...jakby zastygała. Bronię się przed tym. Jest sporo młodsza. Staram się wytłumaczyć to sam sobie, że to bez sensu, że to nie ma racji bytu. I powoli przygotowuję się do rozmowy z nią... Nie chcę, by ją to zabolało. Ale chyba zaboli. Zaproponuję przyjaźń, znajomość. To będzie chyba najlepsze.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Relacja.

Jeśli nie jesteście jeszcze bardzo zaangażowani, albo któraś ze stron jest wycofana, to chyba lepiej zakończyć coś, co nie ma szans na przetrwanie. Posłuchaj siebie, czy na pewno z nią chcesz być? Czy sprawia że chcesz być lepszym człowiekiem, czy to tylko zauroczenie? Czy widzisz z nią swoją przyszłość? To że jest młodsza to nie jest problem, można być młodym a "starym duchem". Ważne żebyście się dogadywali.
Jeśli coś nie gra i wiesz w głębi duszy, że to nie to - nie marnuj jej czasu. Trochę poboli i przestanie. A jak jest młoda, to sobie ułoży życie na nowo. I Ty też. Szkoda czasu na słabe relacje.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024